Διαβατός Ημαθίας

Οι περισσότεροι που έκαναν το πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025;;;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025. Τα στοιχεία είναι πλέον διαθέσιμα για να τα δουν όλοι, γράφει το Principia-scientific.com.
Χάρη στους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο ανθρώπινο πείραμα με γονιδιακή θεραπεία mRNA, παραπλανήθηκαν στο να πιστέψουν ότι ήταν ένα «εμβόλιο» για μια ψευδή «πανδημία» που προκλήθηκε από τον ποτέ απομονωμένο ιό COVID-19, τώρα γνωρίζετε τα ακόλουθα με βάση την έρευνα μετά το εμβόλιο βάσει πραγματικών περιστατικών:
1.) Δεν είναι εμβόλιο. Το εμβόλιο COVID-19 mRNA δεν παρέχει ανοσία στον Covid ή στις παραλλαγές του, επομένως μπορείτε ακόμα να κολλήσετε τον Covid και να το μεταδώσετε σε άλλους που σας κάνουν ασυμπτωματικούς. Πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα ενισχυτικό κάθε 6 μήνες, οπότε ετοιμαστείτε να ανασηκώσετε το μανίκι σας κάθε 6 μήνες μόλις το νεο δηλητήριο τους φτάσει στην αγορά.



2.) Η αποτελεσματικότητα 95% είναι το RRR (Σχετικός κίνδυνος μείωσης) όπου το πραγματικό ποσοστό μείωσης ARR (Absolute Reduction Risk) είναι μικρότερο από 2% σύμφωνα με αυτήν την επιστημονική μελέτη Lancet.


Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν προστατεύεστε καθόλου, καθώς οι αρχιτέκτονες αυτής της ψεύτικης πανδημίας θα σας «πίστευαν».
3.) Τα νανοσωματίδια λιπιδίων στα εμβόλια δεν παραμένουν στην ενδομυϊκή περιοχή του δελτοειδούς μυός. Διαρρέουν στο καρδιαγγειακό σύστημα και μολύνουν ολόκληρο το σώμα με ακίδα πρωτεΐνης. Κάτι που οι κατασκευαστές είπαν ότι δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά συμβαίνει και γι 'αυτό οι παρενέργειες αυτής της λήψης είναι τόσο κακές.

4.) Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι τοξική και αποτελεί μέρος της παθολογίας της νόσου που προκαλεί φλεγμονή, απορρύθμιση ACE2 και ανοίγει ανοσοποιητικές οδούς. Αυτό σημαίνει ότι η μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς), η εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου) και η ηπατομεγαλία (φλεγμονή του ήπατος) είναι τεράστιοι κίνδυνοι και επιβεβαιώνονται από πολλές παρενέργειες που αναφέρθηκαν στο VAERS και στο EuroVigilance.








Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η πρωτεΐνη ακίδων αρκεί για να βλάψει το καρδιαγγειακό σύστημα και τα όργανα, μερικά από τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβή γεγονότα στο μέλλον, είναι σαν την ένεση κάποιου με Covid-19 που βλάπτει το εσωτερικό του σώματος αντί των πνευμόνων.

Για φθηνό ρεύμα δες τις προσφορές:
5.) Η ίδια η συνθετική πρωτεΐνη ακίδα έχει σφάλματα κωδικοποίησης και ένα μοτίβο 5 GxxxG που την τοποθετεί στην κατηγορία ενός πριόν (μικρόβιο) που μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμο κίνδυνο εκφυλιστικών νευρικών ασθενειών.

6.) Τα νανοσωματίδια των λιπιδίων μετά την ένεση συσσωρεύονται σε μεγάλο βαθμό στις ωοθήκες στις γυναίκες που ακολουθούνται από μυελό των οστών. δρ. Ο Robert Malone, ο εφευρέτης του mRNA αντιμετωπίζει αυτά τα ευρήματα με απλούς όρους για άτομα που δεν μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν επιστημονικά δεδομένα.


Συντάκτης Hal Turner

Οι περισσότεροι από αυτούς θα πεθάνουν από μία ή περισσότερες από τις καταστάσεις που περιγράφονται στις παραπάνω αναφορές και οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους θα συμβούν έως το έτος 2025.
Απολαύστε την επιβλαβή πρωτεΐνη ακίδα που δεν θα βγείτε ποτέ από το σώμα σας και τους μακροπρόθεσμους εκφυλιστικούς νευρικούς κινδύνους, οι οποίοι μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε μη θεραπεύσιμες θανατηφόρες νευρολογικές ασθένειες καθώς ο εγκέφαλός σας ξεφλουδίζει αργά και επιδεινώνεται από τις πριόνια που προκαλούν λανθασμένες πρωτεΐνες που καταστρέφουν αργά τους νευρώνες σας με την πάροδο του χρόνου.

Η θυσία σας για την «ασφάλεια των άλλων», η οποία είναι πιθανό να σκοτώσει τους περισσότερους από εσάς, βασίστηκε στην άγνοιά σας, στην αδυναμία σας να κάνετε τη δική σας έρευνα και στην προθυμία σας να αποδεχτείτε απλώς τι λένε άλλοι (αδαείς) άνθρωποι - όπως οι πολιτικοί.

Ένας παγκόσμιος πληθυσμός των 500 εκατομμυρίων στην γη όπως προτείνουν οι Georgia Guide Stones, και κυριολεκτικά οι μανιακοί που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκδιωχθούν από τον πλανήτη.

Γιατί δεν κατηγορούμε τους πραγματικούς ένοχους που το δημιούργησαν πρώτα:

Ο Fauci με την έρευνα του κέρδους λειτουργίας του απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ, οπότε το μετέφερε στο εργαστήριο στο Wuhan.

Ο Μπιλ Γκέιτς με την ατζέντα της μείωσης και τους δεσμούς με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Το CDC / WHO / Rockefeller Foundation και ο John Hopkins, που ηγήθηκαν των Event 201, Spars, Lockstep, και σχεδίασαν τα πάντα με τη ΝΤΠ.

Μετάφραση:


Ψεκασμένος: Εύχομαι για τους συνΈλληνες μου να βάλει ο Θεός το χέρι του !  

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...