Διαβατός Ημαθίας

Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα! Τα εμβόλια COVID-19 είναι υπερόπλα και έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να δολοφονούν τους νέους


Η μαζική δολοφονία με τη θανατηφόρο ένεση των υπερόπλων COVID-19 συνεχίζεται παγκοσμίως και τώρα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες νεαρές ζωές να καταστρέφονται από τα εμβόλια.


Έχουμε 3 αγόρια ηλικίας 20 ετών και κάτω, καθώς και ενήλικες στα 40-50. Δύο είναι εκπαιδευτικοί και απαιτήθηκαν από τους εργοδότες τους για να κάνουν την ένεση.


Τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να προωθούν το ψέμα ότι οι ενέσεις δεν έχουν καμία σχέση με τους θανάτους ή τα καταστρεπτικά για την υγεία αποτελέσματα, καθώς ενθαρρύνουν τους άλλους να κάνουν τα θανατηφόρα μπόλια.


Είναι άγνωστο πόσοι γονείς παροτρύνουν ή επιτρέπουν στα παιδιά τους να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν από τους  εμβολιασμούς ή συνεχίζουν να παροτρύνουν τους άλλους να κάνουν την ένεση στα παιδιά τους.


Επίσης και οι εκπαιδευτικοί και άλλοι εργοδότες απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν ως προϋπόθεση να πάνε για εργασία.
Η πίστη στην ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία είναι μεγάλη και γι αυτό θα πραγματοποιήσει μια συγκομιδή που θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό των ΗΠΑ, και πιθανώς μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου.


Για πολλές δεκαετίες μια χώρα εξαρτιόταν από το ιατρικό σύστημα για να τα σώσει την υγεία των πολιτών, και τώρα αυτό το σύστημα συμμετέχει ενεργά στην καταστροφή ζωών, παίζοντας τον Θεό και τα προφητευμένα σχέδιά του για το τέλος των αιώνων, και την εισαγωγή του τη Νέα Παγκόσμια Τάξη του.


Ο Alex Franks, 17 ετών, ανάπτυξε μυοκαρδίτιδα ή καρδιακή φλεγμονή μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer COVID-19 εμβολίου.


Ο 13χρονος Jacob Clynick ΝΕΚΡΟΣ 3 ημέρες μετά το δεύτερο πειραματικό εμβόλιο της Pfizer COVID.


Sang Ho Baek: Ο παίκτης του μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου George Mason είναι ο πρώτος στην ιστορία που πέθανε από τη χειρουργική επέμβαση του Tommy John εάν πιστεύετε τα ΜΜΕ.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!