Διαβατός Ημαθίας

Εναλλακτικές Ειδήσεις για λίγους...

Τα Med Beds δεν πρόκειται να δοθούν στην ανθρωπότητα πριν την απελευθέρωση του πλανήτη και ΔΕΝ σχετίζονται με τους Ταχυονικούς Θαλάμους..
Η μάχη για την καταστροφή των υπογείων βάσεων των σκοτεινών δυνάμεων από τις Δυνάμεις του Φωτός βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και αντανακλάται στην επιφάνεια με σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις:
Ο στόλος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας άρχισε να κινείται πιο κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη για να εξουδετερώσει τα όπλα των σκοτεινών δυνάμεων, επιφανειακά ή υποθαλάσσια, φυσικά ή και αυτά που βρίσκονται στο αιθερικό πεδίο.
Τα κλιματικά κύματα παράγονται όταν δύο αντίθετα κύματα της ίδιας συχνότητας ακυρώνουν το ένα το άλλο:
Οι σκοτεινές δυνάμεις τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ισχυρά βαθμιαία αιθερικά πεδία μέσα στα οποία εγκλωβίζουν τις ψυχές συλλαμβάνοντας τες όταν εγκαταλείπουν το φυσικό σώμα μέσω της διαδικασίας του θανάτου και αυτό ακριβώς συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους στην επιφάνεια του πλανήτη και στους ομήρους στις υπόγειες βάσεις.

Για φθηνό ρεύμα δες τις προσφορές:

1. προσφορά  

2. προσφορά

Επίσης, τα χρησιμοποιούν εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός προκαλώντας τους συναισθηματικό πόνο, δυσφορία ή επίσης και σωματικό πόνο, ενεργοποιώντας την διαδικασία αυτή μέσω του κεντρικού νευρικού τους συστήματος.
Η πιο επικίνδυνη φάση του πολέμου αυτού διήρκεσε από τον Δεκέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2021 και τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται λίγο καλύτερα, αν και ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.
Η στρατιωτική κλιμάκωση στη Γάζα αποφεύχθηκε με τη βοήθεια της Αιγύπτου και άλλων παραγόντων:
Τα mainstream media άρχισαν τελικά να αναφέρονται στις εργαστηριακές ρίζες προέλευσης του covid-19:
Ο ιός δημιουργήθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις ως μηχανισμός άμυνας ενάντια στην πρόοδο της μάχης που διεξάγουν οι Φωτεινές Δυνάμεις για την απελευθέρωση του πλανήτη, ενώ απειλούν να απελευθερώσουν και άλλους ιούς εάν οι Δυνάμεις του Φωτός συνεχίσουν να προχωρούν:
Ο Anthony Fauci, ο Bill Gates και άλλοι εκτίθενται για τον ρόλο τους στη δημιουργία της πανδημίας και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας:
Ο Fauci απειλεί τα άτομα που επιχειρούν να τον εκθέσουν:
Εξετάζονται οι συνδέσεις μεταξύ των Bill Gates, Jeffrey Epstein και Ghislaine Maxwell:
Ενδιαφέρον είναι να σημειωθεί εδώ ότι ο Robert Maxwell, ο πατέρας της Ghislaine, συμμετείχε στο σκάνδαλο PROMIS που περιελάμβανε την τοποθέτηση backdoors σε όλους τους υπολογιστές που βασίζονται στα Windows στον πλανήτη, τροφοδοτώντας με δεδομένα τις ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών:
Το λογισμικό PROMIS έχει εξελιχθεί περαιτέρω, παρέχοντας δεδομένα ζωντανής ροής από τον επιφανειακό πληθυσμό:
Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών στη βάση Urim και η διαδικασία ονομάζεται Unit 8200:
Και από την NSA εδώ:
Τόσο η βάση δεδομένων Urim όσο και το κέντρο δεδομένων της Γιούτα έχουν παραβιαστεί από την επίγεια Αντίσταση στις 8 Ιουνίου και αυτό οδήγησε σε διακοπές του Διαδικτύου σε παγκόσμια κλίμακα:
Η DARPA και άλλες υπηρεσίες που ελέγχονται από τις σκοτεινές δυνάμεις εξακολουθούν να αναπτύσσουν βιοτσίπ νανοτεχνολογίας
βιολογικά όπλα με βάση τις πρωτεΐνες για τον έλεγχο του μυαλού
και μικροτσίπ:
Η διάδοση πολλών ψευδών φημών και πληροφοριών σε διάφορους ιστότοπους στο Διαδίκτυο έχει φτάσει σε τέτοιες αναλογίες και ορισμένα από αυτά τα στοιχεία πρέπει να διευκρινιστούν.
Τα Med Beds ΔΕΝ πρόκειται να δοθούν στον επιφανειακό πληθυσμό πριν από την απελευθέρωση του πλανήτη και ΔΕΝ σχετίζονται με τους Ταχυονικούς Θαλάμους.
Οι αληθινοί Ταχυονικοί Θάλαμοι παρατίθενται στον ιστότοπο tachyonis.org και πολλοί άλλοι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κατασκευάζουν τέτοιους θαλάμους ή ακόμη και παρέχουν σχέδια για την κατασκευή τους δεν λένε την αλήθεια. Στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, ένας Ταχυονικός Θάλαμος ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ χρειάζεται μια κβαντική ανερχόμενη σύνδεση με έναν δορυφόρο που βρίσκεται σε τροχιά ή με έναν διαστημικό σταθμό.
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο έργο που περιλαμβάνει τους Ταχυονικούς Θαλάμους και εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το cobraresistance@gmail.com. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι για να συμμετάσχουν στο έργο, ο θάλαμος τους δεν θα είναι διαθέσιμος για τακτικές θεραπείες τουλάχιστον για μερικούς μήνες. Η συμμετοχή στο έργο αυτό είναι εθελοντική.

Πηγή, Αστροπύλη 2012
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...