Διαβατός Ημαθίας

Μιλάμε για Εγκληματίες..Έχουν Λυσσάξει να μας Εκτελέσουν με τα Εμβόλια !!! ( Βίντεο )

ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ;
EΡΧΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ…


Μεταλλάξεις ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΨΙ…και ξανά ΜΑΝΤΡΩΜΑ….Στόχος οι νεαρές ηλικίες κυρίως τα παιδιά μας.Ολοι για το ΤΡΥΠΗΜΑ!! Για την σκλαβοποίηση μας για τον πλήρη έλεγχο μας και την ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού..

Μιλάμε για Εγκληματίες..Το εμβόλιο για την Γρίπη των χοίρων το σταμάτησαν για 25 θανάτους ..Στην Ε.Ε έχουμε 15.000 θανάτους!!!

Είναι το τελευταίο Καλοκαίρι με Ελευθερία..Μετά μόνο με αγώνα θα μπορέσεις να ελευθερωθείς..Οι μάσκες θα επανέλθουν.Είναι το σήμα του Σκλάβου είναι το αξεσουάρ της Υποταγής…


Αξιοσημείωτο είναι ότι ανέκαθεν όταν υπήρχαν κάποιες σοβαρές παρενέργειες ενός φαρμάκου γινόταν αμέσως η διακοπή χορήγησης του Παγκοσμίως! 
Εδώ με 15.000 θανάτους ΕΠΙΣΗΜΑ στην Ευρώπη εξαιτίας των παρενεργειών (1.350.000) των εμβολίων ούτε λόγος! Στο εμβόλιο για την γρίπη των Χοίρων με 25 νεκρούς απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του εδώ κάνουν Τουμπεκί;;


Πως εξηγείται αυτή η υποχρεωτικότητα με 15 χιλιάδες Θανάτους στην Ευρώπη;
Ανεπίσημα οι Θάνατοι και οι Παρενέργειες προσεγγίζουν Χ 8 φορές την Βάση Δεδομένων..Καθημερινά μας αποκρύπτουν τα περιστατικά και ελάχιστα στέλνουν σε αυτή.
Το ότι τα σκευάσματα φυλάσσονται από Αστυνομία και Στρατό και δεν είναι στα ραφεία των φαρμακείων με τις λεπτομέρειες για τα συστατικά που περιέχουν είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ Μαζικής εξολόθρευσης.
H Λύσσα που τους διακατέχει να σε τρυπήσουν και το όλο σκηνικό βρωμάει από παντού ..Όπου έχει χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων απειλούν με Φυλάκιση -lockdown…και εμφανίζεται η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΨΙ!!


Mόνο ΨΥΧΙΚΑ ανώμαλοι μπορούν να εφαρμόζουν αυτα τα Παρανοϊκά σχέδια Γενετικής Τροποποίησης του ανθρώπου..Σχεδιάζουν και εκτελουν τα πειθήνια όργανα της Παγκόσμιας Ελίτ όπως και η ΚΟΥΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μια άλλη Ζωή ένα άλλο μέλλον για την ανθρωπότητα και παρεμβαίνουν στο Έργο του Δημιουργού..
Ξεκίνησαν με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος..Με τις τοξίνες τους μαγνητικούς κρυστάλλους τα χημικά τους στα σκευάσματα που τα παρουσιάζουν ως φάρμακα θέλουν να μας υποτάξουν να γίνουμε εργαλεία-σκλάβοι στα χερια τους..
Διεξάγεται Παγκόσμιος Πόλεμος ..ΟΧΙ με ΟΠΛΑ που ξέραμε αλλά με ΟΠΛΑ την Πληρωμένη Τηλεόραση και τους Εμβολιασμούς..


Δεν ακούγονται πυροβολισμοί τους έχουν αντικαταστήσει με τις αθόρυβες σύριγγες και τα δηλητηριώδη σκευάσματα τους και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ μέσα σε ένα μήνα έως και τρία χρόνια…ανάλογα με τις δοσολογίες που έχουν καθορίσει οι εντολοδόχοι Πολιτικοί οι πληρωμένοι Ψευδοεπιστήμονες, τα πληρωμένα Μέσα Τρομοκράτησης και τα Δημοσιογραφικά στηρίγματα σε αυτά. 


Μαζί με όλους τους Τηλεπαπαγάλους και τα Ψυχο-ανώμαλα μυαλά τους.
Ο ιός και οι μεταλλάξεις τους είναι τα νέα μέσα Διακυβέρνησης των Ψυχοπαθών της Κουλο-Κυβερνησης!!
 Είναι τα μέσα για να σου κλέψουν τη Ζωή που είχες και να στην κάνει ανω κατω σε Οικονομικό Πολιτικό Κοινωνικό επίπεδο και να σε μετατρέψουν σε Σκλάβο που θα σε πεθαίνουν με ένα κουμπί όταν αυτά τα Καθάρματα θέλουν.
Έχουμε πόλεμο Μαζικού ελέγχου και εξόντωσης πληθυσμού..Η εξολόθρευση γίνεται για πρώτη φορά Παγκόσμια με αυτό το τρόπο που παρουσιάζεται ως “ελευθερία” ως Σωτηρία και οι Εγκληματίες ως Σωτήρες…Η “ελευθερία” δεν χαρίστηκε ποτέ όπως εδώ με δωρεάν δήθεν εμβόλια..Η Ελευθέρια κατακτιέται με αγώνες..

Υ.Γ…ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δρ. Η CARRIE MADEJ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ 25 ΘΑΝΑΤΟΥΣ!! ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 15.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ 1.500.000 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ!!

Βίντεο:


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»