Διαβατός Ημαθίας

Δεν Υπάρχει Νομική Δυνατότητα για να σας Υποχρεώσουν να Εμβολιαστείτε !

Η άσκηση πίεσης, εκβιασμών ή και παραπληροφόρησης, για να σας εξαναγκάσουν να εμβολιαστείτε, παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης..


Αυτοί που σας χρησιμοποιούν σαν ινδικά χοιρίδια προτρέποντας σας να εμβολιαστείτε ή σας εμβολίασαν με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια, θα οδηγηθούν σε κατ' ευθείαν δίκη με βάση τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Η επίκληση "εκτελούσαμε εντολές" δεν στηρίζει οποιαδήποτε νομική βάση για να τους προστατέψει..


Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης απαιτεί την πλήρη ενημέρωση και την ελεύθερη συγκατάθεση των ατόμων που υπόκεινται σε ιατρικούς πειραματισμούς.


Οι περισσότεροι που εμβολιάζονται με τα εμβόλια της Moderna, της Pfizer και της AstraZeneca, δεν γνωρίζουν τους κινδύνους που διατρέχουν από τα πειραματικά εμβόλια που λαμβάνουν, κατά ρητή παράβαση του "Nuremberg Trials Code", βάσει του οποίου δικάστηκε και καταδικάστηκε ο Γερμανός ναζιστής Dr. Josef Mengele. 


Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε νομοθετική ρύθμιση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, γιατί απλούστατα δεν το επιτρέπει το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και προσπαθούν με απειλές και ψευδολογίες να σας εξαναγκάσουν να το κάνετε μόνοι σας..

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;