Διαβατός Ημαθίας

Καημένε Ραγιά κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου και οι πρωτεργάτες της Εξόντωσης σου συνεχίζουν το έργο τους !!! Χέρι Χέρι το Ζαβό και ο Μπουχέσ@ς ξεπουλάν την ιδιοκτησία σου !!!

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Ο… ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΗ. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Ένας ακόμη «μύθος» στο χώρο της κυβέρνησης και ευρύτερα της ΝΔ κατέρρευσε και μάλιστα με πάταγο. Ο λόγος για τον Βούδα της Ραφήνας, τον επονομαζόμενο και Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εκτός από… μπουχέσας αποδείχθηκε και μια φούσκα, κακής ποιότητας. Μια φούσκα που έσκασε…


Εδώ και πολύ καιρο με τους δικούς του παπαγάλους, ο Κ. Καραμανλής καλλιεργούσε το παραμύθι ότι είναι αποφασισμένος να «πάρει το όπλο» του και να βάλει τα… στήθη του μπροστά για να εμποδίσει τον Κούλη Μητσοτάκη ειδικά για τα εθνικά θέματα και τις προδοσίες που ετοιμάζεται να κάνει. Αυτό όμως δεν ήταν παρά ένα κανονικό παραμύθι που το πουλούσε δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο για να αποκτήσει λίγο «διαπραγματευτική» αξία ως άτομο.


Αυτό λοιπόν που έγινε ήταν να του τηλεφωνήσει ο Κούλης, να τον καλέσει για φαγητό και να τον εξευτελίσει στη συνέχεια. Ενώ ο Καραμανλής το έπαιζε θηρίο μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο και να φτάσει μαζί με την Νατάσα στο σπίτι του Κούλη και της Μαρέβας κάτω από τον Λυκαβηττό, έφυγε από εκεί ως κότα κανονική.

Η συνάντηση έγινε μαζί με το δείπνο πριν από περίπου ένα μήνα με αφορμή τις ευχές που τον πήρε ο Κούλης για την γιορτή του. Ενώ μάλιστα είχε ατύπως συμφωνηθεί ότι δεν θα διαρρεύσει τίποτε -για να προστατευθεί υποτίθεται το γόητρο του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος στο καραμανλικό ακροατήριο θέλει να εμφανίζεται αποφασιστικός και άτεγκτος- ο αδίστακτος και κυνικός Κούλης, τον έβγαλε στα μανταλάκια κι όταν ήρθε η στιγμή έκανε σε κάποιους δικούς τους τη «διαρροή». Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να τσαλακωθεί το «προφίλ» του Βούδα ο οποίος αποκαλύφθηκε, σε εκείνους που τους πούλαγε σανό, ότι πηγαίνει… νύχτα στο σπίτι του – ολετήρα και για την παράταξη της ΝΔ- Μητσοτάκη και παζαρεύει μόνο για την πάρτη του. Διότι περί αυτού ακριβώς επρόκειτο…


Την ώρα λοιπόν που ο Καραμανλής καλλιεργούσε ψευδώς κλίμα …επαναστατικό, ο Μητσοτάκης είχε αρχίσει να διαβεβαιώνει «εσωτερικά» τα συστήματα της ΝΔ και όχι μόνο ότι «με τον Καραμανλή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τον έχω στο χέρι…». Τι ακριβώς εννοούσε λέγοντας «τον έχω στο χέρι…» δεν το εξηγούσε όλο αυτό το διάστημα, ούτε έδινε πληροφορίες, αλλά οι περισσότεροι καταλάβαιναν πολλά πράγματα. Και μάλιστα αυτές οι συζητήσεις γίνονταν σε «κλειστές» συναντήσεις στο παρά-σύστημα που κυβερνά τον τόπο όχι γιατί είχαν και έχουν κανέναν άλλο καημό, ειδικά για την πατρίδα και τα εθνικά θέματα.

Ο καημός τους είναι «να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα» στην ύπαρξη της κυβέρνησης τώρα που στήνονται νέες δουλειές και με όχημα τα δεκάδες δις του Ταμείου Ανάκαμψης τα κάθε είδους αρπακτικά, που κινούνται γύρω και μαζί με την πρωθυπουργική οικογένεια, ετοιμάζονται να λεηλατήσουν και να ξεσκίσουν τα πάντα. Αυτό τους ενδιαφέρει και μόνο. Οι μπίζνες, τα δισεκατομμύρια, η λεηλασία της χώρας και την ίδια ώρα να υπάρχει από κάτω η «αγέλη» των 158 άμοιρων και άβουλων βουλευτών οι οποίοι για να τσεπώνουν τον μισθό τους και να κάνουν κι αυτί τις δουλίτσες τους αδιαμαρτύρητα θα τα ψηφίζουν όλα.
———————–
Ο ίδιος ο Καραμανλής, καταλαβαίνοντας εκ των υστέρων τη ζημιά που έπαθε -όχι ότι μπορούσε και να την αποτρέψει από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόσκληση και πήγε στον Λυκαβηττό- άρχισε να κάνει δικές του διαρροές και για να ξεκαρφωθεί λέει ότι δήθεν ο Μητσοτάκης τον διαβεβαίωσε πως το πιο επίμαχο θέμα, που έχει να κάνει με τα τρία πρωτόκολλα της Συμφωνίας των Πρεσπών, πάνε οριστικά στο συρτάρι και δεν πρόκειται να έρθουν καθόλου στην Βουλή.


Το πόσο παραμύθι είναι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ενώ το δείπνο έγινε πριν από ένα περίπου μήνα και εκεί υποτίθεται ειπώθηκε αυτό, μόλις προχτές βγήκε πάλι ο Ζάεφ και αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει τα πρωτόκολλα για ψήφιση την Βουλή μέχρι τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, παρά την κόμπλα που έγινε με την ποδοσφαιρική φανέλα και τη δική του ανάρτηση περί «Μακεδονίας». Με αυτό και μόνο βέβαια έπρεπε να έχει ζητηθεί η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών βέβαια. Από ποιον όμως από τον Κούλη ή από τον ….Μπουχέσα;
Ο Ζάεφ πάντως «έδωσε» τον Μητσοτάκη και είπε την αλήθεια, διότι αυτό πρόκειται να γίνει. Τα εξίσου προδοτικά πρωτόκολλα θα έρθουν οπωσδήποτε στην Βουλή γιατί απλώς αυτή είναι η εντολή της Γερμανίας και του ΝΑΤΟ.
—————–
Επίσης η πραγματικότητα είναι ότι στο δείπνο που είχαν ο νυν και ο πρώην πρωθυπουργός, μετά των συζύγων τους, ο Καραμανλής υποχρεώθηκε να διαβεβαιώσει τον γιο του Μητσοτάκη ότι «κανείς καραμανλικός» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ δεν θα διαφοροποιηθεί και δεν θα προκαλέσει πρόβλημα όταν τα πρωτόκολλα έρθουν προς ψήφιση, σε «νεκρό χρόνο», στην Βουλή. Όσο για τον ίδιο τον Καραμανλή ως πρώην πρωθυπουργός και αυτός θα μπει προσωπικά και μόνο στην κατηγορία των εξαιρέσεων και μαζί με τον Σαμαρά θα τους «επιτραπεί» για λόγους… προσωπικής ευαισθησίας να μην παραστούν στην Βουλή και να απουσιάζουν όταν όλοι οι άλλοι θα πρέπει να είναι εκεί και να ψηφίζουν στο δεύτερο σκέλος της προδοσίας και της παράδοσης της Μακεδονίας μας….

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ