Διαβατός Ημαθίας

Οι "ΝΑΙ" γνωρίζουν την συγκομιδή τους γι αυτό Εμβολιάζονται...Οι "ΟΧΙ" έχουν μεγάλο Έργο να κάνουν...

Πολλοί από εμάς βρισκόμαστε σε μια πραγματικότητα όπως αυτή της σειράς the Twilight zone. Γι αυτούς που δεν την γνωρίζουν επειδή είναι πολύ παλιά καλό είναι να δουν μερικά επεισόδια.


Θα καταλάβουν ότι είναι οι πρωταγωνιστές. Εάν η ατζέντα της μείωσης του Παγκόσμιου πληθυσμού γίνεται, ή για πολλούς όπως εμάς που πιστεύουν ότι βρίσκεται σε πλήρη ΕΚΤΈΛΕΣΗ, τότε ίσως η σφαγή αυτή τη στιγμή συμβαίνει μόνο σ΄εκείνους που δεν θα ήταν ικανοί να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Και το γνωρίζουν πολύ καλά.

  

Το επόμενο στάδιο της αναβάθμισης της ψυχής τους οι ΝΑΙ δεν το αντέχουν, αντιστέκονται στην αναβάθμιση που γίνεται μαζικά στην Εποχή του Υδροχόου και μέσα από ένα καρκινογόνο περιβάλλον νοσούν αλλά είναι στα μέτρα τους ραμμένο. Στην δική τους πραγματικότητα. 


Ίσως οι πραγματικοί άρρωστοι, αυτοί που νοσούν να είναι οι άρρωστοι στην ψυχή, και το πνεύμα τους τσεκάρει αν είναι έτοιμοι να περάσουν στον άλλο κόσμο, αυτόν της πνευματικής βουτιάς και αναβάθμισης τους. 


Για εμάς, που δεν υποτάσσονται στον βωμό της Παγκόσμιας θυσίας στην Μεγάλη Συγκομιδή του αιώνα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα! Ή καλύτερα πολύπλοκα. Εμείς θα παραμείνουμε για να δώσουμε ένα φοβερά μεγάλο ΕΡΓΟ. Ένα έργο όπου βρισκόμαστε όλοι στο μοναδικό ταξίδι της ψυχής μας σε αυτό το άπειρο σχολείο της ψυχής.

ΠΗΓΗ: KORAKAS NEWS



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;