Διαβατός Ημαθίας

Ψεκασμένος: Γνώση μόνο για ψεκασμενοσυνωμοσιολόγους...Το Αρκτουριανό Αστροσκάφος "ΑΘΗΝΑ"

Το ανυπέρβλητης υπερτεχνολογίας σκάφος των Αρκτουριανών με την ονομασία "Αθηνά", ευρίσκεται σε υπερδιαστατικό επίπεδο μεταξύ των πλανητών Δία και Κρόνου, με αποστολή την προστασία του πλανήτη της Γης, από επιθέσεις των Ερπετοειδών και των υβριδίων τους.


Το ασύλληπτης τεχνολογίας σκάφος είναι κατασκευασμένο από άγνωστα υλικά και είναι δομημένο με βιολογικούς ιστούς, με τρόπο που το κάνουν να συμπεριφέρεται σαν να είναι ζωντανό!
Σκάφος και πλήρωμα παραμένουν στην 5η διάσταση. Οι Αρκτουριανοί λαμβάνουν και αφομοιώνουν τηλεπαθητικά οποιαδήποτε πληροφορία από τις βάσεις δεδομένων της Αθηνάς, αφού ο εγκέφαλος τους λειτουργεί με υπερπολλαπλάσια ταχύτητα από τον ανθρώπινο, πράγμα που κάνει περιττή την ανάγκη χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 Το σκάφος κινείται από το φως που παράγει ένα σύστημα κρυστάλλων το οποίο μετατρέπεται σε ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, η οποία του παρέχει αυτονομία στο διηνεκές..
 Η ανυπέρβλητη τεχνολογία του το καθιστά αήττητο ενώ τα "οπλικά" του συστήματα απλώς εξαλείφουν αποσυνθέτοντας πλήρως ένα στόχο χωρίς πόνο..
 Μία αίθουσα του σκάφους αποτελεί τράπεζα δεδομένων με κάθε πληροφορία για ολόκληρο τον γαλαξία..
 Στο σκάφος υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος νοσταλγεί την πατρίδα του και το επιθυμεί, αποστέλλεται ακαριαία (τηλεμεταφορά) σε αιθερικό επίπεδο στον μητρικό του πλανήτη..
Μια άλλη αίθουσα ονομάζεται "Αίθουσα των Ψυχών" ή "Νοσοκομείο των Ψυχών", όπου εκεί οι ψυχές των οντοτήτων του σκάφους αναζωογονούνται με ενέργεια και αυξάνεται το κραδασμιακό τους δυναμικό..
Οι Αρκτουριανοί ζουν και παραμένουν νέοι και υγιείς μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους, γνωρίζουν την ημερομηνία του "θανάτου" τους και επανέρχονται (μετενσαρκώνονται) αναλαμβάνοντας νέες αποστολές..

Πληροφορίες για το αστροσκάφος "Αθηνά", δείτε εδώ:

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;