Διαβατός Ημαθίας

Ν.Καπραβέλος (διευθυντής ΜΕΘ Παπανικολάου): «Ως γιατρός δεν θα έδινα ποτέ εμβόλιο με παρενέργεια τον θάνατο»

«Aπό την στιγμή που καταγράφεται θάνατος από φάρμακο ή εμβόλιο, τόσο η ηθική όσο και η δεοντολογία λένε ότι αποσύρεται», υπογράμμισε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας και την δική του ανησυχία μετά την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να εισηγηθεί τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZenaca.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει τελευταία και καταϊδρωμένη την εισήγηση που έχουν εδώ και καιρό δώσει οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης για το εμβόλιο της AstraZenaca, εισηγήσεις λοιμωξιολόγων αναφέρουν να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί των πολιτών και με τη δεύτερη δόση ανεξάρτητα από την ηλικία τους. 


Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και μεγάλο προβληματισμό στους πολίτες που βρίσκονται έρμαια στον κυκεώνα των διαφορετικών απόψεων των επιστημόνων, αλλά και των ιθυνόντων οι οποίοι έχουν χάσει εδώ και καιρό την αξιοπιστία τους.



Ο κ. Καπραβέλος ξεκαθάρισε ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να επιταχυνθούν ούτως ώστε να προλάβουμε ένα τέταρτο κύμα της επέλασης του ιού, ωστόσο οι πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση της AstraZeneca θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν άλλο σκεύασμα. Όπως υποστήριξε μάλιστα υπάρχουν δεδομένα που καταγράφουν ότι είναι ασφαλές να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός με δεύτερη δόση από διαφορετικό εμβόλιο, όπως Pfizer ή Moderna.


Απαντώντας στα επιχειρήματα του Άρη Πορτοσάλτε ότι στην Ελλάδα είχαμε μόνο δύο θανάτους, ο κ. Καπραβέλος απάντησε: «Οι δύο θάνατοι δεν είναι ένας αριθμός. Είναι δύο άνθρωποι. Από την στιγμή που υπήρξε ένας θάνατος μιας 44χρονης που πήγε να προφυλάξει τον εαυτό της και το σύνολο, αυτός ο άνθρωπος στοιχειώνει» τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ ως γιατρός δεν θα έδινα ποτέ φάρμακο και εμβόλιο με παρενέργεια θάνατο και να ξέρετε από τη στιγμή που καταγράφεται θάνατος η ηθική και η δεοντολογία λένε ότι αποσύρεται». Το καταλάβαμε; Α Π Ο Σ Ύ Ρ Ε Τ Α Ι !!!!!!!


Διαβάστε ακόμα :

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!