Διαβατός Ημαθίας

Η τρομοκρατία και η υστερία κατά της 4ης παραλλαγής του ιού αποκαλύπτει την αλήθεια !

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΕΑ LOCK - DOWNS, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ...


Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα "πλήρως εμβολιασμένα" άτομα έχουν οκτώ φορές υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από ό, τι τα μη εμβολιασμένα, ενώ έκθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο διαπιστώνει ότι το 62% αυτών που πεθαίνουν από Covid είναι άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Ενώ η φυσική ανοσία παράγει περισσότερα γενικά αντισώματα που λειτουργούν ενάντια σε κάθε είδους παραλλαγή του ιού, τα εμβόλια - που αποτελούνται από πρωτεϊνικές ακίδες - ως μέρος ενός παγκόσμιου ιατρικού πειράματος - παρέχουν μικρή ή καθόλου ανοσία έναντι των ιογενών παραλλαγών (ακόμη και υποθέτοντας ότι λειτουργούν ενάντια στο αρχικό στέλεχος).


Οι συνέπειες είναι βαθιές. Τα άτομα που έχουν επιλέξει τον δρόμο του εμβολίου αντί της οδού της φυσικής ανοσίας θα εξαρτώνται για πάντα από τα "ενισχυτικά" πλάνα των εμβολιασμών για να αντιμετωπίζουν κάθε νέα παραλλαγή. Αυτό σημαίνει επαναλαμβανόμενες ενέσεις, επειδή θα χρειάζονται να παραμένουν "ενημερωμένοι", καθώς οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στην φύση.


Τα φυσικά ανοσοποιημένα άτομα επιτυγχάνουν την πραγματική ελευθερία με ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ τα άτομα που εξαρτώνται από τα εμβόλια δεν θα τυγχάνουν γενικής προστασίας και θα ζουν με τον συνεχή φόβο ότι μια νέα μετάλλαξη δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα περιορισμένα αντισώματα τους.

 Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους έχουν σχεδιάσει να συνεχίσουν να διαδίδουν τις λοιμώξεις, ώστε τα lock downs, οι μάσκες και οι εμβολιασμοί να μπορούν να δικαιολογούνται από αυτούς που βρίσκονται πίσω από την ιατρική τυραννία..

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Έξι πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους μόνο οι καλοί γονείς..

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά.. Βίντεο

Το γράμμα Δέλτα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη του τσιγάρου