Διαβατός Ημαθίας

Δικαστήριο στην Πορτογαλία: Απάτη ο Κορωνοϊός μόνο το 0,9% των θανάτων είναι από τον ιο !!!

Η αναφορά πολιτών ανάγκασε ένα δικαστήριο στη Λισαβόνα να παράσχει επίσημα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από κορώνα.


Οι «θάνατοι από κορώνα» βρέθηκαν να πέθαναν από Covid-19 μόνο στο 0,9% των περιπτώσεων. 


Οι περισσότεροι από τους 17.000 αναφερόμενους «θανάτους κορώνας» δεν υπέκυψαν στον ιό, αλλά βρέθηκαν μόνο θετικοί στο PCRτεστ. Μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Απριλίου 2021, όχι 17.000, αλλά μόνο 152 Πορτογάλοι πέθαναν από κορώνα, σύμφωνα με το δικαστήριο.


Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ένα πορτογαλικό δικαστήριο έκρινε ότι η δοκιμή PCR είναι αναξιόπιστη και ότι μια υποχρεωτική καραντίνα με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι επομένως παράνομη. Οι κριτές δήλωσαν επίσης ότι ένα θετικό τεστ PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση της μόλυνσης.


Απάτη πρωτοφανούς μεγέθους

Εάν το ποσοστό είναι της ίδιας τάξης μεγέθους σε άλλες χώρες, και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν είναι, τότε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουν διαπραχθεί σε μεγάλη κλίμακα. Το πορτογαλικό ιστολόγιο andre-dias.net μιλά για «απάτη πρωτοφανούς μεγέθους».


Πέρυσι,ο Γερμανός στεφανιαίος Klaus Püschel στο Αμβούργο εξέτασε περισσότερους από 140 θανάτους κορώνας. Όλοι οι άνθρωποι που είχαν πεθάνει είχαν υποκείμενες καταστάσεις και θα πέθαναν γρήγορα ούτως ή άλλως, με ή χωρίς τον ιό, είπε ο Püschel, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «δολοφόνος ιός».

Wochenblick, America’s Frontline Doctors

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!