Διαβατός Ημαθίας

Η Pharmaceutical Pfizer παραδέχεται σε μια μελέτη ότι το "εμβόλιο" της είναι θανατηφόρο !

Η Pfizer Pharmaceuticals και η ΜΕΓΑΛΗ μελέτη του εμβολίου τους.
- Οι διεφθαρμένοι παγκοσμιοποιητές έχουν ξεκινήσει το αυτοαντιγραφόμενο εμβόλιο της «τελικής λύσης», λαχταρώντας να τερματίσουν ένα κομμάτι της ανθρωπότητας μια για πάντα.Ο διαγονιδιακός δολοφόνος αρουραίου θα είναι το βιολογικό όπλο που χρησιμοποιείται. 
Και μπορώ να σας πω: δεν έχει σημασία αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι. 
Αυτό είναι το σημείο: δεν υπήρξε ποτέ ο σχολαστικός σεβασμός των διαφόρων κυβερνήσεων για τους νόμους και τις συνθήκες που μας προστατεύουν από το να αρνηθούμε να πυροβολήσουμε με δηλητήριο. 

Η άρρωστη, αποστειρωτική και επιβλαβής δράση της μπορεί να εξαπλωθεί από αυτούς που εμβολιάζονται σε εκείνους που δεν εγχέονται, περίεργα; Με τους ίδιους μηχανισμούς μετάδοσης που αποδίδονται στο μη αποδεδειγμένο SARS-Cov-2: μετάδοση μέσω αέρα από άτομο σε άτομο. Εντυπωσιακή υπόθεση, ο μεγάλος ανοιχτός πόρος. Και μια άλλη μεγάλη αποκάλυψη σε αυτό το πλανδημικό θέατρο: άτομα που έχουν εμβολιαστεί: είναι οι σούπερ διασκορπιστές,

Οι «εμβολιασμένοι»: βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής

Είμαστε πριν από μια μηχανή μαζικής εξολόθρευσης. Και η Pfizer, το στεφάνι της εγκληματικής FARMAFIA, το παραδέχεται σε μια μελέτη 146 σελίδων. Συγκεκριμένα, η πρωτεΐνη spike είναι το βιοδραστικό πολλαπλασιαστικό όπλο. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μετατράπηκαν σε εργοστάσια βιολογικών όπλων, παράγοντας έτσι σωματίδια πρωτεΐνης σε σχήμα ακίδας που εξαπλώθηκαν μέσω του στόματος και του δέρματος (και το σπέρμα, παρεμπιπτόντως), μολύνοντας όλους γύρω τους.

Ας θυμηθούμε ότι η λεγόμενη ακίδα πρωτεΐνη είναι βιολογικά ενεργή και προκαλεί θρόμβους αίματος, που προκαλεί εγκεφαλοαγγειακά ατυχήματα, έμφραγμα του μυοκαρδίου, πνευμονική εμβολή και επιπτώσεις της υπογονιμότητας. Το είδαμε τους τελευταίους μήνες. Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό στους προγραμματιστές εμβολίων.

Τα γνωστά και συχνά επαναλαμβανόμενα επιβεβαιώνονται: τα τρέχοντα «εμβόλια» έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα να λειτουργούν ως αυτοαντιγραφόμενα εμβόλια, προκειμένου να διαδώσουν προηγμένα πρωτεϊνικά βιολογικά όπλα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Όπως έγραψε το Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων πέρυσι, «Οι επιστήμονες εργάζονται σε εμβόλια που εξαπλώνονται σαν μια ασθένεια. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; ".

Χωρίς να το θέλουμε, όλοι θα «εμβολιαστούμε»

Δεν χρειάζεται καν το υπόλοιπο μισό του πληθυσμού να δώσει τη συγκατάθεσή τους, διότι αυτοί οι άνθρωποι θα «εμβολιαστούν» με τη μετάδοση της ίδιας της αναφερθείσας πρωτεΐνης ακίδων. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θα μολυνθούν από αυτήν την πρωτεΐνη, η οποία θα κάνει σχεδόν όλους ευάλωτους στην πιθανότητα υπερφλεγμονώδους αντίδρασης όταν εκτίθενται στα "στελέχη" του φασματικού άγριου τύπου κοροναϊού που μπορεί να απελευθερωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους 2021 (Θυμηθείτε ότι είμαστε αντιμέτωποι με ένα δυαδικό σύστημα όπλων, καταλαβαίνετε το βάθος και τον φόβο του θέματος;).

Αυτό αντιστοιχεί σε όλες τις πολύ σπάνιες επιδράσεις πήξης του αίματος που βιώνουν σήμερα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Λόγω της μεταδοτικής φύσης της ακίδων πρωτεΐνης και του "νοκ-άουτ" της πρωτεϊνικής σύνθεσης του σώματος με εμβόλια αγγελιοφόρου RNA, οι παγκοσμιοποιητές θα χρειαστούν μόνο περίπου το 50% του πληθυσμού για εμβολιασμό (στην πραγματικότητα, μια μαθηματική μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο Το Κολλέγιο του Λονδίνου προχώρησε ότι με περίπου το 50 τοις εκατό της εμβολιασμένης ανοσίας της ομάδας πληθυσμού ήταν στο χέρι). Και, όπως γνωρίζετε, αυτός ο σατανικός στόχος επιτυγχάνεται ήδη στις περισσότερες χώρες του χερσαίου κόσμου.

Από τη μείωση του πληθυσμού έως τη δημοκρατία

Οι γενοκτονικοί παγκοσμιοποιητές έχουν πατήσει τον επιταχυντή: από τη μείωση του πληθυσμού έως τη ρητή εξόντωση σε πλανητική κλίμακα. Γενοκτονία, λοιπόν. Democide, τόσο το καλύτερο. Να καταστρέψει μαζικά μέρος του ανθρώπινου είδους, τον μεγάλο «εχθρό» και τη μεγάλη «απειλή» για αυτήν την ομάδα φωτισμένων εξοντωτικών. Και τερματίστε όλα τα έθνη, σκοτώνοντας κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους εν τω μεταξύ.
Το covid εμβόλιο γίνεται επεξεργασμένο και σχεδιασμένο και τελειοποιεί το γενοκτονικό σχέδιο κατά της ανθρωπότητας.

Αναφορά αποσπάσματος:

"Δύο εμβόλια νανοσωματιδίων λιπιδίων SARS-CoV-2 RNA (RNA-LNP) με βάση μια πλατφόρμα

Σε αυτή τη μελέτη, θα αξιολογηθούν δύο εμβόλια νανοσωματιδίων λιπιδίων SARS-CoV-2 RNA (RNA-LNP) που βασίζονται σε πλατφόρμα αγγελιοφόρου τροποποιημένη με νουκλεοζίτη (τροποποιημένη με RNA, BNT162b). 

Κάθε υποψήφιος εμβόλιο εκφράζει 1 από 2 αντιγόνα: το πλήρες μήκος του SARS-CoV-2, το μετάλλαγμα P2  (P2 S) (έκδοση 9) ή μια τριμερή γλυκοπρωτεΐνη από το SARS-CoV-2 

ακίδα SARS-CoV-2 (έκδοση 9) ή τριμερισμένη γλυκοπρωτεΐνη τομέα δέσμευσης υποδοχέα (RBD) (έκδοση 5). Τα δύο εμβόλια κατά του SARS-CoV-2

Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι εμβολίων SARS-CoV-2 που θα εξεταστούν σε αυτήν τη μελέτη είναι επομένως

- BNT162b1 (παραλλαγή RBP020.3): RNA τροποποιημένο με νουκλεοζίτη (modRNA) 

με εξασθενημένη ικανότητα ενεργοποίησης έμφυτου ανοσοποιητικού αισθητήρα και αυξημένη έκφραση που κωδικοποιεί το RBD.

- BNT162b2 (παραλλαγή RBP020.2): τροποποιημένο νουκλεοζίτη messenger RNA (modRNA) ως παραπάνω, αλλά κωδικοποιεί P2 S.
Ο υποψήφιος εμβολίου που επιλέχθηκε για την αξιολόγηση φάσης 2/3 είναι BNT162b2 "

Ηπατική ασφάλεια: Προτεινόμενες ενέργειες και αξιολογήσεις παρακολούθησης

Πιθανές περιπτώσεις τραυματισμού ήπατος που προκαλείται από φάρμακα

Άνθρωποι που εκτίθενται σε φάρμακο που δεν εμφανίζουν σημάδια ηπατικής βλάβης (προσδιορίζονται από αυξήσεις του τρανσαμινάσες) ονομάζονται «ανεκτικές», ενώ αυτές που εμφανίζουν παροδική ηπατική βλάβη, αλλά προσαρμόζονται ονομάζονται "προσαρμογείς". Σε μερικούς συμμετέχοντες, οι αυξήσεις της τρανσαμινάσης είναι προάγγελος του a πιο σοβαρό πιθανό αποτέλεσμα. Αυτοί οι συμμετέχοντες δεν προσαρμόζονται και ως εκ τούτου "ευαίσθητο" σε σοβαρή προοδευτική ηπατική βλάβη, που συνήθως αναφέρεται ως DILI. 

Οι συμμετέχοντες που παρουσιάζουν αύξηση των τρανσαμινασών πάνω από 3 × ULN θα πρέπει να παρακολουθούνται πιο συχνά για να προσδιορίσετε εάν είναι "προσαρμογέας" ή "ευαίσθητοι".

Δεν απαιτούνται εξετάσεις λειτουργίας αίματος ως ρουτίνα διαδικασία ελέγχου ασφαλείας για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό μελέτη. Ωστόσο, εάν ένας ερευνητής το κρίνει απαραίτητο να αξιολογήσει τις δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας επειδή συμμετέχει ο συμμετέχων παρουσιάζει κλινικά σημεία / συμπτώματα, τα αποτελέσματα των δοκιμών της ηπατικής λειτουργίας πρέπει να αντιμετωπίζονται και συνέχεια όπως περιγράφεται παρακάτω.

Στις περισσότερες περιπτώσεις DILI, οι αυξήσεις στο AST και / ή το ALT προηγούνται των αυξήσεων στο TBili  (> 2 × ULN) για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες. Η αύξηση του TBili συμβαίνει συνήθως ενώ
Τα AST / ALT εξακολουθούν να είναι υψηλά πάνω από 3 × ULN (δηλαδή, οι τιμές AST / ALT και TBili είναι αυξημένο στο ίδιο εργαστηριακό δείγμα). Σε σπάνιες περιπτώσεις, με τον καιρό ανιχνεύονται αυξήσεις του TBili

Οι τιμές TBili, AST / ALT ενδέχεται να έχουν μειωθεί. Αυτό το γεγονός εξακολουθεί να θεωρείται ως
Δυνατότητα DILI. Επομένως, μη φυσιολογικές αυξήσεις των AST ή ALT, εκτός από το TBili που πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται παρακάτω θεωρούνται πιθανές περιπτώσεις DILI (αξιολογούνται βάσει των κριτηρίων του Hy's Law Hy) και σημαντικά ιατρικά γεγονότα θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη, ακόμη και πριν το κάνουν άλλες πιθανές αιτίες ηπατικής βλάβης.

Το κατώφλι εργαστηριακών ανωμαλιών για πιθανή περίπτωση DILI εξαρτάται από το ατομικές βασικές τιμές του συμμετέχοντα και υποκείμενες συνθήκες. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν.

Οι συμμετέχοντες με τις ακόλουθες εργαστηριακές ανωμαλίες πρέπει να αξιολογούνται για πιθανή DILI 

(Νόμος του Hy) για τον οριστικό προσδιορισμό της αιτιολογίας των ανώμαλων εργαστηριακών τιμών:

- Συμμετέχοντες με τιμές AST / ALT και TBili βάσης εντός του φυσιολογικού εύρους που 

που στη συνέχεια παρουσιάζουν τιμές AST Ή ALT> 3 × ULN ΚΑΙ τιμή TBili 

> 2 × ULN χωρίς ενδείξεις αιμόλυσης και τιμής αλκαλικής φωσφατάσης 

<2 × ULN ή μη διαθέσιμο.

- Για συμμετέχοντες με τιμές AST Ή ALT Ή TBili βάσης πάνω από το ULN, χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα 

Οι ακόλουθες τιμές κατωφλίου χρησιμοποιούνται στον ορισμό που αναφέρεται παραπάνω, σύμφωνα με το ανάλογα με τις τιμές που είναι πάνω από το ULN στη γραμμή βάσης:

- Προϋπάρχουσες τιμές AST ή ALT βάσης πάνω από το κανονικό εύρος: AST ή ALT 

τιμές> 2 φορές βασική τιμή Y> 3 × ULN. ή> 8 × ULN (όποιο από τα δύο πιο λιγο)"





ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: dionios
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...