Διαβατός Ημαθίας

Μιθριδάτης: Hip hop δυναμικό πετσόκομα, πανικός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη...! (Βίντεο)

Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο Μιθριδάτης ανέβασε στο youtube μία δημιουργία 12 λεπτών και 50 δευτερολέπτων που μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγινε viral σε όλα τα διαδικτυακά στέκια, καθώς αποτέλεσε μία… hip hop δυναμική καταγγελία στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα, ο «θόρυβος» από το κομμάτι «Για να μην τα χρωστάω» όχι απλά δεν κόπασε, αλλά το «κοντέρ» του youtube συνεχίζει να… γράφει προβολές, ξεπερνώντας τις 368.000 το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει φτάσει μέχρι και το Μαξίμου, καθώς ο αντίκτυπος από την δημοσιοποίησή του φαίνεται ότι έχει θορυβήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς τα μηνύματα που περνάει μόνο αρεστά δεν είναι στη ΝΔ, καθώς εν πολλοίς ο Μιθριδάτης με τους στίχους του διαλύει τα «γαλάζια αφηγήματα».

Το γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετές απορίες αφορά το Youtube, το οποίο δεν έχει εντάξει το συγκεκριμένο βίντεο στις «Τάσεις». Εδώ και αρκετές ώρες έχουν εκφραστεί δεκάδες απορίες στα social media για τους λόγους που μπορεί να απέχει (τουλάχιστον για την ώρα) από την κατηγορία «Trending» (στην οποία εντάσσεται κάθε βίντεο που έχει μεγάλη απήχηση από την αρχή της δημοσιοποίησής του), με τον Μιθριδάτη να προχωρά και εκείνος σε σχετικό και συνάμα χιουμοριστικό ποστάρισμα για το θέμα.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι