Διαβατός Ημαθίας

Από Νίκο Αντωνιάδη: Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ...

Τώρα είναι ΑΡΓΑ για παρεμβάσεις.
Η ηγεσία της στον Άρειο Πάγο και οι προϊστάμενες αρχές των κατά τόπο αρμοδίων Εισαγγελιών θα ΜΗΝΥΘΟΥΝ για την ασύλληπτη ΚΑΛΥΨΗ που παρείχαν στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και τους ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.
Στους ΕΝΤΟΛΕΙΣ τους στην κυβέρνηση, στον ΑΡΧΗΓΟ της εγκληματικής οργάνωσης Κυριάκο Μητσοτάκη και στους υπουργούς του. 
Στον Ε.Ο.Δ.Υ., στην επιτροπή των ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ και τους λοιπούς "ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”.

Στις διοικήσεις των κολαστηρίων και στους εγκληματίες γιατρούς και νοσηλευτές που εφήρμοσαν κατ' εντολή του αρχηγού της οργάνωσης το φριχτό ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. 
Και στα Μ.Μ.Ε. που συμμετείχαν με τον δικό τους ΑΠΕΧΘΗ ΡΟΛΟ στην εγκληματική οργάνωση, στη διατήρηση και ενίσχυση της ΠΛΑΝΗΣ του ελληνικού λαού και στην ΚΑΛΥΨΗ των εγκλημάτων στα Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων.

Έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ παράμετρο προς παράμετρο το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ που εφαρμόστηκε και εξακολουθεί και εφαρμόζεται σε δεκάδες νοσοκομεία, 11 μήνες τώρα, με έναν τεράστιο όγκο επωνύμων μαρτυριών και καταγγελιών ανθρώπων από όλη τη χώρα, από άκρη σε άκρη, με αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τη σφαγή κυρίως των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, γιατί ο θάνατός τους ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει αποδεκτός από τους συγγενείς τους, ενώ τα νοσήματά τους τα ίδια ήταν σύμμαχος των δολοφόνων και διευκόλυναν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου. Ο ίδιος ο Ε.Ο.Δ.Υ. βεβαιώνει ότι από τους 12.000 νεκρούς το 96% είχε υποκείμενα νοσήματα. 
Και η ένοχη Δικαιοσύνη, όλο αυτό τι διάστημα, παρεμβαίνει ΜΟΝΟ όταν αμφισβητείται η απάτη. Αλλά και πάλι ΠΟΤΕ όταν αμφιβητείται από ΕΜΕΝΑ.
Και ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όταν καταγγέλλω ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ τα φριχτά εγκλήματα στα κολαστήρια.

Πόσες φορές χαρακτήρισα Μένγκελε γιατρούς στα νοσοκομεία;
Πόσες φορές χαρακτήρισα Νταχάου και Άουσβιτς δημόσια νοσοκομεία;
Πόσες φορές κατήγγειλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ νοσοκομεία ότι δολοφόνησαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους;

Πότε με κάλεσε ΕΝΑΣ εισαγγελέας για ΕΝΑ από τα εγκλήματα που κατήγγειλα;
Πότε αμφισβήτησε ΕΝΑ νοσοκομείο ή ΕΝΑΣ γιατρός ΜΙΑ λέξη από ΟΛΑ όσα έχω καταγγείλει ΟΛΟ αυτό το διάστημα σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δημοσιεύσεις;
Πότε αμφισβήτησε ΕΝΑΣ λοιμωξιολόγος ή ΕΝΑΣ “ειδικός επιστήμονας” ΜΙΑ λέξη από ΟΛΑ όσα έχω καταγγείλει εναντίον τους;

Το ΜΟΝΟ που έχουν κάνει κάποιοι από αυτούς, συνεπικουρούμενοι από μισθωμένους από την οργάνωση δημοσιογράφους και τους πράκτορες του διαδικτύου, από όλους τους πολιτικούς χώρους, είναι ύβρεις, συκοφαντίες και λάσπη. Τα φαντάσματα του Μένγελε και του Γκέμπελς δεσπόζουν στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και των συνεργών της.
Ή πότε με κάλεσε ΕΝΑΣ αρχηγός ΕΝΟΣ κόμματος, μέσα ή έξω από τη Βουλή;

ΟΛΟΙ ένοχοι.

Ποια θα μπορούσε να είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απόδειξη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ του ΣΥΝΟΛΟΥ των καταγγελιών μου;
Πόσο ΠΙΟ ΕΝΟΧΟΙ θα μπορούσαν να είναι η Δικαιοσύνη και αυτοί που τους ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ώστε είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ και από αυτούς;

Ένας γιατρός μόνο βρέθηκε, ο οποίος μάλιστα ΔΕΝ συμμετείχε καν στη νοσηλεία του ασθενή, αυτός από τη Λιβαδειά, ο οποίος κατάφερε να σπάσει τα μούτρα, και τα δικά του και του νοσοκομείου, αφού τελικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ το νοσοκομείο, στη θλιβερή προσπάθειά του αυτόκλητα να το υπερασπιστεί, με τις ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ για τη ΓΝΩΣΗ της κατάστασης του ασθενούς και της αιτίας που προκάλεσε τον θάνατό του, και την οποία αιτία ΔΕΝ αντιμετώπισαν, και κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ πια την αλήθεια (και αυτός έχει αυξηθεί δραματικά για την εγκληματική οργάνωση, όπως αποδεικνύεται από τη μεγάλη απήχηση που έχει η δράση μου), με όσα έγραψε για τον ιό που πλημμυρίζει τον οργανισμό του ασθενή και σχεδόν ευθύνεται έως και για το big bang. Και δεν κατάλαβε ότι αν αυτά που έγραψε ίσχυαν, θα έπρεπε η θνητότητα του ιού να ήταν στο ...101%.

Ώστε ναι, είναι αργά πλέον για παρεμβάσεις από την Δικαιοσύνη, η οποία δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ 11 μήνες τώρα, είτε να με καλέσει μαζί με τους εκατοντάδες καταγγέλλοντες από όλη τη χώρα για να σταματήσουν τα εγκλήματα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για αυτά που έχουν διαπραχθεί, είτε να με καλέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.
Γιατί δεν είμαι κάποιος γραφικός και αυτά που γράφω δεν τα διαβάζει κανείς. Όταν μου έκλεισε τον λογαριασμό το facebook είχα 145.000 ακόλουθους, η αναγνωσιμότητα των δημοσιεύσεών μου ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο, και τώρα με τις δημοσιεύσεις και μέσα από το makeleio.gr έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια, ώστε αν αυτά που γράφω δεν είναι αληθή, θα έπρεπε να με είχαν “μαζέψει” μήνες τώρα ως άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. 

ΤΙΠΟΤΑ.

Έχω δημόσια αποδείξει όλες τις παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου, από τη θετικοποίηση των ασθενών, την σκόπιμη δηλαδή έκθεσή τους στον ιό, τη διακοπή της επικοινωνίας τους με τους συγγενείς τους, με τις δεκάδες περιπτώσεις των κινητών που εξαφανίστηκαν ή που έκλεισαν ή που ήταν απομακρυσμένα από τους ασθενείς, τους ουροκαθετήρες, ώστε να προκληθούν και ουρολοιμώξεις και να αποκτήσουν οι ασθενείς πολύ γρήγορα τη ψυχολογία του κατάκοιτου, ανήμπορου και βαριά ασθενή ώστε να δεχθούν ευκολότερα τα χειρότερα που πάντα έρχονται, την πτώση γενικότερα της ψυχολογίας και του ανοσοποιητικού, την αφυδάτωση των ασθενών και την επίθεση στα νεφρά, την ασιτία, τα δεσίματα, το υπερβολικό οξυγόνο, τη διακοπή των αγωγών για τα υποκείμενα νοσήματα, την έκθεση των ασθενών στον παγωμένο αέρα, τις μη αναγκαίες ιατρικά και επομένως παράνομες διασωληνώσεις, τη μη αντιμετώπιση τραυμάτων που προκλήθηκαν κατά τη νοσηλεία, τα μικρόβια με τα οποία σκοτώνουν τους ασθενείς στις σκόπιμα παρατεταμένες νοσηλείες, μικρόβια τα οποία δεν αντιμετωπίζουν, ώστε ή να οδηγήσουν αυτοτελώς στον θάνατο ή να συμβάλουν σε αυτόν, μαζί με τις άλλες αιτίες θανάτου τις οποίες οι ίδιοι οι γιατροί έχουν προκαλέσει.

ΤΙΠΟΤΑ.

Και όχι μόνο δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τα φριχτά εγκλήματα που έχω καταγγείλει, αλλά έδωσα τεράστια μάχη εναντίον της σε Πύργο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάμψω την ισχυρότατη αντίστασή της στα αιτήματα των οικογενειών των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης για νεκροψίες, αλλά και στην κάλυψη των νοσοκομείων σε όλες τις περιπτώσεις παράνομης κατακράτησης ασθενών που ήθελαν να φύγουν από τα νοσοκομεία και αυτά τους κρατούσαν ομήρους, είτε απλώς για να μη χάνουν νοσηλείες covid, είτε έχοντας ακόμα χειρότερους σκοπούς για τους ασθενείς. Πραγματικά ασθενείς ή κατ' ουσίαν υγιείς εξ αρχής ή ασθενείς που εν τω μεταξύ είχαν αποθεραπευτεί.

Ναι, είναι αργά πια για παρεμβάσεις. Αυτή η Δικαιοσύνη θα δώσει ΛΟΓΟ στη Δικαιοσύνη της επόμενης μέρας.

Αλλά δεν μπορώ, λίγο πριν την κατάθεση της μήνυσης, να μη βγάλω από μέσα μου την τεράστια αυτή οργή που με πλημμυρίζει, όταν και τα τελευταία αυτά 24ωρα καταγράφω τις πληροφορίες και τις αποδείξεις για τα εγκλήματα που διαπράττονται στα κολαστήρια και είναι όλα αυτά που δεν δημοσιεύω και θα παρουσιαστούν κατευεθείαν με τη μήνυση, και την ίδια ώρα βλέπω τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στα μαιευτήρια και τρελαίνομαι με το μέγεθος της διαστροφής τους. 

Για έναν ιό που ΓΝΩΡΙΖΩ και το έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ άπειρο κόσμο στα νοσοκομεία για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είναι φονικός, προκειμένου να προωθήσουν το σχέδιό τους για τον μαζικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ όλης της χώρας, να τους παρακολουθώ τώρα να έχουν φτάσει στις εγκύους, τις λεχώνες και τα νεογνά.

Πλησιάζει η ώρα σας...

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;