Διαβατός Ημαθίας

Ξεβρόμισε ο Πλανήτης... (Για Αφυπνισμένους) Vești bune - Întunecații au plecat...


Καλά νέα: Οι σκοτεινοί έχουν φύγει

Μήνυμα από το One μέσω της Sophia Love 
19 Απριλίου 2021 / 4:30 π.μ. 
Τα πράγματα που συνέβησαν. Αυτά τα πράγματα αξίζουν να αναφερθούν τώρα. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανακοινώσεις που ακούτε και τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν ως αποτέλεσμα αυτών των ανακοινώσεων. Δεν θα ειπωθεί η αλήθεια. Δεν θα σας ειπωθούν όλα όσα συνέβησαν.
Υπήρξε αλλαγή τάξης, αντιστροφή. Αυτή είναι μια αναφορά στην απόλυτη παραγγελία σε μέρη και μέρη που δεν βλέπετε. Είναι μια αναφορά σε κρυφά ελεγκτές. Οι σκοτεινοί, αυτοί που είχαν τον έλεγχο του πλανήτη σας, έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις τους. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, απελάθηκαν. Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός τους έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι πολύ μικρός για να κατέχει οποιαδήποτε δύναμη, όπως και εκείνα τα άτομα που δεν έχουν εξουσία ή φαντασία για εξουσία. 

Οι νεοφερμένοι στην εξουσία είναι άνθρωποι. Δεν είναι σε όλα τα μέρη που παραγγέλθηκαν πριν από τα σκοτεινά. Μερικά από αυτά (μέρη) έμειναν κενά μόνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτό μπορεί να εξομοιωθεί με πλοίο που ταξιδεύει / ταξιδεύει με πλήρη ταχύτητα χωρίς καπετάνιο ή αεροπλάνο σε πλήρη πτήση χωρίς πιλότο. Ορισμένες αυτόματες διαδικασίες έχουν καθιερωθεί για ένα τέτοιο σενάριο. Προορίζονται να είναι προσωρινά, προσωρινά μέτρα για να διατηρήσουν τα πράγματα σε λειτουργία έως ότου κάποιος επιστρέψει στην εξουσία. Κανείς δεν θα επιστρέψει σε αυτά τα εγκαταλελειμμένα μέρη. 

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν άνθρωποι σε αυτά τα μέρη, δεν θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν υπάρχει ικανότητα ή οδηγίες για ένα τέτοιο σενάριο. Για να συνοψίσω τι σημαίνει αυτό, επιτρέψτε μου να σας πω ότι η εχθρική ανάληψη της ανθρωπότητας έχει αποτύχει. Η ανθρωπότητα έχει κερδίσει. Αρκετό φως και αλήθεια έχουν προκύψει από την ανθρώπινη φυλή για να κατακλύσουν το σκοτάδι. 

 Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείτε αμέσως να κυματίζουν σημαίες παράδοσης ή μια οπτική αλλαγή εξουσίας. Οχι. Ωστόσο, γρήγορα τώρα, πρόκειται να δείτε τη συστημική αποτυχία κάθε ακραίας προσπάθειας ελέγχου και την κατάρρευση του συστημικού ελέγχου σε κάθε πτυχή του κόσμου σας. Τα πράγματα θα επιλυθούν σχετικά γρήγορα τώρα στην κοινωνία σας. Όσοι από εσάς γνωρίζετε την κρυφή ατζέντα - θα παρακολουθήσετε τη δημόσια ανακοίνωση για αυτά τα πράγματα που γνωρίζετε καθώς και για πράγματα που δεν γνωρίζετε. 

Θα δείτε τη διάλυση καταστάσεων που φαινόταν ασταμάτητη. Πράγματα που περιλαμβάνουν τον εταιρικό έλεγχο, τους πολιτικούς ελιγμούς, τα ιατρικά μονοπώλια και την υπερβολική επέκταση της κυβέρνησης. Θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα πράγματα απλά σταματούν. Θα παρατηρήσετε ότι οι άλλοι δεν φαίνονται ούτε ακούγονται το ίδιο. Θα υπάρξουν διαρροές πληροφοριών / γεγονότων που θα εξηγήσουν μερικά από αυτά που συμβαίνουν ή έχουν συμβεί. Σε πολλές περιπτώσεις, τα πράγματα θα φαίνονται χαοτικά. Αυτό που θα είναι πολύ ορατό είναι οι παίκτες. Με τους σκοτεινούς, οι υπόλοιποι είναι οι άνθρωποι. Οι προσπάθειές τους σύντομα θα γίνουν διαφανείς. Δηλαδή, θα δείτε ποιος "για ποιο μέρος" δούλεψε. Πολλοί, από αυτούς που στην πραγματικότητα εργάστηκαν προς όφελος της ανθρωπότητας, φαινόταν ακόμη να είναι ενάντια στον αγώνα. Θα αλλάξουν κατεύθυνση είτε διακριτικά είτε με πολύ προφανή τρόπο. Θα είναι πολύ συγκεχυμένο.   

Αυτό που συμβαίνει γρήγορα τώρα είναι ότι, με τους σκοτεινούς που έχουν φύγει, οι άνθρωποι που αφήνονται υπεύθυνοι θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να διατηρήσουν τον έλεγχο και την ασφάλεια που φαντάστηκαν. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιο γεγονός, το οποίο θα είναι αρκετά ορατό. 

Πρόσφατα παρατηρήσατε τον μεγάλο αριθμό σκοπευτών. Αυτά είναι μερικά από τα γεγονότα «ψεύτικων συναγερμών» που υποκινήθηκαν από εκείνους που φαντάζονται ότι είναι υπεύθυνοι αυτή τη στιγμή. Όλες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τώρα, με οποιονδήποτε δημόσιο τρόπο, έχουν σκοπό να σας κρατήσουν δέος. Ο σκοπός να σας κρατήσει σε φόβο δεν είναι να κάνετε ερωτήσεις. Τέλος πάντων, κάνετε ερωτήσεις και είστε σχεδόν αδιάφοροι για τις ειδήσεις που εμφανίζονται σχετικά με τους "σκοπευτές", επειδή υπάρχουν τόσα πολλά τελευταία. 

Τι είναι αλήθεια? 

Οι πραγματικοί στόχοι και τα κίνητρα για εκδηλώσεις και δράσεις πρόκειται να αποκαλυφθούν. Επειδή κανείς δεν μένει στο τιμόνι, θα φαίνεται χαοτικό για λίγο. Τότε ξεκινούν οι αποκαλύψεις. Μόλις ξεκινήσετε, θα έχετε την αίσθηση ότι έχει γίνει μια αλλαγή. Πράγματι, εκείνοι που φορούν "λευκά καπέλα" θα έχουν τον έλεγχο εκείνη τη στιγμή. Θα δείτε πολλά παράξενα και ασυνήθιστα γεγονότα, ανακοινώσεις και αλλαγές. Θα δείτε μερικές «τελευταίες αναπνοές». 

Θα παρατηρήσετε, με πολύ προφανή τρόπο, ποιοι είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους καλό και που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Αυτά τα πράγματα θα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα και τη δύναμη. Θα μοιάζουν με ακραίες προσπάθειες ελέγχου και χειραγώγησης. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο βαθιά σε αυτό που δεν βλέπουν άλλη δυνατότητα για αυτούς παρά "περισσότερο". Αυτές έχουν γίνει κλωνοποιημένες προσπάθειες των σκοτεινών, με την ίδια ατζέντα. Καμία από αυτές τις προσπάθειες δεν θα είναι επιτυχής. Ωστόσο, το δράμα της ανακάλυψης και της διακοπής τους πρέπει να παιχτεί στην τρισδιάστατη σκηνή σας. Κυρίως στρατιωτικά και κυβερνητικά χέρια θα ενορχηστρώσουν τώρα την εξαγορά και τον καθαρισμό. Απαιτούνται κεφάλια με ψυχρή σκέψη και άμεσο φως. 

Οι προσπάθειές σας ως υποστήριξη ενέργειας και οπτικοποίησης είναι οι πιο σημαντικές και απαραίτητες. Αυτά είναι αυτά που θα δώσουν μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης στη νέα πραγματικότητα που χτίζετε. Μην αμφιβάλλετε για τις προσπάθειές σας προς αυτήν την κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το πώς "δείχνετε" δημόσια τα πράγματα. Θα δείτε κάποια πράγματα δημόσια. Καθόλου. Αρκετά θα αποκαλυφθούν για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την αλήθεια και την αλλαγή. Τελικά θα εμφανιστούν πλήρως. 

Είναι μια ρευστή κατάσταση και γίνονται αλλαγές στη διαδικασία σε τακτική βάση. Προσαρμόζεται έτσι ώστε να διασφαλίζεται η επιτυχία. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό. Επομένως, απαιτείται υπομονή. Η γνώση της αλήθειας, ενώ οραματίζεται αυτό που θέλετε περισσότερο για την ανθρωπότητα, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο τώρα. Αυτό έχει γίνει ανθρώπινη επιχείρηση. 

Επομένως, είναι ανοικτό σε πρόσθετη υποστήριξη από πέρα ​​από τον πλανήτη. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα σε αυτό το στάδιο. Αυτό μένει να δούμε και είναι ένα θέμα για άλλη μια μέρα. Για σήμερα, ξέρετε ότι οι σκοτεινοί έχουν φύγει. Αυτός είναι ένας λόγος για να γιορτάσουμε. 

Θα δείτε τώρα, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και θα αποκαλυφθούν. Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή και δεν  έχει συμβεί ποτέ πριν. 

Συγχαρητήρια, αγαπητοί άνθρωποι. Έχετε πάρει τον έλεγχο του κόσμου σας. 

Αυτό είναι όλο προς το παρόν.

   Σας ευχαριστώ.


Μετάφραση: Monica Poka / https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.