Διαβατός Ημαθίας

Ο Δρ. Ράσιτ Μπάταρ αποκαλύπτει την εγκληματική και ψευδής δοκιμή PCR, περιέχει νανοσωματίδια...

Δρ. Ράσιτ Μπάταρ - Αμερικανός γιατρός RASHID BUTTAR:
  Με ρωτάνε ένας αν προτείνω ή όχι τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Δεν μπορώ να συστήσω τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, που είναι κάτι άλλο εντελώς.
Σε ένα άλλο βίντεο, αργότερα, θα ασχοληθώ με πιο ακριβείς πληροφορίες, λαμβανόμενες από διάφορους γιατρούς, πραγματικές πληροφορίες για το τι κρύβεται πίσω από τον λεγόμενο «εμβολιασμό κατά του covid-19». Υπάρχουν δύο προβλήματα εδώ. Το πρόβλημα των εμβολίων είναι ένα και το πρόβλημα των εξετάσεων PCR είναι ένα άλλο. Θα ξεκαθαρίσω πρώτα τι κρύβεται πίσω από τις δοκιμές PCR.
Μία από τις πιο περίεργες πτυχές της μεταμφίεσης Covid-19 είναι ότι το ποσοστό θνησιμότητας παρέμεινε σταθερό από περίπου το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, για σχεδόν ένα χρόνο, ο αριθμός των θετικών δοκιμών αυξήθηκε κατά ένα. Το κοινό δεν καταλαβαίνει ότι ο αυξανόμενος αριθμός θετικών εξετάσεων, παρά το σταθερό ποσοστό θνησιμότητας, δείχνει κάτι ασήμαντο. Σε συνδυασμό με το σταθερό ποσοστό θνησιμότητας, ο πολύ μεγάλος αριθμός θετικών δοκιμών δείχνει ότι αυτό το πρόβλημα είναι άσχετο.
Επί του παρόντος, το ποσοστό επιβίωσης μετά από επαφή με τον ιό Covid-19 είναι περίπου 99,9%. Ωστόσο, θα μιλήσουμε για τη δοκιμή PCR και τις επιπτώσεις του συμβατικού συστήματος δοκιμών Covid-19. Πρώτον, η δοκιμή PCR είναι ένας πολύ βίαιος και επεμβατικός τρόπος για να εκτελέσετε ένα ρινικό δείγμα ακριβώς στο τέλος της ρινικής κοιλότητας, μια ενοχλητική, επώδυνη, επικίνδυνη διαδικασία που έχει ορισμένες επιπτώσεις. Ποιες είναι αυτές οι επιπτώσεις; Θα τα δούμε. Όταν δοκιμάζουμε την παρουσία του ιού Covid-19, το δείγμα εισάγεται στο ακραίο πίσω μέρος της ρινικής κοιλότητας. Ο χειριστής σπρώχνει το δείγμα όσο το δυνατόν περισσότερο, όπου λέγεται ότι πρέπει να ληφθεί ο ιός. Γιατί εκεί και όχι μόνο στο σάλιο; Το πρόβλημα είναι διαφορετικό.
Ο λόγος για τον οποίο κάποιοι προτείνουν το ρύγχος είναι ότι μπορούμε να βήξουμε, να φτερνίσουμε, να φτύνουμε, λοιπόν να μολύνουμε κάποιον… Εάν συμβαίνει αυτό, γιατί να μην το δοκιμάσετε απλώς φτύσιμο σε ένα δοχείο, βάζοντας το δείγμα σε επαφή με σάλιο σούβλας ή ακόμα και σάλιο στο στόμα, τι θα ήταν γρήγορο, εύκολο, μη βίαιο; Γιατί πρέπει να εισαχθεί το δείγμα όσο το δυνατόν περισσότερο στο οπίσθιο άκρο της ρινικής κοιλότητας; Από την άποψη της ανίχνευσης της παρουσίας του ιού Covid-19, η διαδικασία δοκιμής PCR είναι παράλογη, χωρίς νόημα. Κοιτάζοντας την ανατομία αυτής της περιοχής, συνειδητοποιούμε πού ωθείται το δείγμα, καταλαβαίνουμε ότι η οστική λεπίδα βρίσκεται στην πολύ πορώδη περιοχή των οσφρητικών νεύρων. Το δείγμα ωθείται στο οπίσθιο άκρο της ρινικής κοιλότητας, δηλαδή πολύ κοντά στον εγκέφαλο. Έπειτα έρχεται η απότομη στροφή του σε επαφή με το άκρο της ρινικής κοιλότητας. Πρόσφατα, ένας φίλος, ο ίδιος ένας γιατρός, μου είπε τα εξής: "Θυμάμαι έναν γιατρό, πριν από λίγα χρόνια, ο οποίος αφαίρεσε τα εμφυτεύματα CIA που άλλαξαν τις περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη σκέψη, προκαλώντας άνοια σε αυτούς που ενδιαφέρονται . Μικροσκοπικά, τα εμφυτεύματα είχαν τοποθετηθεί στη βάση του εγκεφάλου, εμφυτεύθηκαν με μακρά, βαθιά ωθημένα όργανα. Μέχρι που; Στο άκρο της κοιλότητας του κόλπου, όπου το όργανο ή το δείγμα, εφοδιασμένο με ταμπόν στην άκρη, περιστράφηκε έντονα και στις δύο κατευθύνσεις. Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιείται στη δοκιμή PCR. Για να δούμε ότι αυτό που λέω δεν είναι φανταστικό, εδώ είναι μια σειρά άρθρων που δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά. Το τελευταίο από αυτά δημοσιεύθηκε στα μέσα του 2019 από το περιοδικό LIVESCIENCE. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό άρθρο, σχετικά με θέματα που ενδιαφέρουν την κυβέρνηση, για παράδειγμα τη δημιουργία όπλων ελέγχου του πνεύματος. Δημοσιεύθηκε στις 23 Μαΐου 2019, το άρθρο εξηγεί πώς η DARPA (Pentagon Advanced Research Institute) πληρώνει τους επιστήμονες για να εφεύρουν μέσα άμεσης ανάγνωσης των σκέψεων, του πνεύματος των στρατιωτών, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η γενετική, οι υπέρυθρες ακτίνες, ο ανθρώπινος εγκέφαλος, η νανοτεχνολογία και άλλα , στόχος είναι η κατασκευή ελεγχόμενων όπλων μέσω της σκέψης.

 Εδώ είναι ένα άλλο άρθρο, που δημοσιεύθηκε πριν από 14 χρόνια, στις 12 Δεκεμβρίου 2007, το οποίο ασχολείται με την πολύ μυστική ανάπτυξη των στρατιωτικών νανοτεχνολογιών. Δεν θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες αυτής της αμφιλεγόμενης εικόνας. Θα παρουσιάσω μερικά πολύ απλά γεγονότα (4.32). Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Έλαβα αυτά τα λίγα τεστ Covid-19 (4.38) από έναν φίλο. Όπως φαίνεται και είναι γνωστό, η δοκιμή Covid ισχυρίζεται ότι το άκρο ή το καπάκι του δείγματος είναι κατασκευασμένο από παραδοσιακές ίνες. Μεταξύ αυτών των ινών, που υποτίθεται ότι είναι βαμβάκι, βλέπουμε μερικά αργυροειδή, που λάμπουν, αλλά βλέπουμε και άλλα, πραγματικά φυσιολογικά, κατασκευασμένα από βαμβάκι (4.59 - 5.01). Εδώ είναι μια κουκούλα ράβδος για το Covid-19 Test, ένα νομικό τεστ που χρησιμοποιείται παγκοσμίως (5.07). Διάσπαρτα το καπάκι στο πάνω μέρος της ράβδου (καθρέφτης) για να επισημάνω καλύτερα τι αποδείχθηκε ζωντανό, κινούμενο νανο-σωματίδια (5, 12 - 5.46). Δεν είναι όλες αυτές οι ίνες κατασκευασμένες από βαμβάκι, μια σημαντική λεπτομέρεια επειδή είναι η δοκιμή PCR-Covid-19. Βάζοντας το ένα δίπλα στο άλλο, φαίνεται ότι οι βαμβακερές ίνες είναι λευκές, ενώ οι άλλες είναι ασημί, γυαλιστερές. Η διαφορά φαίνεται εύκολα (5.51 - 5.54). Ορισμένες ίνες είναι ασημί γκρι και γυαλιστερές, άλλες είναι απλά λευκές, κατασκευασμένες από βαμβάκι. Τα φωτεινά γκρι-ασημένια περιέχουν νανοσωματίδια, για τα οποία η παρουσία και ο σκοπός κανείς δεν λέει τίποτα. Συμπέρασμα: είναι καλό να μην αγγίζετε αυτά τα ύποπτα ταμπόν, για τίποτα στον κόσμο. να μην επιτρέψουμε σε αυτά ή παρόμοια να εισαχθούν στη μύτη, το στόμα ή τον πρωκτό μας, όπως ήταν το έθιμο τον τελευταίο καιρό. Αυτά τα επιχρίσματα δεν κατασκευάζονται για τη λήψη ουσιών αλλά για την απόθεση νανοσωματιδίων μέσα στο κρανίο, σε άμεση γειτνίαση με τον εγκέφαλο. Εδώ (6.23 - 6.24): το πώμα ράβδου της δοκιμής Covid-19 δεν είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, όπως φαίνεται, αλλά από κάτι άλλο. Αυτές οι ίνες κινούνται μόνες τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εισάγονται στο κρανίο των ατυχών απερίσκεπτων, στο οποίο πραγματοποιούνται ανεπιβεβαίωτες εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να είναι μόνο εγκληματικές. Η δοκιμή PCR πραγματοποιείται έτσι ώστε τα νανοσωματίδια να φτάσουν στον εγκέφαλο των ατυχών ανθρώπινων ινδικών χοιριδίων. Αυτό που βλέπετε (6.40) είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει κοντά στον εγκέφαλο, που εισβάλλεται από αυτά τα νανοσωματίδια. Αυτός είναι ο ανεπιβεβαίωτος στόχος του τεστ Covid-19, για τον οποίο ένας ψεύτικος Άγγλος επιστήμονας και ένας αληθινός ληστής επιστήμονας, απονεμήθηκε ο ληστής, τώρα το Βραβείο Νόμπελ. Ας είμαστε ξεκάθαροι: το βραβείο Νόμπελ, ειδικά για το Βραβείο Ειρήνης, έγινε όλο και πιο ύποπτο ANTI-PRIZE τα χρόνια μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τώρα,

Οι εικόνες 6.44 - 7.10 δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια κινούνται, «πολεμούν» το ένα το άλλο, όπως το σπέρμα, για να φτάσουν πρώτα στον διαβολικό στόχο των άθλων επιστημόνων. Δευτερόλεπτα συνεχόμενα, κάτω από το μικροσκόπιο, εξετάζουμε το λεγόμενο τεστ PCR Covid-19, μέσω του οποίου εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί με αυτό δεν είναι ακόμη γνωστό! Θα δούμε: στην πραγματικότητα, «εμβολιάστηκαν», που είναι επίσης λοίμωξη, επειδή οποιοσδήποτε εμβολιασμός σημαίνει σκόπιμη μόλυνση του εμβολίου. Κοίτα! Απίστευτος! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι δέχτηκαν το "τεστ PCR", κάποιοι μάλιστα το πλήρωσαν, στάθηκαν στη σειρά. Κανονική: η ανθρώπινη νοημοσύνη είναι σχετική. Όμως η ηλιθιότητα, ειδικά εμβολιασμένη με τον φόβο, δεν έχει όρια, είναι απόλυτη. Αναίσθητος και βοοειδής, οι φερόμενοι γιατροί και ιατροί απατεώνες έχουν εισαγάγει και εισάγουν τέτοιες κατάρες στα κρανία των θυμάτων που πήδηξαν από το δρόμο, σηκώθηκαν από τα σπίτια τους, αναγκάστηκαν να «δοκιμαστούν» από εγκληματίες της αστυνομίας, ανώτερους του DSP ή άλλα αφεντικά εγκληματιών… Για ένα λεπτό ολόκληρου χρόνου, στο βίντεο, πριν από τις 7.00 έως τις 8.00, βλέπουμε τα νανοσωματίδια να εισάγονται εγκληματικά στα κρανία εκείνων που έγιναν ινδικά χοιρίδια χωρίς να το γνωρίζουν. Μπορεί να φανεί: τα νανοσωματίδια χτυπούν το ένα το άλλο και οι βαμβακερές ίνες παραμένουν ακίνητες. Άλλα βίντεο δείχνουν επίσης αυτήν την αόρατη, αδιανόητη ιατρική απάτη. Μην ξεχνάτε: αυτό που βλέπετε για πάνω από δύο λεπτά, αυτό που βλέπετε ακόμα, τώρα στο 9.00, είναι τα "πολεμιστής" νανοσωματίδια, φυτεμένα στα κρανία των ανόητων ανόητων ινδικών χοιριδίων της σημερινής εγκληματικής ιατρικής. Κάτω από τα μάτια μας, ο πόλεμος νανοσωματιδίων συνεχίζεται. Μόλις βρεθούν στον εγκέφαλο, φυσικά, θα προκαλέσουν νεύρωση μετά από νεύρωση, συμπεριλαμβανομένης της άνοιας. Τα τρία λεπτά, από τις 6.00 έως τις 9.00, έδειξαν αρκετά καλά τι κάνουν τα νανοσωματίδια στην περιοχή του εγκεφάλου. Με την απαραίτητη κινητικότητα και διεισδυτική δύναμη, εισβάλλουν στον εγκέφαλο.
Ας γνωρίζουμε: η νανοτεχνολογία, η χρήση της από έμπειρους εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Πολέμου και της CIA ασκείται εδώ και αρκετά χρόνια, περίπου δεκαπέντε. Γνωρίζουμε επίσης πώς εισήχθησαν αυτά τα νανοσωματίδια και άλλα συστατικά, χρησιμοποιώντας ένα δείγμα με βαμβακερή κουκούλα και ασημί-γκρι ίνες, εμποτισμένα με νανοσωματίδια για τα οποία δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Το κάλυμμα με κουκούλα εμποτισμένο με άγνωστα νανοσωματίδια περιστράφηκε μερικές φορές τόσο βίαια στη ρινική κοιλότητα που ορισμένα από τα δοκιμασμένα ινδικά χοιρίδια αναισθητοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αλλιώς θα είχαν λιποθυμήσει με πόνο… Εκείνοι που πέρασαν από κάτι τέτοιο καλούνται να εκθέστε τους εκτελεστές που τους βασάνισαν και τους μολύνθηκαν, ξεκινώντας από την ασυνείδητη αστυνομία ή τους χωροφύλακες, που τους συνέλαβαν χωρίς εντολή, με όνομα και επώνυμο, για αυτόν τον πολίτη, ποιος θα είχε διαπράξει το ένα ή το άλλο έγκλημα. Όσοι περνούν από αυτά πρέπει να πουν πού και πώς συνέβησαν τα πράγματα, για κάθε περίπτωση, χωρίς να παραλείπονται τα ονόματα των εκτελεστών, συνειδητά ή ασυνείδητα, από τα κέντρα καραντίνας λοίμωξης, τα στρατόπεδα εξόντωσης μέσω ATI, εγκληματικά ναρκωτικά, άρνηση ωφέλιμων ναρκωτικών, και τα λοιπά. Η τελευταία φάση της πατενταρισμένης εξολόθρευσης του πρωτοκόλλου είναι η δέσμευση των ασθενών στο κρεβάτι, η αναγκαστική αναισθησία, το κλείσιμο των σωφρονιστικών κυττάρων σε ιατρικά δωμάτια, τα οποία, όπως το Piatra Neamț ή το Matei Balș (Βουκουρέστι), την κατάλληλη στιγμή, γίνονται το κριτήριο των Οι εγκληματικές κυβερνήσεις Orban-Cîțu! από κέντρα λοίμωξης-καραντίνας, στρατόπεδα εξόντωσης μέσω ATI, εγκληματικά ναρκωτικά, άρνηση ωφέλιμων ναρκωτικών κ.λπ. Η τελευταία φάση του πατενταρισμένου πρωτοκόλλου εξολόθρευσης είναι η δέσμευση των ασθενών στο κρεβάτι, η αναγκαστική αναισθησία, το κλείσιμο των σωφρονιστικών κυττάρων σε ιατρικές αίθουσες, τα οποία, όπως στο Piatra Neamț ή στο Matei Balș (Βουκουρέστι), την κατάλληλη στιγμή, γίνονται το κριτήριο τις εγκληματικές κυβερνήσεις Orban-Cîțu! από κέντρα λοίμωξης-καραντίνας, στρατόπεδα εξόντωσης ATI, εγκληματικά ναρκωτικά, άρνηση ωφέλιμων ναρκωτικών κ.λπ. Η τελευταία φάση της πατενταρισμένης εξολόθρευσης του πρωτοκόλλου είναι η δέσμευση των ασθενών στο κρεβάτι, η αναγκαστική αναισθησία, ο περιορισμός των σωφρονιστικών κυττάρων σε ιατρικά δωμάτια, τα οποία, όπως το Piatra Neamț ή το Matei Balș (Βουκουρέστι), την κατάλληλη στιγμή, γίνονται το κριτήριο του Οι εγκληματικές κυβερνήσεις Orban-Cîțu!

Ο Δρ. BUTTAR δηλώνει: «Δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. Τα έμαθα από αναγνώσεις και μαρτυρίες συναδέλφων. Μέχρι τον Απρίλιο-Μάιο 2020, η επίμονη επανάληψη και η συνεχής επιδείνωση αυτών των πραγμάτων με έκανε να σκεφτώ. Εάν, πράγματι, ενδιαφερόμασταν για το ζήτημα του ιού Covid-19, δεν θα υπήρχε νόημα να αναγκάζουμε τους ανθρώπους να φορούν ρουστίκ. Ο έλεγχος θα μπορούσε να γίνει με ανάλυση σάλιο. Γιατί να επιμείνουμε στον βιασμό και την εισβολή στη ρινική κοιλότητα; Γιατί τα πειραματόζωα βασανίζονται, με τα άκαμπτα ραβδιά τους τοποθετημένα στο πίσω μέρος των μύτων τους; Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα απλό δείγμα σάλιου; Γιατί να εισαγάγετε έναν "μοχλό" 6-7 εκατοστών, έως και μερικά χιλιοστά του εγκεφάλου; Η εξερεύνηση του άκρου της ρινικής κοιλότητας δεν είναι χρήσιμη, από την άποψη του τεστ για τον ιό Covid-19, που είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει! Αν υπάρχει,
Σχετικά με αυτά, στο ίδιο βίντεο, ακολουθεί η συνέντευξη του Dr. 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JANA BENNUN : Πιστεύετε ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να τροποποιήσει το ανθρώπινο σώμα, από γενετική άποψη;

Δρ. LORRAINE DAY:  Ναι. Το εμβόλιο mRNA το κάνει αυτό. Κόβει μια ακολουθία από το DNA του εμβολίου και την αντικαθιστά με μια συνθετική αλληλουχία. Η αντικατάσταση κοπής μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σώμα του θέματος. Είναι σαφές: όσοι υποβάλλονται στο πείραμα τροποποιούνται γενετικά και γίνονται «κατοχυρώσιμοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» από την άποψη της γενετικής τροποποίησης. Μέσω αυτής της γενετικής τροποποίησης, το εμβόλιο γίνεται «ιδιοκτησία», ιδιοκτησία ή «κινητή» ιδιοκτησία της εταιρείας που παρήγαγε το εμβόλιο. Ξέρετε πολύ καλά: η εμπειρία συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Ο πρώτος εμβολιασμός ήταν η δοκιμή PCR, που έγινε από το ένα ή το άλλο. Εδώ είναι το άρθρο, ακριβώς μπροστά μου (11,15 - 11,16).

Ναι, «εμβολιάζουμε» μέσω της λειτουργίας ρινικής δειγματοληψίας (Ναι, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΝΑΛΛΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ - ΒΙΟΑΠΙΣΤΩΣΗ Σ.1). Ως γιατρός, μπορώ να πω λίγα λόγια για το ρύγχος που καλύπτει την στοματική περιοχή. Εάν φοράτε το ρύγχος μόνο στη μύτη σας, δεν θα σας επιτρέπεται η πρόσβαση στα καταστήματα. Πρέπει να φοριέται στο στόμα, όπως κάθε ρύγχος. Το ρύγχος προέρχεται από το "ρύγχος". Ο ιός βρίσκεται στο σάλιο όλων, οπότε ένα δείγμα σιέλου είναι αρκετό, όπως για κάθε τεστ DNA. Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη μακριά ράβδο, ωθημένη στην κορυφή του ρινικού κόλπου, κοντά στον εγκέφαλο; Αφού αγγίξετε τον τοίχο που προστατεύει τον εγκέφαλο, γιατί η ράβδος στρίβεται / στρίβεται βίαια; Για να βασανίσετε το ινδικό χοιρίδιο ή να βεβαιωθείτε ότι τα νανοσωματίδια στο πάνω μέρος του απορροφητήρα εναποτίθενται σταθερά σε αυτό το πορώδες οστό;

Εδώ συμβαίνει: Η ράβδος εμβολίου αγγίζει την λεπτή οστική πλάκα που προστατεύει τον εγκέφαλο κοντά στον ρινικό κόλπο. Η πλάκα των οστών είναι μια λεπίδα με πολλές τρύπες, γνωστές σε όλους τους γιατρούς. Έχει πολλά ανοίγματα, που διασχίζονται από τα οσφρητικά νεύρα, τα οποία φτάνουν έτσι στον εγκέφαλο. Η οστική λεπίδα είναι πολύ πορώδης και οι μυρωδιές ουσίες περνούν από αυτήν χωρίς προβλήματα. Όταν η ράβδος με κουκούλα ωθείται στο οστό που στεγάζει τον εγκέφαλο, αυτός που εκτελεί, προφανώς, μια δοκιμή, ουσιαστικά εναποθέτει εκεί την ουσία που περιέχεται στην κουκούλα στην κορυφή της ράβδου. Φυσικά, «δοκιμασμένο», στην πραγματικότητα το καταχρηστικό εμβόλιο, δεν μπορεί να δει και δεν μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει στη μέση του κρανίου του. Η κουκούλα στην κορυφή της ράβδου περιέχει νανο-σωματίδια, τα οποία εναποτίθενται στην οστική λεπίδα που προστατεύει τον εγκέφαλο. Μόλις εναποτίθενται εκεί, τα νανοσωματίδια φτάνουν στον εγκέφαλο με τα δικά τους μέσα, όπως οποιοδήποτε άλλο σωματίδιο αυτού του είδους και ακόμη και όπως κάθε μικροοργανισμός. Αυτά τα σωματίδια εισέρχονται στον εγκέφαλο και μπορούν να συνδεθούν και να παρακολουθούνται με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JANA BENNUN:  Άρα ο έλεγχος PCR είναι εμβολιασμός;

Δρ. LORRAINE DAY:  Ναι! Η δοκιμή είναι απλή μεταμφίεση. Τίποτα δεν δοκιμάζεται. Είναι ένας διακριτικός, μεταμφιεσμένος εμβολιασμός. Η δοκιμή PCR είναι η αρχή του εμβολιασμού. Στη συνέχεια, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το εν λόγω άτομο επανεμβολιάζεται από τα νανοσωματίδια που εμφυτεύτηκαν, ή από άλλους, χωρίς να δώσει τη συγκατάθεσή του, χωρίς καν να γνωρίζει πώς να υποψιάζεται τι μπορεί να τον περιμένει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JANA BENNUN  : Η διαδικασία φαίνεται τόσο διαβολική και εκλεπτυσμένη που μόνο ψυχοπαθείς ή άνοιες θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί κάτι τέτοιο.



Δημοσιεύθηκε από τον 



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Προμήθεια 2017: Και Βεροιώτες στην συνάντηση πολυθεϊστών, αρχαιολατρών στο Λιτόχωρο Πιερίας

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Ένα πικρό πεπόνι θεραπεύει πεπτικό, διαβήτη, υπέρταση, άσθμα, λοιμώξεις

Για ποιο λόγο παχαίνουμε καθώς μεγαλώνουμε και πώς θα το αντιστρέψουμε