Διαβατός Ημαθίας

Καταρρέει η υποχρεωτικότητα για τα Τεστ ..2η αθώωση αρνηθέντος στη Πάτρα !

2η Αθώωση πολίτη που αρνήθηκε να κάνει το Τεστ… Μετά τις Σέρρες που η οικογένεια Ζερβα δεν δέχθηκε να κάνει Τεστ μπαίνοντας στα σύνορα από Βουλγαρία προς Ελλάδα όπου δικάστηκαν στο Αυτόφωρο και δικαιώθηκαν είχαμε ανάλογη περίπτωση στην Πάτρα όπου οδηγός Φορτηγού στο Λιμάνι αρνήθηκε στην διεξαγωγή Τεστ και κατέληξε στο αυτόφωρο…
Δικάστηκε για απείθεια και παράβαση των άρθρων για διενέργεια δειγματολειπτικού εργαστηριακού Ιατρικού ελέγχουν για προληπτικούς λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την περαιτέρω διασπορά του Κορωνοιού στην Ελληνική επικράτεια!!!

Ο Πολίτης Βασίλειος Ντεντόπουλος του Νικολάου  κηρύχθηκε ΑΘΩΟΣ της αξιόποινης πράξης γκρεμίζοντας τους Αντισυνταγματικούς Νόμους και τις ΚΥΑ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που θέλει να μας επιβάλει υποχρεωτικά Τεστ ενώ είναι Αντισυνταγματική η Υποχρεωτικότητα και με Νόμο και από το Σύνταγμα..και από τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Η απόφαση εκδόθηκε από το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ Πλημμελειοδικείο Πατρών και δημοσιεύτηκε στις 21/04/21 όπως βλέπετε παρακάτω.

Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018 που λέει ότι: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.

Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 ειναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του Μητσοτάκη .

Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου.

Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005.

ΣΥΝΕΠΩΣ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!!

Οποιος δεν φοβάται και δίνει μάχη για τα ατομικά Δικαιώματα  κερδίζει αλλιώς στο τελος θα καταλήξει να τον τρυπήσουν με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια που σκοτώνουν!!





























Σημειώνουμε τέλος οτι οι ίδιοι οι κατασκευαστές αναφέρουν  ότι θετικό αποτέλεσμα με ράπιντ τεστ ή σελφ τεστ δε διαχωρίζει SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, κοινή γρίπη Α, κοινή γρίπη Β, άλλους κοινούς κορωνοϊούς και άλλα μικροβιακά παθογόνα. Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία… ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.Και οι Ιατροδικαστές της Χώρας τα ιδια λένε και επιπλέον οτι δεν τους εχει δοθεί το γονιδίωμα του ιού ..Αυτό σημαίνει ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ πιστοποιημένος θάνατος από Κορωνοιό!!!




Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;