Διαβατός Ημαθίας

Βγάλτε τη λίστα με τους εμβολιασμένους που πεθαίνουν...

Σας σκοτώνουν με την θέληση σας..Τι δεν καταλαβαίνετε;
Όπως εγώ πρέπει να σέβομαι τον φοβισμένο Έλληνα που μου λέει να φοράω σωστά την μάσκα-φίμoτρo και να βάλω μέσα την μυτούλα , όπως σέβομαι να είμαι σε ουρά για να μπω σε ένα μπακαλικάκι …έτσι και εσείς πρέπει να δώσετε στον Ελληνικό λαό την λίστα με αυτούς που ήδη έχουν εμβολιαστεί !
Είναι επιλογή μου αν θέλω να συναντηθώ με κάποιον που μόλις έκανε το εμβόλιο ….και μην ακούσω ότι έχουν εντολή να μείνουν σε αυτό καραντίνα μερικές μέρες κοκ ..! Όταν από την δουλειά μου με στείλουν ραντεβού πρέπει να γνωρίζω αν πάω σε κάποιον που είναι αραχτός στο γραφείο του με το τσιγαράκι του και δήθεν κάνει καραντίνα /…αλλά συνεχίζει κανονικά τα ραντεβού του !!…

Δείτε κι αυτό:

Ακόμα αφού είμαστε όλοι τίμιοι και υπάκουοι πολίτες …και για να συνεχίσουμε να είμαστε θα πρέπει πέραν της λίστας που καθημερνά θα δίνετε τα ονόματα εμβολιασμένων να δημιουργηθεί άμεσα μια λίστα όπου θα αναφέρει στους θανάτους από κοβιντ ποιοι ήταν αυτοί που είχαν πάρει το εμβόλιο !
Τίμια πράγματα και οχι παράλογα νομίζω ότι είναι τα αιτήματα που ο Έλληνας σήμερα πρέπει να διεκδικήσει ..αφού βρίσκεται σε κατ' οικον. περιορισμό εξαιτίας μιας θανατηφόρου πανδημίας !

Αν δεν κάνετε τα αυτονόητα που είναι δικαίωμα του Έλληνα πολίτη προς γνώση του και προστασία του σημαίνει απλά ότι κάποιος από την κοινή συμφωνία μας … είναι άπιστος !

Θέλετε να συνεχίσει ο Έλληνας να υπακούει τις αποφάσεις που παίρνουν οι επιστήμονες …χωρίς να έχουν πριν καμιά έρευνα – μελέτη κοκ… πράγμα ανατριχιαστικό αλλά τι να κάνεις .. τότε και εσείς πρέπει να δίνετε την απόλυτη πληροφορία στον Ελληνικό λαό …για να μπορεί να επιλέξει σωστά τι να κάνει με την υγεία του και την ζωή του ..!

Για να δούμε λοιπόν… θα δούμε νούμερα…. και αλήθειες σε αυτή την καταπληκτική δημοκρατία σας; 

Να κλείσω με τον πω ότι μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση εδώ και ένα χρόνο να έχουμε τοσο ομορφα στατιστικά για τον θάνατο …αλλά καθόλου στατιστικά για το αίτιο ..η τοπίο απλό που πλέον ενδιαφέρει όλους …πόσοι μέσα στα ημερήσια νούμερα θανάτου είχαν πρώτα εμβολιαστεί,,,και βέβαια για να μην κρυφτείτε πίσω από τις λέξεις …θέλουμε γενικούς θανάτους των εμβολιασμένων…οχι μονο κοβιντ ..αλλά όλα τα αίτια των εμβολιασμένων ! !

Στο κάτω κάτω το χρωστάτε στο Ελληνικό λαό ..ο δικός σας ο Τσιόρδας το έχει πει ξεκάθαρα ..κάναμε κάτι που μάλλον ήταν σωστό και όλους τους θανάτους είτε κοβιντ είτε ότι άλλο τους ονομάσαμε κοβιντ…άρα για ξεκινήσετε την λίστα του θανάτου από τους εμβολιασμένους ..είτε πέθαναν από κοβιντ είτε πέθαναν από πέσιμο στην σκάλα …μας κάνει μια χαρά θα βγάλουμε συμπέρασμα !

Συνωμοσία:
Ο στόχος των "Βρυκολάκων" μήπως είναι τα παιδιά;
Πραγματοποιήθηκαν εχθές οι πρώτες κλινικές δοκιμές από την Pfizer με στόχο τον εμβολιασμό σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
Οι πρώτοι "εθελοντές"(;) των αρχικών δοκιμών έλαβαν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου χθες Τετάρτη, δήλωσε η Σάρον Καστίγιο, εκπρόσωπος της Pfizer.
Στις κλινικές δοκιμές θα συμμετάσχουν παιδιά "εθελοντές" ηλικίας ακόμη και 6 μηνών!
Τι ακριβώς εθελοντές είναι τα παιδιά 6 και 8 μηνών και πως προσφέρθηκαν; Από μόνα τους; Ποιοι γονείς προσέφεραν τα παιδιά τους να γίνουν βάση έρευνας για ένα ουσιαστικά πειραματικό ακόμη εμβόλιο;



 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!

«NAOS» – Το πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα στην Αμερική