Διαβατός Ημαθίας

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας τους!

Σήμερα πρώτη μέρα που άνοιξαν τα καταστήματα ήρθαν και αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ. Μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, έκλειναν στις 20:30 το βράδυ.
Όμως, με το «νέο» ωράριο που είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί, θα πρέπει να κλείνουν στις 20:00 και αυτό ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ, ‘όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας εμπορίου Π. Σταμπουλίδης.

Ερωτηθείς πώς θα ελέγχεται ο χρονικός περιορισμός των δύο ωρών τόνισε πως: «Πιστεύουμε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται το σπουδαίο αυτό βήμα και δεν θα το κλωτσήσει, δεν θα μπούμε στη λογική να κυνηγάμε σαν το σκύλο με τη γάτα ο ένας τον άλλο.

Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε όλοι που βρισκόμαστε κυρίως πρέπει να καταλάβουν ότι όποιος μπει στο παιχνίδι να σβήνει τα μηνύματα ή να εμπαίζει τις αρχές την ίδια στιγμή θα είναι υπεύθυνος για την απώλεια θέσεων εργασίας της χώρας γιατί θα ξανακλείσει το εμπόριο και ως εκ τούτου καταλαβαίνετε ότι η επόμενη επανεκκίνηση μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη.

Ευελπιστώ όλοι να δείξουμε την ωριμότητα και την αγάπη προς τη χώρα, τις επιχειρήσεις και τους συνανθρώπους μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την επανεκκίνηση και να μην βρεθούμε ξανά σε περιορισμούς.

Δεν μπορεί να έχουμε πείσει τα παιδιά στα Δημοτικά να φοράνε τις μάσκες απαρέγκλιτα και να μην μπορουμε να ελέγξουμε τις ώρες που εμείς θέλουμε να κάνουμε τα ψώνια μας».
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Το νόστιμο μυστήριο των ιαπωνικών γλυκών...