Διαβατός Ημαθίας

Το μυστήριο των Κατευθυντήριων Λίθων της Τζόρτζια. Ποιος τους κατασκεύασε και γιατί ζητούν την μείωση του πληθυσμού κατά 90%;

Το ξέρετε ότι η Αμερική έχει το δικό της Στόουνχεντζ (Stonehenge);

Αυτοί οι γιγαντιαίοι λίθοι στήθηκαν στην πλαγιά ενός λόφου στην Ατλάντα το 1980. Ο άνθρωπος που τους κατασκεύασε παραμένει άγνωστος, όπως και ο πραγματικός σκοπός του μνημείου. Στην πραγματικότητα, εκτός από το κόστος μισού εκατομμυρίου δολαρίων, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για αυτούς τους Λίθους. Αποτελούνται από 119 τόνους συμπαγούς γρανίτη και έχουν κωδικοποιημένα μηνύματα χαραγμένα πάνω τους, γραμμένα σε οκτώ γλώσσες του κόσμου.

Αυτοί οι ορθογώνιοι στύλοι είναι επίσης κατασκευασμένοι με ακρίβεια για να ταιριάζουν με τους αστρολογικούς και ηλιακούς κύκλους. Υπάρχουν μερικοί που ερμηνεύουν τα μηνύματα των λίθων (φωτό) ως ένδειξη για το τέλος του κόσμου. Άλλοι θεωρούν ότι αποτελούν έκκληση για μαζική γενοκτονία. Ποιο είναι λοιπόν το μήνυμα που αναγράφουν; Ποιος τους έχτισε; Γιατί βρίσκονται σε μια απομακρυσμένη πλαγιά στη Τζόρτζια; Και, φυσικά, σε τι σκοπεύουν να μας καθοδηγήσουν;

Τα ερωτήματα για το πώς και γιατί δημιουργήθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι δεν έχουν απαντηθεί ποτέ. Αλλά γνωρίζουμε αυτό: Το μνημείο δεν εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά.

Μια καλοκαιρινή μέρα του 1979, ένας άντρας με το ψευδώνυμο R. C. Christian εμφανίζεται στην εταιρεία Elberton Granite Finishing, παρουσιάζει πολύ λεπτομερή και συγκεκριμένα σχέδια και τους λέει ότι θέλει να κατασκευάσει τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια (Georgia Guidestones).

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για τον άντρα είναι ότι ήταν φαλακρός, με μια φράντζα άσπρα μαλλιά, και είχε προφορά που υποδηλώνει ότι ήταν από κάποια από τις πολιτείες των Πεδιάδων (Νεμπράσκα, Βόρεια και Νότια Ντακότα και τμήματα από την Οκλαχόμα, το Κολοράντο, το Κάνσας κ.ά).

Επίσης, είχε χρήματα, πολλά χρήματα. Και το μόνο πράγμα που απαίτησε απόλυτα ήταν να παραμείνει εντελώς ανώνυμος. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει την ταυτότητά του.

Αυτό που ανέθεσε ο Christian δεν ήταν μικρό εγχείρημα. Στην πραγματικότητα, ακόμη και με την τόσο μεγάλη ιστορία που είχε η Elberton δουλεύοντας τον γρανίτη, δεν είχαν συναντήσει ποτέ κάτι ανάλογο με το αίτημα του “R.C. Christian”.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο στους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια πέρα από τους ίδιους τους λίθους, το μνημείο θα ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό, μια απόδειξη για τις δεξιότητες και τις ικανότητες της εταιρείας γρανίτη που προσέλαβε ο R. C. Christian.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα στους Κατευθυντήριους Λίθους από τις πλάκες γρανίτη. Πολύ περισσότερα. Κάποιοι λένε ότι είναι μυστηριώδεις, άλλοι λένε ότι είναι απαίσιοι.

Οι λίθοι αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας τελετής το 1980. Αμφισβητήθηκαν αμέσως. Υποστηρικτές όπως η Yoko Ono επαίνεσαν το μήνυμά τους ως ένα εμπνευσμένο κάλεσμα για λογική σκέψη. Αλλά οι αντίπαλοι τους τους επιτέθηκαν, αποκαλώντας τους Λίθους τις Δέκα Εντολές του Αντίχριστου.

Ποια είναι λοιπόν τα μηνύματα πάνω στις πέτρες; Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε μήνυμα εμφανίζεται στα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Σουαχίλι, τα Χίντι, τα Εβραϊκά, τα Αραβικά, τα Κινέζικα και τα Ρωσικά που σημαίνει ότι οι δέκα γραμμές σε κάθε πλάκα προορίζονται για κατοίκους όλου του κόσμου.

Ένα μικρότερο μήνυμα εμφανίζεται στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας λίθου, σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά. Στο ανατολικό της μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά αναφέρει: «Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης»( φωτό). Οι υπόλοιπες τρεις νεκρές γλώσσες του συγκεκριμένου μηνύματος είναι: Βαβυλωνιακή Σφηνοειδής (στα βόρεια), Σανσκριτικά (στα νότια), και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά (στα δυτικά).

Όσο για τα ίδια τα μηνύματα, τα πρώτα εννέα, διαβάζοντας από κάτω προς τα πάνω, μοιάζουν με μια καλοήθη έκκληση για ανώτερη σκέψη: Μην γίνεστε καρκίνος στη γη· αναζητήστε αρμονία· εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα· αποφύγετε ασήμαντους νόμους· επιλύστε τις διεθνείς συγκρούσεις σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο· προστατεύστε τους ανθρώπους με δίκαιους νόμους· κυβερνήστε με λογική· ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα γλώσσα· και κατευθύνετε την αναπαραγωγή με σύνεση. Αλλά είναι η κορυφαία οδηγία στους λίθους που κάνει τους πάντες να παγώσουν είναι η παρακάτω:

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια, σε διαρκή ισορροπία με τη φύση». (“Maintain Humanity Under 500 Million In Perpetual Balance With Nature” -φωτό).

Τώρα ξαναδιαβάστε αυτήν την οδηγία. Ένας ανθρώπινος πληθυσμός κάτω των 500 εκατομμυρίων θα ήταν σίγουρα πιο «ισορροπημένος» με τη φύση. Αλλά η επίτευξη πληθυσμού κάτω από 500 εκατομμύρια θα σήμαινε ότι περισσότεροι από 7 δισεκατομμύρια από εμάς θα έπρεπε να πεθάνουμε. Ή να σκοτωθούμε.

Η οδηγία κάνει αυτή μερικούς να πιστεύουν ότι οι Κατευθυντήριοι Λίθοι ζητούν τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων αθώων ανθρώπων, μια παγκόσμια γενοκτονία που θα σκότωνε τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου είδους.
Ποια ερμηνεία είναι ακριβής; Ή μήπως υπάρχει κάποια τελείως διαφορετική ερμηνεία; Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε είναι να αποκωδικοποιήσουμε το ποιος -ή τι- βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των ίδιων των Κατευθυντήριων Λίθων.

Χωρίς αμφιβολία, όποιοι δημιούργησαν τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια, ήταν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ανωνυμία τους.

Η μυστηριώδης ιστορία του R. C. Christian και η απουσία πληροφοριών σχετικά με την πραγματική ερμηνεία των Κατευθυντήριων Λίθων προκάλεσαν μια ακαταμάχητη έλξη σε συνωμοσιολόγους και «ερευνητές» κάθε είδους. Δεν προκαλεί έκπληξη που τέσσερις δεκαετίες αργότερα, υπάρχει πληθώρα παρατηρητών που βιάζονται να γεμίσουν το κενό με κάθε είδους εξηγήσεις.

Ο Jay Weidner, πρώην ραδιοφωνικός σχολιαστής στο Σιάτλ, που έγινε εμβριθής συνωμοσιολόγος, έχει επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια σε μια από τις πιο δημοφιλείς υποθέσεις.

Υποστηρίζει ότι ο Christian και οι συνεργάτες του ήταν Ροδόσταυροι (Rosicrucians), οπαδοί του Τάγματος του Ρόδινου Σταυρού (φωτό), μιας μυστικής εταιρείας μυστικιστών με ρίζες στην ύστερη μεσαιωνική Γερμανία που ισχυρίζονταν ότι κατανοούσαν τις εσωτερικές αλήθειες σχετικά με τη φύση, το σύμπαν και τον πνευματικό κόσμο που βρίσκονται κρυμμένες από τους απλούς ανθρώπους.

Ο Weidner θεωρεί ότι το όνομα R. C. Christian είναι φόρος τιμής στον θρυλικό ιδρυτή των Ροδόσταυρων του 14ου αιώνα, έναν άνθρωπο που αποκαλούταν αρχικά Frater C.R.C. και αργότερα Christian Rosenkreuz. Η μυστικότητα, σημειώνει ο Weidner, υπήρξε σήμα κατατεθέν των Ροδόσταυρων, μιας ομάδας που παρουσιάστηκε στον κόσμο στις αρχές του 17ου αιώνα με τρία ανώνυμα μανιφέστα (1614-16) που δημιούργησαν τεράστια αναταραχή σε ολόκληρη την Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν κατόρθωσε ποτέ να ταυτοποιήσει ούτε ένα μέλος τους.

Ο Christian Rosenkreuz (ή Rosenkreutz) λέγεται ότι ίδρυσε τη μυστική Εταιρεία των Ροδόσταυρων στη Γερμανία στις αρχές του 15ου αιώνα, αλλά ορισμένοι αμφιβάλλων για το αν αυτός ο άνδρας έζησε ποτέ. Μερικοί λένε ότι δεν ήταν καν υπαρκτό πρόσωπο. Άλλοι λένε ότι είναι περισσότερα από ένα άτομα.

Για τα μέλη της μυστικής εταιρείας, ο Rosenkreuz ήταν ένα γιατρός που είχε περάσει μια ζωή αποκτώντας αυτό που αποκαλούσε ιερή γνώση. Μελετώντας αρχαία τουρκική, σούφι και περσική φιλοσοφία, καθώς και την Δυτική ιατρική γνώση, υποτίθεται ότι ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή, καθοδηγούμενος από δασκάλους της αρχαίας σοφίας.

Όταν επέστρεψε, ο Rosenkreuz (φωτό) φέρεται να ίδρυσε τη δική του εκκλησία για να μεταδώσει τη γνώση ώστε να βεβαιωθεί ότι αυτή δεν θα χαθεί μαζί του. Έτσι, στην αρχή, όλα τα μέλη ήταν γιατροί. Ο καθένας ορκίστηκε να θεραπεύει τους αρρώστους χωρίς πληρωμή, να διατηρήσει την μυστικότητα της οργάνωσης και να βρει έναν αντικαταστάτη του Rosenkreuz πριν αυτός πεθάνει.

Η ιερή γνώση λέγεται ότι περιλαμβάνει στοιχεία αλχημείας και ψυχικής χειραγώγησης. Οι Ροδόσταυροι της εποχής εκείνης πιστεύεται ότι ήταν ικανοί να αξιοποιήσουν την απόλυτη δύναμη του ανθρώπινου νου. Μερικοί πιστεύουν ότι η αίρεση έχει εξελιχθεί και τώρα επιδιώκουν να προστατεύσουν και να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα μακριά από τη δική της καταστροφή. Άλλοι κατηγόρησαν τους Ροδόσταυρους ότι ήταν ξεκάθαρα κακοί. Για να είμαστε ακριβείς, παραρτήματα των Ροδόσταυρων υπάρχουν παντού.

Ενώ οι οδηγίες στους Λίθους της Τζόρτζια έρχονται σε αντίθεση με την ορθόδοξη χριστιανική εσχατολογία, ταυτίζονται αρκετά με τις αρχές του Ροδοσταυρισμού, οι οποίες τονίζουν τη λογική και υποστηρίζουν την αρμονική σχέση με τη φύση.

Ο Weidner έχει επίσης μια άποψη σχετικά με τον σκοπό των Κατευθυντήριων Λίθων. Μια αυθεντία στις ερμητικές και αλχημικές παραδόσεις από τις οποίες γεννήθηκαν οι Ροδόσταυροι, πιστεύει ότι για γενιές η ομάδα μεταδίδει την γνώση για ένα ηλιακό κύκλο που κορυφώνεται κάθε 13.000 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ολοκλήρωσης, υπερμεγέθεις εκρήξεις ηλιακής μάζας υποτίθεται ότι καταστρέφουν τη Γη.

Εν τω μεταξύ, η σκιώδης οργάνωση πίσω από τους Κατευθυντήριους Λίθους ενορχηστρώνει τώρα ένα «πλανητικό χάος», ισχυρίζεται ο Weidner, που ξεκίνησε με την κατάρρευση του χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ το 2008 και θα οδηγήσει τελικά σε μεγάλες διαταραχές του εφοδιασμού με πετρέλαιο και τρόφιμα, μαζικές ταραχές και εθνοτικούς πολέμους σε όλο τον κόσμο. «Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό», λέει ο Weidner, «και αυτό πιστεύουν ότι θα κάνουν. Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι εκεί για να καθοδηγήσουν τους επιζώντες».

Ανάμεσα σ’ αυτούς που ασχολήθηκαν με τους Κατευθυντήριους Λίθους είναι κι ο ακτιβιστής Mark Dice, συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο “The Resistance Manifesto” («Το Μανιφέστο της Αντίστασης»). Το 2005, ο Dice (ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “John Conner”, που το πήρε από τον βασικό ρόλο της σειράς ταινιών «Εξολοθρευτής») ζήτησε να «σπαστεί το μνημείο σε ένα εκατομμύριο κομμάτια».

Ισχυρίζεται ότι το μνημείο έχει «βαθιά Σατανική προέλευση», μια άποψη που του χάρισε μεγάλη προβολή, τόσο στον έντυπο Τύπο όσο και στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον Dice, ο Christian ήταν υψηλόβαθμο μέλος μιας «μυστικής εταιρείας Εωσφοριστών», στην πρώτη γραμμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Η ελίτ σχεδιάζει να αναπτύξει επιτυχημένη τεχνολογία για την επέκταση της ζωής τις επόμενες δεκαετίες, η οποία σχεδόν θα σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης», λέει ο Dice, «και φοβούνται ότι με τον τόσο μεγάλο σημερινό πληθυσμό της Γης, οι μάζες θα χρησιμοποιούν πόρους που οι ελίτ θέλουν για τον εαυτό τους.

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι οι Δέκα Εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι επίσης ένας τρόπος για την ελίτ να γελάσει σε βάρος των μη ενημερωμένων μαζών, καθώς η ατζέντα τους είναι τόσο ξεκάθαρη όσο η μέρα και τα ζόμπι (σημ: ο απλός λαός) δεν το έχουν πάρει ακόμα είδηση».

Κατά ειρωνικό τρόπο, το μήνυμα του Dice προκάλεσε μεγαλύτερη δημοσιότητα για τους Κατευθυντήριους Λίθους. Αυτή, με τη σειρά της, έφερε νέους επισκέπτες στο μνημείο και έκανε τους αξιωματούχους της κομητείας Elbert λιγότερο πρόθυμους να απομακρύνουν το μοναδικό σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής.

Ο Phyllis Brooks, διευθυντής του Εμπορικού Επιμελητηρίου της κομητείας Elbert, ήταν έντρομος τον Νοέμβριο τους 2008 όταν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι δέχθηκαν επίθεση από βάνδαλους για πρώτη φορά. Ενώ ο Dice αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση, φαίνεται να την ενέπνευσε: Γραμμένα με σπρέι στους Λίθους ήταν μηνύματα όπως «Ο Ιησούς θα σε νικήσει, Σατανιστή» και «Καμία παγκόσμια κυβέρνηση» (φωτό).

Άλλα συνθήματα έγραφαν ότι το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations) «διευθύνεται από τον διάβολο», ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν δουλειά εκ των έσω και ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι μουσουλμάνος.

Οι βάνδαλοι επίσης έλουσαν τους Κατευθυντήριους Λίθους με πολυουρεθάνη, η οποία είναι πολύ δυσκολότερο να αφαιρεθεί σε σχέση με το χρώμα. Παρά την ταύτιση των γκράφιτι με τις απόψεις του, ο Dice λέει ότι αποδοκιμάζει αυτές τις πράξεις.

«Πολλοί άνθρωποι ήταν χαρούμενοι που συνέβη κάτι τέτοιο και το είδαν ως αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων», λέει ο Dice, «ενώ άλλοι που είναι δυσαρεστημένοι με τους Λίθους θεώρησαν τις ενέργειες αντιπαραγωγικές και ακατάλληλες».

Σκεφτείτε αυτό: εάν είχατε ένα όραμα για ένα Αμερικανικό Στόουνχεντζ, μια τεράστια δημιουργία από γρανίτη που να προβάλλει τη φιλοσοφία σας για τον κόσμο και διαθέτατε τους πόρους για την δημιουργία του, θα κρατούσατε το όνομά σας μακριά από αυτό;

Για τους περισσότερους από εμάς, νομίζω ότι η απάντηση θα ήταν «πιθανώς όχι». Το εγώ μας και η ματαιοδοξία μας μπορεί να επιμείνουν να πάρουμε τουλάχιστον κάποιο μερίδιο από τα εύσημα. Ωστόσο, μεταξύ των επιγραφών στο μνημείο είναι η ανακοίνωση ότι η υπογραφή τους είναι ψευδώνυμο. Είναι αυτό ταπεινότητα ή εσκεμμένη παραπλάνηση;

Η ανθρώπινη φύση και ο ρόλος που παίζει η ματαιοδοξία σε αυτήν φαίνεται να αποκλείουν ένα όνομα που αναφέρεται συχνά ως πιθανή πηγή χρηματοδότησης των Κατευθυντήριων Λίθων: Τον Τεντ Τέρνερ (Ted Turner), πρώην ιδιοκτήτη του CNN και έναν από τους μεγαλύτερους ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων της Αμερικής.

Κάποια στιγμή, ο Τέρνερ υποστήριξε ότι η γη θα εξυπηρετούσε καλύτερα έναν πολύ μικρότερο πληθυσμό από τον σημερινό, μια δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιπαραθέσεις εκείνη την εποχή. Όμως, ενώ οι ιδέες που εκφράζονται στους Λίθους, αν ερμηνευθούν αγαθά, αντανακλούν τις γνωστές θέσεις του Τέρνερ για την παγκόσμια αρμονία και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες, αλλά η σεμνότητα, η ταπεινότητα και η ανωνυμία δεν είναι αρετές που συχνά -ή ίσως ποτέ- συναντάμε στον άντρα που αποκαλούσαν κάποτε «το στόμα του Νότου».

Αν λοιπόν ο άντρας πίσω από τους Κατευθυντήριους Λίθους δεν ήταν ο Τέρνερ ή, πιθανώς, κάποιος άλλος διάσημος, πλούσιος φιλάνθρωπος ή οραματιστής, τότε ποιος ήταν;

Λίγοι μόνο άνθρωποι τον γνώρισαν ποτέ. Ένας απ’ αυτούς ήταν ο δικηγόρος Wyatt Martin, που χειρίστηκε τα νομικά ζητήματα σχετικά με τους Κατευθυντήριους Λίθους, και ο οποίος ορκίστηκε εγγράφως να μην μιλήσει ποτέ για τον πελάτη του, έναν όρκο που έχει κρατήσει.

Ένας άλλος ήταν ο Hudson Cone, ο οποίος ήταν παρών στην εταιρεία γρανίτη όταν δημιουργήθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι (φωτό). Ο Cone θυμάται τον Christian ως ένα ψηλό, φαλακρό άνδρα, με μια φράντζα άσπρα μαλλιά. Ήταν ευφραδής και συμπεριφερόταν πολύ σωστά. Δεν έδωσε καμία ένδειξη για το ποιον -ή τι- αντιπροσώπευε. Αυτή η ασάφεια, πιστεύει μέχρι σήμερα ο Cone, ήταν σκόπιμη. «Κάθε φορά που έχεις κάτι με έναν αέρα μυστηρίου γύρω του», είπε, «δίνεις διαφορετικές ερμηνείες».

Αυτές οι διαφορετικές ερμηνείες, επιμένει ο Cone, είναι ένα από τα πράγματα που έχουν θέσει τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια στο κέντρο πολλών εικασιών. Άνθρωποι τού έχουν πει ότι η τοποθεσία είναι το ιερότερο σημείο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν χυδαίο τόπο, επίκεντρο σατανικής δύναμης και απόλυτου κακού.

Ο Cone δεν πιστεύει ότι η τοποθεσία ή οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι κακοί. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι τα ίδια τα ερωτήματα που θέτουν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι ο πραγματικός σκοπός τους. «Πιστεύω ότι στήθηκε εδώ για να διεγείρει την περιέργεια», είπε ο Cone.

Αυτό επίσης λέει πολλά κατά την άποψή μου. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλούν -και να σκέφτονται- για τη φύση της σχέσης μας με τον κόσμο και μεταξύ μας, από το να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο μυστήριο και να παρουσιάσουμε αυτό το μυστήριο στις σπουδαίες γλώσσες του κόσμου, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση;

Ένα ερώτημα που έχει παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας που κάναμε εδώ στο thetruth.gr για τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια, είναι γιατί στην Τζόρτζια; Γιατί τοποθετήθηκαν οι πέτρες στη συγκεκριμένη τοποθεσία;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει και ένας σοβαρός και μυστηριώδης λόγος γι’ αυτό. Η θεωρία των Αλλαγών της Γης, που διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον μυστικιστή Έντγκαρ Κέισι (Edgar Cayce -φωτό) στις αρχές του 20ου αιώνα, υποστηρίζει ότι πλησιάζουμε γρήγορα σε μια εποχή καταστροφικών αλλαγών στην επιφάνεια της γης.

Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα σεισμών, συγκρούσεων αστεροειδών ή κομητών, τεράστιων ηφαιστείων, ηλιακών εκλάμψεων ή οτιδήποτε άλλο. Όπως έχουμε δει, ιδιαίτερα όσον αφορά τους υποστηρικτές του τέλους του κόσμου το 2012, αλλά και με προηγούμενους υποστηρικτές της Αποκάλυψης, όπως εκείνοι που φοβόντουσαν ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν με τη νέα χιλιετία ή εκείνοι που είδαν να έρχεται η παγκόσμια καταστροφή με την επιστροφή του Κομήτη του Χάλεϊ, οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες άλλες θεωρίες για το τέλος του κόσμου που έχουν έρθει και παρέλθει, οι λεπτομέρειες της πραγματικής αποκάλυψης ποικίλλουν από πιστό σε πιστό και ορισμένες από αυτές έχουν ήδη αποδειχθεί ανακριβείς.

Αυτό που έχει σημασία για την αποκωδικοποίηση των Κατευθυντήριων Λίθων είναι οι συνέπειες της καταστροφής. Και αυτές οι συνέπειες περιλαμβάνουν μια ριζικά αλλοιωμένη επιφάνεια της γης -μια επιφάνεια που δεν θα έχει πολλά από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε. Τι είδους χαρακτηριστικά;

Κάποια μέρη όπως την Καλιφόρνια, την Νέα Υόρκη, τμήματα της Φλόριντα και άλλες χερσαίες εκτάσεις σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη θεωρία του Κέισι (Cayce) για τις Αλλαγές της Γης, αποδεικνύεται ότι εκτός από τις αλλαγές που θα άλλαζαν το φυσική εμφάνιση του κόσμου, υπάρχουν και «ασφαλείς ζώνες» που θα επιβίωναν από τις αλλαγές της γης, και με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρουν ψυχικά στις ενέργειες που απαιτούνται για την ανοικοδόμηση του κόσμου.

Πού βρίσκονται αυτές οι ασφαλείς ζώνες; Σωστά το μαντέψατε, μία από αυτές είναι στην ύπαιθρο της Τζόρτζια. Εκεί όπου βρίσκονται οι Κατευθυντήριοι Λίθοι, που σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους επιζώντες από τις αλλαγές της γης, να ξαναχτίσουν τον κόσμο. Και να τον ξαναχτίσουν καλύτερα.

Πιθανώς οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζόρτζια να είναι, σε ένα επίπεδο, αυτό ακριβώς που φαίνονται -ένα εργαλείο για να κάνουν τους ανθρώπους να σκεφτούν τη φύση της ύπαρξης και τους τρόπους με τους οποίους αυτή η ύπαρξη θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα το άτομο πίσω από αυτούς να ήταν Ροδόσταυρος. Αλλά νομίζω επίσης ότι υπάρχει ένα κίνητρο για τους Λίθους που μπορεί να έχει παραβλεφθεί και αυτό το κίνητρο βρίσκεται στην εποχή κατά την οποία ανατέθηκε και πραγματοποιήθηκε η κατασκευή τους.

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζόρτζια δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια εποχή τεράστιας διεθνούς έντασης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της υπάρχουσας τότε Σοβιετικής Ένωσης. Στο επίκεντρο αυτών των εντάσεων ήταν οι δεκάδες χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές, ένα καταστροφικό οπλοστάσιο με το οποίο απειλούσε η μία υπερδύναμη την άλλη και ήταν περισσότερο από ικανό να κάνει τον ανθρώπινο πολιτισμό μια μάζα από ραδιενεργά ερείπια.

Ήταν από τις πιο τρομακτικές εποχές στην ανθρώπινη ιστορία και μια υπενθύμιση ότι δεν χρειαζόμαστε μια αποκάλυψη πέρα από τον έλεγχό μας για το τέλος του κόσμου. Για περισσότερο από μισό αιώνα, είχαμε την δύναμη να το πραγματοποιήσουμε μόνοι μας. Μια γενοκτονία που θα προκαλούσαν οι πυρηνικές βόμβες που έλεγχαν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης. Δεν χρειάζονταν μυστικές συνωμοσίες.

Σύμφωνα με κάποιους, η πιθανότητα ενός τέτοιου πυρηνικού ολοκαυτώματος ώθησε τον R. C. Christian να δημιουργήσει το μήνυμα που τοποθέτησε στους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια (φωτό). Ένα μήνυμα που προορίζεται για τους επιζώντες ενός παγκόσμιου πυρηνικού ολοκαυτώματος. Ένα μήνυμα που έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν μια ισορροπία στη γη και να αποφύγουν τα λάθη που κατέστρεψαν τους προγόνους τους.

Φυσικά, υπάρχει ένα άτομο, αν βρίσκεται ακόμα εν ζωή, και αυτός είναι ο R. C. Christian, αλλά δεν μιλάει. Ελπίζουμε απλώς να παρουσιαστεί και να μας πει εάν κάποια από τις ερμηνείες για τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια είναι ακριβής. Ή εάν υπάρχει μια άλλη ερμηνεία -περισσότερο ή λιγότερο σκοτεινή- την οποία ίσως έχουμε παραβλέψει.

Μέχρι τότε, έχουμε τους ίδιους τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια, που μεταφέρουν το μήνυμά τους στις επόμενες γενιές και σε όλους μας με τον δικό τους τρόπο.

Πηγή: Thetruth.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!