Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2020

Διαβατός Ημαθίας

Βόμβα: Ρασοφόροι θα σύρουν στα δικαστήρια τον Χρήστο Δάντη! Σάλος από το νέο του τραγούδι για τον «τρελό, ανύπαρκτο Θεό»…

Εικόνα
Σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα μέσα από το νέο του τραγούδι, το οποίο λόγω των στίχων του και του τίτλου, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, κυρίως από ανθρώπους της εκκλησίας.

Δεν φοράς μάσκα; 150 ευρώ πρόστιμο !

Εικόνα
Πρόστιμο 150 ευρώ θα πληρώνει όποιος δεν φοράει μάσκα παρά τα όσα ορίζουν τα νέα μέτρα, όπως και πρόστιμα από 2.000 έως 100.000 ευρώ θα πληρώνουν καταστήματα που άνοιξαν νωρίτερα απ' ό,τι ορίζεται στις αποφάσεις για σταδιακή άρση των μέτρων ή δεν τηρούν τους κανόνες κατά περίπτωση.

Υπ. Παιδείας: Πανελλαδικές, λήξη και έναρξη σχολικού έτους, Πανεπιστήμια, μέτρα προστασίας. Μισοί - μισοί και μέρα παρά μέρα οι μαθητές στα σχολεία

Εικόνα
Η καθημερινή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου στο Υπουργείο Υγείας.

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης δίπλα στον Ελληνικό Στρατό και τα φυλάκια του Έβρου, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Εικόνα
Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκαν στον Ελληνικό Στρατό, δύο τριφασικές

Αγρότες της Βέροιας: «Θέλουμε αποζημιώσεις - Τα μεροκάματα των 30€ δεν ανταποκρίνονται σε καμία πραγματικότητα»

Εικόνα
«Κραυγή» αγωνίας.  Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Οι μεγάλες ζημιές που προέκυψαν από τον παγετό της Μ. Παρασκευής και τους προηγούμενους, σε κεράσια και ροδάκινα της Ημαθίας και  της γειτονικής Πέλλας, αλλά και σε άλλα προϊόντα, με απαίτηση του Συλλόγου μας, και του συνόλου των παραγωγών των δύο νομών, θα πρέπει άμεσα να εκτιμηθούν και να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία της αποζημίωσης .

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου φοράμε μάσκα, δείτε που και πότε..

Εικόνα
Η προστατευτική μάσκα μπαίνει και επισήμως στην καθημερινότητά μας, καθώς μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων, ανακοινώθηκαν και τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και τη διάδοσή του.

ΟΑΕΔ – Επίδομα 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους: Πότε θα πληρωθούν – Επιπλέον 10.000 δικαιούχοι

Εικόνα
Διευκρινίσεις για την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 400 ευρώ σε 168.000 μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των ανέργων, λόγω του κορονοϊού, δίνει ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν πίνουμε καφέ ποτέ νηστικοί το πρωί...

Εικόνα
Πολλές έρευνες έχουν αναδείξει την θετική επίδραση του καφέ στην υγεία μας. Όπως για παράδειγμα την πρόληψη σοβαρών παθήσεων υγείας, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου.

Τραγωδία στην Πέλλα, νεκρός αγρότης χτύπησε θανάσιμα στην φρέζα..

Εικόνα
Τραγικό θάνατο βρήκε αγρότης στην αγροτική περιοχή της Πέλλας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός  το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου  σε αγροτική περιοχή των Γαλατάδων.

Λαϊκή του Μακροχωρίου: Θα γίνει Πέμπτη αντί Παρασκευής λόγο Πρωτομαγιάς

Εικόνα
Την ερχόμενη Παρασκευή 1 Μαΐου 2020, είναι ημέρα εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς και για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Πωλητών  Προϊόντων Γης και Θαλάσσης

Σαν σήμερα το 1864 πέθανε η ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης Γιάννης Μακρυγιάννης

Εικόνα
Ο Γιάννης Μακρυγιάννης (1797 – 1864) ήταν αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στρατιωτικός και πολιτικό πρόσωπο μετά τη δημιουργία του ελεύθερου ελληνικού κράτους. Ήταν επίσης αυτοδίδακτος και οψιμαθής συγγραφέας απομνημονευμάτων. Βιογραφία Γεννήθηκε το 1797 στον οικισμό Αβορίτητου Κροκυλείου Φωκίδας και το οικογενειακό του όνομα ήταν Τριανταφύλλου, του Δημητρίου και της Βασιλικής το οποίο και απέκρυπτε επιμελώς στη νεαρή του ηλικία καθ’ υπόδειξη της μητέρας του λόγω φόβου περαιτέρω αντεκδικήσεων αφότου ο πατέρας του Δημήτρης είχε φονευθεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε συμπλοκή με τους Τούρκους όταν ο Μακρυγιάννης ήταν ενός έτους.  Βγάλε χρήματα online Οι λόγοι της δολοφονίας του πατέρα του είναι άγνωστοι: ίσως συνδέονται με περιστατικά του κλεφταρματολικού βίου της οικογένειάς του. Ο σκοτωμός του Τριανταφύλλου θα πρέπει μάλλον να αποδοθεί στις συνέπειες της εμπλοκής του σε λεηλατικές δραστηριότητες των κλέφτικων σωμάτων του Καλλιακούδα και της διάλυσής αυτών.

Αλεύρι μπανάνας γιατί να το προτιμήσεις;

Εικόνα
Το αλεύρι μπανάνας φτιάχνεται από άγουρες πράσινες μπανάνες και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Αφρική και την Καραϊβική, ως φθηνή εναλλακτική του αλευριού σίτου.

Ο Σωστός Τρόπος να ταΐζετε το μωρό σας με το μπιμπερό...

Εικόνα
Μπορεί μια μητέρα που ταΐζει το μωρό της με ξένο γάλα να βιώσει την ίδια οικειότητα που αισθάνεται μια θηλάζουσα μαμά;

Ξέρω τι σκέφτεσαι, γι αυτό κοίτα εδώ, μεγάλη ποικιλία σε βέρες, μονόπετρα, σταυρούς, στέφανα γάμου και κοσμήματα σε χρυσό ή ασήμι.

Στο  www.verorama.gr , θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιδιαίτερες συλλογές σε βέρες, μονόπετρα, σταυρούς, στέφανα γάμου και διάφορα κοσμήματα σε χρυσό ή ασήμι, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις καλές τιμές.

Το ήξερες; Γιατί οι Πόντιοι την Κυριακή του Θωμά τρώνε στους τάφους;

Εικόνα
Ανέκαθεν, οι Πόντιοι ήταν βαθιά θρησκευόμενοι. Στοιχεία και χαρακτηριστικά της θρησκείας μας άλλωστε διασώθηκαν χάρη στους κρυπτοχριαστιανούς του Πόντου.

Κορωνοϊός: Πότε ανοίγουν τα καταστήματα όλα...

Εικόνα
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 από τις εισηγήσεις των ειδικών προς τον Πρωθυπουργό, πρόκειται για ένα σχέδιο, το οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρείται διαρκώς.

Έρχεται επίδομα 300 ευρώ για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα - 63.900 οι δικαιούχοι

Εικόνα
Ένα έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες – δικαιούχους ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης,

Προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες συνθήκες και ανάγκες του δέρματος.

Το εργαστήριο κοσμετολογίας της Tzimas Cosmetics ιδρύθηκε το 1957, στη Θεσσαλονίκη από τον χημικό Ιωάννη Τζίμα, με στόχο τη δημιουργία προϊόντων φροντίδας και περιποίησης που θα έκαναν τους ανθρώπους της πόλης να νιώθουν και να δείχνουν ο πιο όμορφος εαυτός τους.

Ξεκινούν τα έργα εξυγίανσης και αποκατάστασης υπεδάφους και υπόγειων υδάτων στην περιοχή του δυτικού παράκτιου μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Εικόνα
Η Μητροπολιτικής Επιτροπή Θεσσαλονίκης ενέκρινε σήμερα στη δια περιφοράς συνεδρίαση της, το σχέδιο αποκατάστασης του υπεδάφους περιοχής 600 στρεμμάτων που ανήκει στους Δήμους Αμπελοκήπων Μενεμένης και Δέλτα.

Αν έχεις αυτά τα συμπτώματα, τότε πρέπει να γυμναστείς!

Εικόνα
Είναι εντυπωσιακό με πόσους τρόπους η άσκηση και η κίνηση μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία και την ευεξία. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, είναι σημαντικό να παραμένετε σωματικά ενεργοί.

Μεγάλη γκάμα με αθλητικά ρούχα επώνυμων μαρκών, συμπληρώματα διατροφής αλλά και όργανα γυμναστικής

Το Proteinstar.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη εξειδίκευση στα αθλητικά προϊόντα. Στηρίζεται από τον παγκόσμιο Έλληνα πρωταθλητή body building Στράτο Αργυράκη και λειτουργεί από το 2014 με μεγάλη επιτυχία.

Γιατί δημητριακά ολικής άλεσης στο πρωινό;

Εικόνα
Ένα από τα πιο διαδεδομένα πρωινά γεύματα στα άτομα που ακολουθούν μία καλή και ισορροπημένη διατροφή είναι τα δημητριακά πρωινού! Δύσκολα θα λείψουν από κάποιο πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και όχι αδίκως…

Ολοκληρώθηκε ακόμα ένα από τα έργα πρασίνου στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Εικόνα
Πρόκειται για το πάρκο Ούλαφ Πάλμε στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς, ένα από τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης σε οκτώ δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ύψους 84,5 εκ. ευρώ .

Τι κάνουμε το Πρωί και «Μπλοκάρουμε» το Μεταβολισμό μας και βάζουμε Κιλά

Εικόνα
Το πρωινό ξύπνημα και ιδιαίτερα το τι θα φάμε το πρωί, αν πρέπει να το φάμε αμέσως με το που ξυπνάμε ή πρώτα να πάμε στη δουλειά και να φάμε κάτι εκεί ή στον δρόμο πριν

Όταν ήμουν 18 ετών, Θα Ήθελα να Είχα Ακούσει αυτά τα 20 πράγματα !

Εικόνα
Τα 18 είναι μια υπέροχη ηλικία, είναι η ηλικία που οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι αφού τελειώσουν το σχολείο ξεκινούν μια νέα ζωή κάνοντας σκέψεις και όνειρα για αυτά που θέλουν να ζήσουν.

Έτσι θα ενυδατώσεις βαθιά το δέρμα σου !

Εικόνα
Η ξηρότητα στο δέρμα εποχή, ηλικία, φύλο ή σημείο εμφάνισης στο σώμα δεν κοιτά. Μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπο, σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από έντονο κνησμό και ερυθρότητα.

Προσοχή στο τι τρώτε πριν και μετά την αερόβια, τα βάρη και το τρέξιμο !

Εικόνα
Ο σωστός διατροφικός προγραμματισμός και η επιλογή των κατάλληλων συστατικών εξασφαλίζουν ότι θα πετύχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και θα πάρετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την προπόνησή σας.

Μοναδικά σαγηνευτικά εσώρουχα Triumph !

Εικόνα
Η Triumph International ιδρύθηκε το 1886. Ο Ευρωπαϊκός όμιλος, στον οποίον ανήκει και η ελληνική εταιρεία, έχει έδρα στην Ελβετία.

Βέροια: Περασμένα μεγαλεία επί της οδού Βενιζέλου

Εικόνα
Το καφενείο που σύχναζαν οι παππούδες μας!  Στην οδό Βενιζέλου 38, βρισκόταν ένα από τα πιο ξακουστά καφενεία της Βέροιας.

Αυξήσεις σε συντάξεις σε 300.000 συνταξιούχους από 21 Ταμεία

Εικόνα
Τα τελικά ποσά αυξήσεων και αναδρομικών στις επικουρικές συντάξεις αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής». Οι αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις φτάνουν τα 206 ευρώ τον μήνα με αναδρομικά που ξεπερνούν τα 1.800 ευρώ και   έρχονται τον Ιούλιο για περίπου 300.000 συνταξιούχους από 21 Ταμεία. 

Βουλγαρία - Σκόπια, ξεχάστε τη «μακεδονική» γλώσσα εάν θέλετε να μπείτε στην Ε.Ε.»

Εικόνα
Όρους προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες ενταξιακών συνομιλιών των Σκοπίων με την Ευρωπαϊκή Ένωση έθεσε η Βουλγαρία, στα συμπεράσματα της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου Κορυφής που έδωσε το πράσινο φως.

Θαύμα - 900 φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τη γυναίκα και τον άνδρα!

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας, υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών, σαγηνευτικά αρώματα και αρωματικές σειρές καθώς και εξαιρετικά προϊόντα Spa και ολοκληρωμένης φροντίδας του σώματος σας, με τα καλύτερης ποιότητας φυσικά συστατικά που καλλιεργούνται και συλλέγονται με αγάπη και ηθική από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, προκειμένου να δημιουργηθούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε τιμές προσιτές για όλους. 

Εξειδικευμένη εταιρεία στον εξοπλισμό για την παραλία και αγαπημένη του beach loving community σε όλο τον κόσμο.

H Terra NationTM η 1η εξειδικευμένη εταιρεία στον εξοπλισμό για την παραλία και αγαπημένη του beach loving community σε όλο τον κόσμο παρουσιάζει την ολοκληρωμένη συλλογή για το 2019 στο ανανεωμένο eshop της.

Ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα λευκών ειδών. Διακοσμήστε τους χώρους του σπιτιού σας με μοναδικά κομμάτια από την συλλογή Symmetry-Living.

Εικόνα
Το Symmetry-Living είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λευκών ειδών με προσήλωση στα ποιοτικά προϊόντα και στις αρχές του ethical fashion.

Το καλύτερο e-shop ηλεκτρονικών ειδών..

Εικόνα
Το GearBest.com  περιλαμβάνει :  Ηλεκτρονικά και Gadgets, τα τελευταία κινητά τηλέφωνα Android, tablet, ultrabooks, μίνι υπολογιστές, drones, Arduino, RC παιχνίδια και πολλά άλλα.

Η μεγάλη ανάγκη των ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων για την Υγεία μας

Εικόνα
Τα τελευταία χρόνια έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων ωφελούν ιδιαίτερα το καρδιαγγειακό μας σύστημα, έχουν προστατευτική δράση έναντι φλεγμονωδών νόσων συμπεριλαμβανομένου των αλλεργιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και του άσθματος ενώ φαίνεται να βοηθούν ακόμα και στην κατάθλιψη και την διατήρηση ενός υγιούς και νεανικού δέρματος.

Υποθυρεοειδισμός: Συμβουλή ποιες τροφές να προτιμάτε – Τι άλλο παίζει ρόλο

Εικόνα
Ο υποθυρεοειδισμός είναι μια κοινή διαταραχή του θυρεοειδούς αδένα και είναι πιο διαδεδομένη στις γυναίκες.

Πάσχα Κούλη, Μένουμε Σπίτι : Οι 4 πιο νόστιμες συνταγές για αρνάκι στο φούρνο

Εικόνα
Φέτος μπορεί να μην σουβλίσουμε, αλλά το αρνί δε θα λείψει από το πασχαλινό μας τραπέζι. Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη μας δείχνει τις πιο νόστιμες συνταγές της για ψήσιμο στο φούρνο.

Έτσι ψήνουμε το Κοκορέτσι στον φούρνο

Εικόνα
Κοκορέτσι στο φούρνο : Δεν χρειάζονται σούβλες και κάρβουνα και, φυσικά, κήπος ή αυλή. Γίνονται στο φούρνο και θα χρειαστείτε μόνο μερικά ξύλινα καλαμάκια.

Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, εν όψει του Πάσχα ψήσιμο αρνιού: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται !

Εικόνα
Επιτρέπεται να ψήσουμε αρνί, αλλά απαγορεύεται να συνωστιστούμε για να φάμε όλη η οικογένεια μαζί, είναι το μήνυμα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, εν όψει του Πάσχα. 

Μαγειρίτσα: Προσοχή να μην πάθετε δηλητηρίαση, έτσι καθαρίζουμε σωστά τα έντερα

Εικόνα
Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, εκτός από τη συκωταριά, περιέχει και έντερα τα οποία αν δεν καθαριστούν σωστά μπορεί να πάθετε δηλητηρίαση.

9 Κρυφές λειτουργίες των Smartphone που δεν φανταζόμασταν ότι υπάρχουν. Αυτή με τον κωδικό Wi-Fi θα σας λύσει τα χέρια

Εικόνα
Όλοι είμαστε έμπειροι χρήστες κινητών αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλα τα κόλπα και τις λειτουργίες επειδή όσο περνάει ο καιρός, γίνονται συνεχώς και πιο πολύπλοκα.

Οι καμπάνες μη σιωπήσουν...

Εικόνα
Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου συντάσσεται με τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την Μεγάλη Εβδομάδα , οι  Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αγορά Βέροιας: Ωράριο Μ. Παρασκευή - Μ. Σάββατο - Κυριακή του Πάσχα

Εικόνα
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκε το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων -η λειτουργία των οποίων δεν έχει ανασταλεί προσωρινά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό- για το τριήμερο του Πάσχα, όπως   αυτό ορίστηκε από τη  Γενική

Ε.Π.Σ. Ημαθίας - Αναστάσιμες ευχές !

Εικόνα
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της  Ε.Π.Σ. Ημαθίας  εύχονται σε όλους  Καλή Ανάσταση .

Επώνυμα Αθλητικά Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές !!!

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Sportgallery.gr ο χρήστης μπορεί να βρει τα μεγαλύτερα αθλητικά σήματα παγκοσμίως όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics, Champion, Arena, Quiksilver,  Salomon που δραστηροποιούνται και στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, τσάντες, κοσμήματα, παπούτσια και γυαλιά.

Τα προϊόντα που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άριστης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.  Η ποικιλία μας είναι μεγάλη σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά είδη.  Το Soblob σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, αφού μπορείτε πάντα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εντός 14 ημερών και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Cosmote και για Ασφάλειες..!!!

Στο www.cosmoteinsurance.gr, οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών, να επιλέξουν και να αγοράσουν το εξατομικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους (οχήματος, κατοικίας, σκάφους αναψυχής και διαγνωστικών εξετάσεων).

3 tips για ένα διαιτητικό και ελαφρύ βραδινό

Εικόνα
Μπορεί να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δίαιτες, όμως οι περισσότερες συμφωνούν σε ένα: Το βραδινό πρέπει να είναι ελαφρύ και να μην καταναλώνεται πολύ αργά. Πώς θα καταφέρετε όμως να χορτάσετε, ειδικά αν τρώτε νωρίτερα από ό,τι συνήθως; Η διατροφή πριν το βραδινό Προσπαθήστε ώστε κατά τη διάρκεια της ημέρας να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή που δεν θα σας αφήσει… πεινασμένους το βράδυ. Έτσι θα μπορείτε να φάτε και νωρίτερα αλλά και να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες. Μοναδικά μοντέρνα και οικονομικά κοσμήματα με δωρεάν αποστολή. Γιατί το κόσμημα είναι ο καθρέπτης του χαρακτήρα μας. Προσοχή στα σνακ Το βράδυ είναι πολύ πιο πιθανό να επιλέξετε ένα παχυντικό σνακ. Αν δεν έχετε χορτάσει τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό. Τι να κάνετε; Μην έχετε παχυντικά σνακ στην κουζίνα. Έτσι θα επιλέξετε κάτι υγιεινό για να χορτάσετε. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, τσάντες και ρολόγια, για άνδρες και γυναίκες, από τα Top Brands

Για απόλυτη επιτυχία στο βάψιμο χωρίς να σου σπάσουν τα πασχαλινά αυγά

Εικόνα
Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό αλλά οι παραδόσεις δεν σταματάνε. Και η πιο εμβληματική από αυτές την περίοδο της Λαμπρής, είναι τα κόκκινα πασχαλινά αυγά. Διακαής πόθος της κάθε νοικοκυράς την περίοδο του Πάσχα,  είναι να βάψει με επιτυχία τα κόκκινα αβγά, χωρίς να της σπάσει ούτε ένα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Πασχαλινές ευχές από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Εικόνα
Ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, τσάντες και ρολόγια, για άνδρες και γυναίκες, από τα Top Brands της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας!

Σοκ - Φυτικά Καλλυντικά που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Ως πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε αγνά, πιστοποιημένα Ελληνικά συστατικά άριστης ποιότητας και φιλικά στην επιδερμίδα. Εμπιστευόμαστε τη φύση και τους αμέτρητους θησαυρούς της που θεραπεύουν την ψυχή και το σώμα και χαρίζουν ευεξία και ομορφιά.

3,5 εκατ. στην Ημαθία με «Ζεστό» χρήμα στους Αγρότες...

Εικόνα
Αποζημιώσεις ύψους 18.848.000 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ την Μεγάλη Τετάρτη (15 Απριλίου 2020), σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό, ως αποζημιώσεις για καταστροφές φυτικού και ζωικού κεφαλαίου του έτους 2019.

Μακροχρόνια άνεργοι - Επίδομα 400 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Εικόνα
Το επίδομα των 400 ευρώ θα δοθεί  σε όσους είναι εκτός αγοράς εργασίας από 1ης Απριλίου του 2019 έως το τέλος Μαρτίου.

Ο Στόχος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για “καθαρές” αστικές μεταφορές υλοποιείται.

Εικόνα
Πριν από έναν χρόνο και στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, εγκρίθηκε η προτερεοποιήση των υποψήφιων πράξεων που αφορούσαν παρεμβάσεις για “καθαρές” αστικές μεταφορές .

Αθλητικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές...

Μεγάλη προϊοντική γκάμα με τα καλύτερα αποτελέσματα στον αθλητισμό, προσφέροντας μόνο τα πιο καινοτόμα και υψηλής ποιότητας σχέδια στις καλύτερες τιμές.

Πανέμορφα γυναικεία και ανδρικά παπούτσια..

 Στο online κατάστημα ο πελάτης έχει την άνεση να δει τη μεγάλη συλλογή από γυναικεία και ανδρικά παπούτσια ,  που καλύπτει όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Κομψός σχεδιασμός και την απαράμιλλη ποιότητα...Τι να λέμε !

Στο επίσημο eshop, www.seasontime.gr θα βρείτε μοναδικές σειρές από δερμάτινα και ατσάλινα ρολόγια σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων.

17 χρόνια πριν, όταν ο χρόνος σταμάτησε άδικα για τους 21 Μαθητές του Μακροχωρίου

Εικόνα
Ήταν 13 Απριλίου του 2003 όταν η χώρα συγκλονίζεται στο άκουσμα της τραγικής είδησης: 21 νέα παιδιά χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο, στο χειρότερο τροχαίο δυστύχημα που είχε γνωρίσει μέχρι τότε όλη η χώρα.

Τα καλύτερα προϊόντα μόδας σε ρετρό και vintage στυλ..

Εικόνα
Η Rosegal ξεκίνησε από μια ομάδα φίλων που όλοι μοιράζονται ένα βαθύ και επίμονο πάθος για εκπληκτική ενδυμασία και μόδα. Συγκεκριμένα, είναι η οικεία συγχώνευση των ατελείωτων δυνατοτήτων που προσφέρει το vintage και η μοντέρνα ένδυση. Αγαπάμε το vintage για την ανεπιτήδευτη απλότητα του, πάντα en vogue χαρακτήρα και στυλιζαρισμένη κομψότητα.

Απίστευτα προϊόντα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από σιλικόνη...

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.realshop.gr για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και των επαγγελματιών  με το καλύτερο επίπεδο τιμών, με έμφαση στην ποιότητα και το σχέδιο, και μεγάλη ποικιλία που να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Το επιβεβαίωσε ο «Αρκτούρος» πατημασιές αρκούδας στη Σκύδρα..

Εικόνα
Ένα πρωτοφανές γεγονός αντίκρισαν οι κάτοικοι των Σεβαστιανών στην Πέλλα. Συγκεκριμένα στο βουνό δίπλα στο χωριό βρέθηκαν πατημασιές από αρκούδα και δίπλα από μικρό αρκουδάκι.

Δεν υπάρχει αυτή η σελίδα...Για τον Άνδρα, την Γυναίκα και το Παιδί...

Εικόνα
Ο όμιλος PMDGroup δραστηριοποιείται από το 2000 στη λιανική και χονδρική πώληση ανδρικών, γυναικείων αλλά και παιδικών ειδών ένδυσης, με εξειδίκευση στον τομέα των εσωρούχων και των καλτσών.

Απελευθερωθείτε από τους κιρσούς για πάντα και γλιτώστε από τους οδυνηρούς θρόμβους!

Το Schnelle Vena Gel αποτελεί ένα τζελ που παρασκευάζεται με φυσικό τρόπο και περιέχει ισχυρά συστατικά τα οποία επενεργούν γρήγορα στην επηρεαζόμενη περιοχή.

Ριχτάρια απίστευτης ποιότητας στην καλύτερη χαμηλή τιμή...

Το RIXTARIA.COM είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου ριχταριών και μαξιλαριών που αποτελείται από στελέχη εταιρειών

Σοκ, ότι καλύτερο για τον Αθλητή που έχει απαιτήσεις για δυναμική εξέλιξη..

Το ProteinStore προσφέρει μία εναλλακτική λύση στo κομμάτι του ευ ζειν και της ευεξίας. Από το site μπορεί ο καθένας να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του.

Thessaloniki, where tomorrow shines...

Εικόνα
Με την παρότρυνση “Μένουμε Σπίτι” , ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κάνει το πρώτο βήμα της επόμενης μέρας, στοχεύοντας στην επανεκκίνηση του ενδιαφέροντος των τουριστών σ όλο τον κόσμο.