Διαβατός Ημαθίας

Κανένα Ελληνόφωνο ΜΜΕ δεν θα σας πει: Ο Τζο Μπάιντεν θα συλληφθεί ......

25 Νοεμβρίου 2020: Από τη Φλόριντα, ο παρουσιαστής ειδήσεων του TruNews, Rick Wiles,

ενημερώθηκε από μια από τις πολιτικές του πηγές που βρίσκεται κοντά στην ομάδα εκστρατείας του Trump, ο οποίος έρχεται σε επαφή με ένα μέλος της οικογένειας Trump – και ο Wiles συνοψίζει τι του ειπώθηκε:

Rick Wiles:… Οι χορηγοί ρώτησαν τον φίλο μου χθες το βράδυ και σήμερα, τι συμβαίνει. Εγώ (δηλαδή, ένας από τους χορηγούς) δεν μπορώ να γράψω άλλη επιταγή έως ότου μάθω τι συμβαίνει. Έτσι προσπαθεί να πάρει πληροφορίες… Έλαβε ένα τηλεφώνημα χθες το βράδυ (23 Νοεμβρίου) από ένα τρέχον μέλος ενός γραφείου εθνικής ασφάλειας, δεν πρόκειται να ονομάσω το γραφείο. Θα πω μόνο ένα κυβερνητικό γραφείο στην Ουάσινγκτον που ασχολείται με την Εθνική Ασφάλεια. Αυτό το άτομο εξακολουθεί να εργάζεται εκεί… Αυτός ο άντρας είπε στον φίλο μου χθες το βράδυ ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει τα τραπεζικά έγγραφα από τα χρήματα που δόθηκαν από την Κίνα στον Hunter Biden και στη συνέχεια από τον Hunter Biden στον Joe Biden. Ότι τα έχουν όλα, είπε, όλα τα έγγραφα. Όλα όσα αφορούν στα εμβάσματα από την Κίνα…

Συμπαρουσιαστής 1: Οι μεταφορές χρημάτων που είπε ο Tony Bobulinski υπάρχουν

 https://www.youtube.com/watch?v=2zLfBRgeFFo&feature=youtu.be&t=560

Συμπαρουσιαστής 2: Ο οποίος ήταν επικεφαλής της εταιρείας.

Rick Wiles:… Έτσι, αυτός ο κύριος είπε στον φίλο μου χθες το βράδυ ότι ο κ. Joe Biden δεν θα ορκιστεί πρόεδρος. Θα συλληφθεί. … Και ότι ο κ. Biden ετοιμάζεται να «συνθηκολογήσει». Όχι παραχωρώ, που σημαίνει ότι έχασα, αλλά συνθηκολογώ, που σημαίνει παραδίδω-παραδίνομαι. Δεν πρόκειται να παλέψω.

Συμπαρουσιαστής 1: Σκεφτείτε την εικόνα. Να του έχουν περάσει χειροπέδες και να τον βάζουν στο αμάξι ενός ομοσπονδιακού πράκτορα.

Rick Wiles:… Θα συλληφθεί με τον γιο του, σύμφωνα με αυτόν τον άνδρα (την πηγή του). Αυτό που είπα, λοιπόν ήταν: «Θα κάνουν λοιπόν την  Καμάλα Χάρις πρόεδρο;».

 Κι εκείνος απάντησε:  «Όχι δεν πρόκειταιΤο Σώμα των Εκλεκτόρων επικυρώνει τον πρόεδρο και δεν επικυρώνει τον αντιπρόεδρο, αλλά το πρόσωπο που εκλέγεται πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εάν ο Τζο Μπάιντεν συλληφθεί πριν τη σύγκληση του Σώματος των Εκλεκτόρων, δεν έχουν παρά να επικυρώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ ως Πρόεδρο.»

… Είπε, αυτός ο άνθρωπος της εθνικής ασφάλειας στον φίλο μου, ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν και είμαστε σε επικίνδυνα νερά.

Ρώτησα τον φίλο μου: «Γνωρίζει ο Πρόεδρος Τραμπ αυτά τα πράγματα;»

Και είπε, «Δεν ξέρω.» …

Ο φίλος μου μίλησε με ένα μέλος της οικογένειας Τραμπ και του είπε, και το μέλος της οικογένειας, ότι δεν γνώριζε τίποτε σχετικό. … Πρόκειται για ένα θέμα υψίστης εθνικής ασφάλειας που ούτε καν ο πρόεδρος  το γνωρίζει.

Συμπαρουσιαστής 1: Ναι, αλλά ο χορηγός το γνώριζε

Rick Wiles: Επειδή του ειπώθηκε από ένα άτομο στην εθνική ασφάλεια. Έτσι έγινε. – Είναι επίσης πιθανό ότι ο πρόεδρος το γνωρίζει και είναι το υψηλότερο μυστικό και ίσως και ο λόγος για τον οποίο δεν παλεύει, δεν υπάρχει λόγος να παλέψει. Απλώς βρίσκεται σε ετοιμότητα. – Και ο Τζο θα περάσει πολύ χρόνο σε ομοσπονδιακή φυλακή αν αυτό ισχύει.

Αυτό ίσως μπορεί να εξηγήσει και τη στάση του κ. Τραμπ αυτή τη στιγμή. Σαν να περιμένει κάτι. Και αυτό είπε αυτός ο άντρας στον φίλο μου.

(BattleForWorld: Μία από τις μακροχρόνιες πηγές μου, μέλος της ελίτ, είπε πριν από μερικές εβδομάδες, ότι ο Τραμπ θα είναι ο πρόεδρος! –

Εννοώντας τη δεύτερη θητεία του. Είπε ότι οι συλλήψεις έρχονται, αλλά ο Τραμπ πρέπει πρώτα να θέσει εαυτόν σε θέση ισχύος.)

Συμπαρουσιαστής 1: Τότε προς τι όλες αυτές οι αγωγές;

Rick Wiles: Ο Rudy Giuliani δεν γνωρίζει καν αυτές τις μυστικές πληροφορίες…

Συμπαρουσιαστής 1: Αυτό δεν θα ήταν απλώς μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη, αλλά θα άλλαζε και την ιστορία αυτού του έθνους.

Rick Wiles: Ρώτησα τον φίλο μου, γιατί ο Rudy Giuliani δεν έκανε αποκαλύψεις γι’ αυτό το φορητό υπολογιστή για ένα χρόνο και δεν έκανε τίποτα με αυτό; … Κάτι άλλο που προέκυψε, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω:

Είπα στον φίλο μου: «Κανείς δεν μιλάει για τους άλλους δύο φορητούς υπολογιστές.» …

Είπε: «Ο Hunter Biden έκλεψε τους δύο φορητούς υπολογιστές από τους συνεργάτες του. Δεν μεταφέρθηκαν στο κατάστημα για επισκευή, μεταφέρθηκαν στο κατάστημα για κράτηση. – Γιατί θα έκλεβε φορητούς υπολογιστές αν δεν εκβιαζόταν;»

Video: (από το 39ο λεπτό της εκπομπής και μετά)

https://www.trunews.com/stream/trunews-pays-brooklyn-synagogue-15-000-covid-fine

Πηγή: http://www.battleforworld.com/2020/09/26/united-states-on-the-edge/

 

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)