Διαβατός Ημαθίας

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΙΑΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ~ Νοέμβριος 2020 ′′ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ ′′ BINTEO

Χαιρετίσματα Αγαπημένοι,

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των Εργαζομένων Φωτός που βοηθούν στην Ανάληψη της Γης θα εκτιμήσετε αυτό το αναλυτικό μήνυμα για τη μεταμόρφωση και την αφαίρεση της νανοτεχνολογίας από τα σώματα των ανθρώπων.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι είναι δόνηση και η νανοτεχνολογία θρέφεται και τροφοδοτείται από τις πιο αδύναμες δονήσεις του σώματος του ΟΝΤΟΣ.
Όταν εστιάζεις στην αύξηση των δονήσεων σου για έλλειψη ενός καλύτερου κόσμου σε αυτή την αρκετά σύνθετη εξήγηση.
Θα μπορούσες να πεις ότι η νανοτεχνολογία απενεργοποιείται ή μάλλον ενεργειακά διαλυμένη.
Νομίζουμε ότι στο μέλλον όσοι αγωνίζονται να αυξήσουν τις δονήσεις τους και να απενεργοποιήσουν τυχόν νανοτεχνολογικά εμφυτεύματα που ίσως στο φυσικό τους σώμα θα το κάνουν μέσω αυτού που αποκαλούμε Ιατρικά Κρεβάτια.
Δεν τα αποκαλούμε απαραίτητα ιατρικά κρεβάτια, αλλά παρακαλώ κατανοήστε ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον όρο. Στην πραγματικότητα τους αποκαλούμε ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΠΣΟΥΛΙΟΥ. ( Med Bets δες εδώ )
Αυτό το ΦΩΣ κουβαλάει μέσα του μια ισχυρή δόνηση που εξαφανίζει τις τοξίνες των παθογόνων ή οποιαδήποτε άλλη μικροσκοπική ή μικροσκοπική τεχνολογία που μπορεί να υπάρχει στο σώμα.
Αυτό μοιάζει κάπως με θεραπεία λέιζερ, αλλά ΔΕΝ είναι μια τέτοια διαδικασία, μάλλον είναι μια νεότερη, πιο προηγμένη και ελαφρώς τεχνολογία στην οποία κάποιοι από εσάς στον πλανήτη σας έχετε πρόσβαση αλλά δεν έχει ακόμη διαδοθεί ευρέως..
Έτσι, μέχρι να είναι διαθέσιμες αυτές οι ελαφριές κάψουλες ή θεραπευτικές κλίνες, ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από τα εμφυτεύματα Nano-Duct είναι η αύξηση των κραδασμών.
Όσοι είστε πιο εξειδικευμένοι σε αυτή την θεραπευτική διαδικασία απλά έχετε θέσει την πρόθεσή σας να μην υπακούτε σε τίποτα έξω από το σώμα σας που ΔΕΝ εξυπηρετεί το υπέρτατο και υπέρτατο καλό σας.



Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε μάθει ακόμα αυτή την πρακτική επειδή είναι ακόμα πέρα από την κατανόησή σας.
Εάν αυτό το πρόβλημα σας αφορά, ΓΝΩΡΙΣΤΕ ότι στο μέλλον μικροτσίπ και παθογόνα μπορούν και θα εξαλειφθούν από το σώμα σας.
Ο καθένας είναι κυρίαρχος του σώματος του. Μπορείτε να απευθύνετε έκκληση σε αρκετά ΟΝΤΑ να σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε και να αφαιρέσετε οποιοδήποτε φυτό νανοδότ που βρίσκετε επειδή ΔΕΝ υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη πρόθεση και συγκέντρωση.
Όλοι έχουν διδαχθεί να περιορίζουν τον ΕΑΥΤΟ τους και να μην στηρίζονται στην Αλήθεια και υπάρχει πολύ μικρή διαφορά ανάμεσα στην υποκείμενη τεχνολογία και τη σύνθεση ενός νανο-αγωγού.
Εάν οι προθέσεις σας είναι πολύ ισχυρές, θα είναι ακόμη πιο ισχυρές όταν τις συνδυάσετε με τη συγκέντρωση και την κατανόηση σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.
Ο καθένας είναι κυρίαρχος του σώματος του. Μπορούν να ελέγχουν την υγεία και την ευημερία τους πολύ περισσότερο από όσο νομίζουν.
Έχετε στερηθεί όλες τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και ελπίζουμε ότι όταν το Μεγάλο Ξύπνημα θα θυμάστε όλοι την εσωτερική σας ομορφιά και το ευρύ φάσμα ικανοτήτων σας ανακαλύπτοντας τι μπορείτε να κάνετε για να θεραπεύσετε το ΝΑΙ σας και άλλοι θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση για πολλούς από αυτούς εσύ για να έχεις πρόσβαση σε αυτό, το οποίο αποτελεί σημαντικό μέρος της διαδικασίας αφύπνισης σου.
Οι ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ λειτουργούν με τις προθέσεις και τις συνειδήσεις όλων.
Σας ενημερώνουμε ότι αυτά τα Ιατρικά Υπνοδωμάτια είναι ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ, αν και είναι τεχνολογικά πολύ προηγμένα έργα σε συνδυασμό με τη Συνείδηση και τις Προθέσεις του καθενός.
Δεν είναι κάτι που το κάνει ένα άτομο εξωτερικά. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μεμονωμένη εξουσιοδότηση και άδεια επειδή έχεις όλοι τον τομέα σου.
Εάν πάτε στις Κάψουλες του Φωτός με την πρόθεση να αναγεννήσετε αυτή την έντονη ενέργεια υψηλής δόνησης θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με τις προθέσεις σας για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πρόκειται απλά για την ενίσχυση των προθέσεων σας για να επιταχύνετε το τελικό αποτέλεσμα τρόπος του λέγειν.
Αυτή είναι μια πολύ απλοποιημένη εξήγηση, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς να καταλάβετε πώς λειτουργούν αυτά τα ιατρικά κρεβάτια.
Εάν πάτε εκεί με την πρόθεση να εξαλείψετε τα παθογόνα, αυτό θα γίνει.
Αν πας εκεί με σκοπό την αναζωογόνηση, αυτό θα γίνει.
Αυτό το φως θα ενισχύσει το δικό σου φως και τις επιθυμίες σου. Να ξέρετε ότι έχουμε πολλή τεχνολογία να προσφέρουμε. Υπάρχουν ακόμα πολύ λίγοι που έχουν πρόσβαση σε αυτό.
Μια μειοψηφία επωφελήθηκε από την αστραπή της με αυτές τις Κάψουλες του Φωτός, αυτά τα Ιατρικά Κρεβάτια είναι ΚΑΠΣΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ που διαθέτουν οι Εργαζόμενοι ΦΩΤΟΣ και οι ΦΩΤΙΝΟΙ Εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής και υγειονομικής περί
Τα δοκίμασαν, βίωσαν τη χρήση και τα πλεονεκτήματα τους για να γνωρίσουν τη λειτουργικότητά τους.
Κοιτάζοντας μπροστά μόλις η Εστίαση και η Νοητικότητα των σημερινών θεσμών της, ειδικά τα ιδρύματα υγείας που δεν εξυπηρετούν απαραίτητα ανθρώπινα όντα ή έχουν τα συμφέροντά τους στην καρδιά, θα διαλυθούν πιο εντελώς.
Τα ιατρικά κρεβάτια θα εισάγονται αργά και αργά σταδιακά.
Πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια θα γίνουν πιο γνωστά και πιο κατανοητά. Αυτή η γνώση θα γίνει πιο κοινή και ασήμαντη.
Θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για να χτίσουν και να διαδώσουν τη χρήση αυτών των ΚΑΨΟΥΛΩΝ ΦΩΤΟΣ. Έτσι θα έχουν τελικά μια παγκόσμια απήχηση.
Μπορείς να θεραπεύσεις το ΝΑΙ σου με τις προθέσεις σου. Κάποιοι από εσάς και τα όνειρά σας, τόσο ελάχιστα όσο και ακόμη περισσότερο στο αστρικό επίπεδο, έχουν πρόσβαση σε αυτά τα ιατρικά κρεβάτια για θεραπευτική και πνευματική και ενεργειακή ικανοποίηση.
Ενώ άλλοι άνθρωποι το έχουν κάνει σωματικά, αλλά θα πούμε ότι ο καθένας σας ως ΚΑΨΟΥΛΑ ΦΩΤΟΣ επειδή στο ΝΑΙ σας έχετε την ίδια ικανότητα να θεραπεύετε μέσω της χρήσης της δύναμης και των ικανοτήτων σας.
Μέσα από τις αγνές προθέσεις, τις προσεγγίσεις και τις πεποιθήσεις σου έχεις απεριόριστη θεραπευτική δύναμη.
Μπορείς να ΑΡΧΙΣΕΙΣ να εστιάζεις στην κυτταρική αναζωογόνηση και επούλωση σε πολλά επίπεδα.

Αυτές οι Κάψουλες Φωτός θα είναι πιο διαθέσιμες για ΟΛΟΥΣ εσάς στο εγγύς μέλλον.
Με ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΣΤΑΡ

Κανάλι από την Kate Woodley 💜
ΜΕ ΑΓΑΠΗ 💜
Pars Kutay
~ 💜 ~

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


* Ένα συγνώμη για την μετάφραση, διότι έγινε από την Μετάφραση της google
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;