Διαβατός Ημαθίας

Το GESARA στην Σερβία!!! Μήνυμα στο λαό της Σερβίας από τον Nicola Sandulovic...

Maggie Louis Smith

Αγαπητοί πολίτες της Σερβίας! Επιτέλους μπορώ να σας πω τα καλά νέα τώρα.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οργανώνεται απο Ρεπουμπλικανούς και τον Donald Trump ο καθαρισμός της εγκληματικής οργάνωσης του Aleksander Wolves και ξεκίνησε μόλις σήμερα.

Στη Σερβία, το Βελιγράδι άνοιξε επισήμος και ξεκίνησε να εργάζεται στη Σερβία, η οποία θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών ποινικών συνδυασμών του σημερινού καθεστώτος δικτατορίας στη Σερβία.

Η Jorgovanka Tabakovic έχει αντικατασταθεί ώς διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Σερβίας αφού μπήκε πρώτη σε καραντίνα λόγου ιού, η διαδικασία για όλη την απάτη που έχει δρομολογηθεί εναντίον της επί χρόνια κατόπιν εντολής του Andreja.

Στο εξής, το Ομοσπονδιακό Ίδρυμα GESARA με επικεφαλής απευθείας την Melania Trump (http://www.alliance.rs/gesarafond) θα αναλάβει τον έλεγχο όλων των ροών χρημάτων στη Σερβία, θα θέσει νέους κανόνες στα κεφάλαια νομισμάτων και θα διορθώσει την οικονομική ζημιά που προκάλεσε ο ψεύτικος ιός.

Μπήκαν στο διεθνές έγκλημα, ανθρώπους και παιδιά, την εισαγωγή μεταναστών (μαχητές ISIS), διακίνηση όπλων, ξέπλυμα χρημάτων και πολλά άλλα.

Τώρα θα δείτε το κινεζικό (πέντε τζί) να εξαφανίζεται από τη Σερβία, την αποχώρηση των κινέζων αστυνομικών απο τους δρόμους της Σερβίας, η αποχώρηση της κινεζικής μυστικής αστυνομίας και η μαφία απο το γκρίζο κτίριο και πολλά άλλα.

Τώρα ο Aleksandar Vucic βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων μας!

Σου υποσχέθηκα γλυκά ότι θα περιμένω την αρχή του τέλος σου, καθώς και το πολιτικό σου τέλος και τελικά θα πάς στη φυλακή του λαού της Σερβίας...



πηγές:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...