Διαβατός Ημαθίας

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Το γερμανικό ριάλιτι που καθηλώνει τους τηλεθεατές ξεκίνησε γυρίσματα στις ελληνικές ομορφιές

Τον έρωτα με φόντο τις ομορφιές της Χαλκιδικής ψάχνουν να βρουν εδώ και λίγο καιρό οι παίκτες ενός δημοφιλούς γερμανικού ριάλιτι σόου το οποίο έχει ξεκινήσει γυρίσματα στην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας.
 
γερμανικό ριάλιτιΗ παραγωγή του ριάλιτι σόου, το οποίο στο παρελθόν έχει καθηλώσει χιλιάδες Γερμανούς στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν ήθελε να αναβάλει τα γυρίσματα του νέου κύκλου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για το ποια χώρα θα μπορούσε να φιλοξενήσει με βεν μέσω του ιού τόσο το συνεργείο όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, μία από τις πρώτες επιλογές ήταν η Ελλάδα.
Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα στη Νέα Ποτίδαια και, σύμφωνα με το halkidikinews.gr, οι συντελεστές είναι πραγματικά γοητευμένοι από τη φυσική ομορφιά του τοπίου καθώς και τις πανέμορφες παραλίες με τα καθαρά και γαλανά νερά. Το σόου είναι η γερμανική εκδοχή (Heiße Flirts & wahre Liebe) του βρετανικού ριάλιτι με τίτλο «Love Island», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι ζουν σε απομόνωση από τον έξω κόσμο και, σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει να βρουν το ταίρι τους και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να κερδίσουν ένα τελικό έπαθλο.
Στο ριάλιτι που γυρίζεται στη Χαλκιδική το format είναι σχεδόν παρόμοιο, καθώς 10 singles έρχονται για να μείνουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες. Σημειώνεται ότι η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο στη γερμανική τηλεόραση.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι