Διαβατός Ημαθίας

Leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες: Πέντε λόγοι να κάνουμε την ξένοιαστη επιλογή


Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη φορά που δανείστηκε το αυτοκίνητο των γονιών του, και η ανάμνηση αυτή έρχεται ολοένα ίσως και περισσότερο στο μυαλό μας μετά τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί και τις νέες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε να προσαρμοστούμε λόγω της πανδημίας.
Ο ενθουσιασμός που επιτέλους βρισκόμασταν εμείς πίσω από το τιμόνι και η χαρά της αυτονομίας που προσφέρει η οδήγηση δεν επιβαρύνονταν σχεδόν από την παραμικρή ευθύνη: Το μόνο που είχαμε να κάνουμε, ήταν να επιστρέψουμε το αυτοκίνητο σε άρτια κατάσταση. Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων είναι ικανή να επαναφέρει την ίδια ξεγνοιασιά στη ζωή μας, απαλλάσσοντάς μας από τα άγχη της ιδιοκτησίας. Και παρ’ όλο που πολλοί από εμάς το αντιμετωπίζουμε ως μια επιλογή που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις, το leasing ιδιωτών μπορεί να γίνει και εξαιρετικά συμφέρον για όσους, φυσικά, ταιριάζει.Γιατί να επιλέξω τη μακροχρόνια μίσθωση έναντι της αγοράς;


Γιατί επιθυμείτε χαμηλότερα μηνιαία έξοδα

Ανάλογα με τη διάρκειά της, η μακροχρόνια μίσθωση μπορεί να έχει πολύ χαμηλότερο μηνιαίο κόστος σε σχέση με τη δόση ενός δανείου. Και φυσικά, εκτός από την αξία του οχήματος, μέσα από αυτό μπορούμε να επιμερίσουμε και έξοδα όπως, τα τέλη ταξινόμησης, τα οποία θα έπρεπε να καταβάλουμε εξ αρχής στην περίπτωση της αγοράς. Το καλύτερο; Δεν αποκλείεται να μπορέσουμε να αποφύγουμε εξ’ ολοκλήρου την προκαταβολή!

Γιατί δεν θέλετε εκπλήξεις

Όταν λέμε ότι αναζητάμε ένα αυτοκίνητο που θα μας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες, αναφερόμαστε αποκλειστικά σε εκείνες που θα έχουμε επιλέξει οι ίδιοι. Κάποια από τα καλύτερα πακέτα leasing ιδιωτών προβλέπουν αυτοκίνητα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, ενώ προσφέρουν εικοσιτετράωρη υποστήριξη πελατών – και φυσικά οδική βοήθεια. Έτσι είμαστε προστατευμένοι απέναντι στα απρόοπτα.

Γιατί σας αρέσει η σταθερότητα…

Όταν είμαστε ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου μας, εκτός από τις μηνιαίες δόσεις οι οποίες ενδέχεται να μεταβάλλονται βάσει του επιτοκίου, είμαστε αναγκασμένοι να αναλάβουμε και το βάρος επιπλέον εξόδων. Στην περίπτωση του leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες, το μόνο κόστος που θα πρέπει να μας απασχολεί εκτός του μισθώματος είναι το… καύσιμο. Όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό μας. Με άλλα λόγια απαλλασσόμαστε από όλα τα έκτακτα κόστη – αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες – που αφορούν τη συντήρηση, την αλλαγή ελαστικών, την ασφάλιση και τα τέλη κυκλοφορίας.

…αλλά αγαπάτε και τις αλλαγές

Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τη μυρωδιά ενός καινούργιου αυτοκινήτου; Με το leasing ιδιωτών μπορούμε να την απολαμβάνουμε κάθε τρία με πέντε χρόνια, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου μας, μισθώνοντας κάθε φορά και ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο. Αλλά ακόμα και αν είμαστε… συναισθηματικοί τύποι, έχουμε τη δυνατότητα να εξαγοράσουμε το αυτοκίνητο μετά τη λήξη του συμβολαίου.

Γιατί απεχθάνεστε τα παζάρια

Φυσικά, η αγορά αυτοκινήτου δεν συνεπάγεται ότι έχουμε δεσμευτεί και να το κρατήσουμε για πάντα. Τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να το μεταπωλήσουμε και να προχωρήσουμε σε μια νέα αγορά. Όμως, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, η εύρεση αγοραστή δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση – και το ίδιο ισχύει και για τη συμφωνία στην τιμή. Και βέβαια, όταν το όχημα μας ανήκει, παίρνουμε πάντα το ρίσκο  η υποτίμηση της αξίας του (είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω εμπλοκής σε κάποιο ατύχημα) να είναι τόσο ραγδαία, ώστε να καταλήξουμε να χρωστάμε περισσότερα χρήματα για την αποπληρωμή του απ’ όσα θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε ποτέ μεταπωλώντας το.
Τώρα μπορούμε να ανακτήσουμε την ξεγνοιασιά της οδήγησης μέσα από τις υπηρεσίες και τα Special Deals της LeasePlan, κλείνοντας εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ online συμβόλαιο leasing στο site της LeasePlan αφού επιλέξουμε το μοντέλο της αρεσκείας μας. Έτσι ο καθένας μας, επαγγελματίας ή ιδιώτης, μπορεί να οδηγεί καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα.
Μάθετε περισσότερα για τα Special Deals της LeasePlan στη διεύθυνση: www.leaseplan.com

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ