Διαβατός Ημαθίας

Τα καλύτερα μέρη για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και το 2020!

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, όλοι μας αδημονούμε για ξεκούραση, διακοπές και χαλάρωση.

Θα σου δείξω ποια μέρη είναι τα κατάλληλα για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα φέτος, για να πάρεις ιδέες και να γνωρίσεις πανέμορφους τόπους που έχει η χώρα μας.
Είτε προτιμάς διακοπές σε νησιά, είτε όχι, οι επιλογές είναι πάμπολλες και όλες μαγευτικές. Επίλεξε το μέρος που αγαπάς και ξεκουράσου σε μια όαση από γαλάζια νερά και καλό φαγητό, κάτι που μπορείς να βρεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Τα 7 ωραιότερα μέρη για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα φέτος!

1) Πήλιο
παραλίες στο Πήλιο
Το Πήλιο είναι ένας μικρός παράδεισος, όπου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το βουνό με τη θάλασσα. Θα ανακαλύψεις καταγάλανες παραλίες με χρυσή άμμο και επιβλητική ομορφιά με θεόρατα βουνά και καταπράσινα τοπία που θα σε μαγέψουν.

2) Μήλος
παραλία στη Μήλο
Η Μήλος είναι ένα μικρό σχετικά νησί με πολλές κρυφές και φανερές ομορφιές. Υπάρχουν παραλίες που δεν προσελκύουν πολύ κόσμο και είναι ήρεμες, με πανέμορφες σπηλιές και πεντακάθαρα νερά που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Τα τοπία που θα αντικρίσεις θα σε κάνουν να την ερωτευτής, ενώ οι τιμές στη διαμονή και το φαγητό κινούνται σε λογικά πλαίσια και φέτος. 

3) Σκιάθος
θάλασσα παραλία σε Σκιάθο
Η Σκιάθος αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια και νέους ανθρώπους, όσο και για οικογένειες. Μπορείς να βρεις οικονομικά καταλύματα, ενώ οι παραλίες θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω. αφού είναι πεντακάθαρες και φιλικές προς τα παιδιά. Οι επιλογές σε εξόδους, είναι πολλές και σίγουρα αυτές οι διακοπές θα αποτελέσουν από τις καλύτερες για εσένα. 

4) Χαλκιδική
Χαλκιδική παραλίες
Σαν την Χαλκιδική, δεν έχει αυτό τουλάχιστον λένε όσοι ζούνε στην Βόρεια Ελλάδα και κάτι ξέρουν. Οι επιλογές σε παραλίες που θα αγαπήσεις είναι αμέτρητες, οι προορισμοί για νυχτερινή έξοδο και καλό φαγητό δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, αφού είναι πάμπολλοι και όλοι μοναδικοί. Ένα μέρος που επιβάλλεται να επισκεφτείς για να χαλαρώσεις και να ερωτευτείς. 

5) Λευκάδα
παραλία στη Λευκάδα
Η Λευκάδα είναι ένα όμορφο νησί, αρκετά μεγάλο για να το γυρίσεις και έχει πολλές επιλογές για έξοδο και μπάνιο. Μοναδικά καταγάλανα νερά με επιβλητική ομορφιά και πολύ πράσινο, θα σε συντροφεύουν στις φετινές σου διακοπές. Και εδώ οι τιμές κινούνται σε λογικά πλαίσια, και ένα θετικό είναι ότι μπορείς να επισκεφτείς αυτό το νησί, με αυτοκίνητο. ι άλλο θέλεις; 

6) Κεφαλλονιά
θάλασσα παραλίες σε Κεφαλλονιά
Για την Κεφαλλονιά τι να πει κανείς, με το που πατήσεις το πόδι σου στο νησί και ταξιδέψεις σε ένα καταπράσινο τοπίο θα σε μαγέψει. Τα νερά δε είναι κάτι που πουθενά αλλού δεν θα δεις, μοναδικό κρυστάλλινο χρώμα που θα ερωτευτής. Ένα νησί που καλό είναι να έχεις αμάξι για να το γυρίσεις και να δεις όσα περισσότερα μέρη μπορείς. 

7) Κρήτη
παραλία στη Κρήτη Ελαφονήσι
Η Κρήτη είναι ένα νησί που όλοι πρέπει να επισκεφτούν για τις ομορφιές και την ζωή που έχει. Ποιοτικό φαγητό, αμέτρητα μέρη για βόλτα, παραλίες που θα θυμάσαι μια ζωή και πάμπολλες επιλογές για οικονομικές εξόδους και διαμονή, ταιριάζει στον καθένα, είτε στον εργένη, είτε στον οικογενειάρχη και τα ζευγάρια.

 Μοναδικές επιλογές για διακοπές που θα θυμάσαι μια ζωή. Μπορείς να βρεις καλές τιμές σε όλα αυτά και να περάσεις αξέχαστες στιγμές με φίλους, το ταίρι ή την οικογένεια σου.

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ