Τόσα Ροδάκινα έχουμε, να μην κάνουμε κι ένα Παγωτό ροδάκινο σε 2 λεπτά;
Τι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το σπιτικό παγωτό και μάλιστα χρησιμοποιώντας ελάχιστα υλικά.
Ξεχάστε τα αβγά και τις κρέμες γάλακτος.
Για να φτιάξετε αυτό το δροσερό παγωτό το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο υλικά. Ποια είναι αυτά; Τα κατεψυγμένα ροδάκινα και το ζαχαρούχο γάλα! Είναι τόσο νόστιμο και κατάλληλο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που θέλετε να δροσιστείτε εσείς και η οικογένειά σας.
Ακριβώς η δοσολογία των υλικών:
* 450 γραμ. κατεψυγμένα ροδάκινα
* 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
Πώς θα το φτιάξετε:
Βάλτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά πολύ καλά. Και μόλις η κρέμα είναι έτοιμη, βάλτε τη στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει το παγωτό σας είναι έτοιμο.
Δείτε την διαδικασία παρασκευής στο βίντεο που ακολουθεί:
Ξεχάστε τα αβγά και τις κρέμες γάλακτος.
Ακριβώς η δοσολογία των υλικών:
* 450 γραμ. κατεψυγμένα ροδάκινα
* 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
Πώς θα το φτιάξετε:
Βάλτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά πολύ καλά. Και μόλις η κρέμα είναι έτοιμη, βάλτε τη στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει το παγωτό σας είναι έτοιμο.
Δείτε την διαδικασία παρασκευής στο βίντεο που ακολουθεί:
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »