Διαβατός Ημαθίας

Από τον Έβρο και τα νησιά, τώρα και στις Σέρρες


Συνεχίζονται οι αποσπάσεις και μετακινήσεις των Αστυνομικών δυνάμεων της Ημαθίας σε περιοχές της Ελλάδας με υπηρεσιακές ανάγκες, για διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.
Ένστολοι από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια καλούνται να υπηρετήσουν σε άλλους νομούς, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες τάξης και ασφάλειας. Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά την αποχώρηση των μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές, η αστυνομική δύναμη από την Ημαθία που έχει αποσπαστεί στον Έβρο έχει μειωθεί αισθητά. «Αγκυροβολημένοι» παραμένουν στα Δωδεκάνησα συνολικά 10 (περίπου) Αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί λόγω του προσφυγικού, με μηνιαίες, δίμηνες ή τρίμηνες αποσπάσεις. 
































Δύναμη και στις Σέρρες, στην κλειστή δομή για απελάσεις «εξπρές»

Τον τελευταίο καιρό όμως, έπειτα από απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, κλήθηκαν να ενισχύσουν την θέση «Κλειδί» στις Σέρρες. Εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη κλειστή δομή μεταναστών και προσφύγων στη Β. Ελλάδα, όπου από τις 21 Μαρτίου άρχισαν να μετακινούνται όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα μετά την 1η Μαρτίου, από τον Έβρο και από τα νησιά, με στόχο να επαναπατρίζονται άμεσα στις χώρες καταγωγής τους. 

Από την πρώτη στιγμή, διμοιρίες από την Ημαθία μεταβαίνουν ενισχυτικά στο νομό Σερρών, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, περίπου 15 Αστυνομικοί συνολικά, θα είναι αποσπασμένοι για την ενίσχυση της Α.Δ. Σερρών.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ