Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2019

Διαβατός Ημαθίας

Τι Χρώμα Έχει η Ημερομηνία που Γεννήθηκες και Τι Σημαίνει για το Χαρακτήρα σου..

Εικόνα
Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους… χρώμα.

Τι Συμβαίνει σε Επίπεδο «Ειμαρμένης» όταν Τρώμε Κρέας

Εικόνα
Αν θέλετε να ζήσετε πολλά χρόνια και με υγεία, επιτέλους πρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα της ακρεοφαγίας.

Τι Συμβολίζουν τα Βραχιολάκια στο Γυναικείο Πόδι και τι Δηλώνουν πέρα από ένα απλό κόσμημα;

Εικόνα
Τα βραχιόλια ποδιού ή αλλιώς αλυσίδες για το πόδι ή τον αστράγαλο έχουν φορεθεί από γυναίκες σε όλη την ιστορία. Εκτός από κόσμημα ποδιού, μπορούν επίσης να δηλώσουν και την κοινωνική θέση. 

6 Πράγματα που θα Βελτιώσουν τη Ζωή σας αν Κρατήσετε τα Πόδια Ψηλά για 15 λεπτά καθημερινά

Εικόνα
Είναι κάτι πολύ εύκολο που μπορούμε άνετα στο σπίτι μας και μπορεί να μας προσφέρει τόσα πολλά!

Έλληνες εργαζόμενους ψάχνουν στην Αυστραλία – Σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εικόνα
Έλληνες και ελληνόφωνους εργαζομένους αναζητούν οι ομογενείς στην Αυστραλία και απευθύνουν κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται. 

Πώς ξεχωρίζουμε τα πλαστά χαρτονομίσματα;

Εικόνα
Πώς εντοπίζονται τα πλαστά χαρτονομίσματα; Πώς ξεχωρίζουν από τα αυθεντικά; Σύμφωνα με την Μπούντεσμπανκ, ο αριθμός των παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στη Γερμανία είναι ανησυχητικός. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό. Τι λένε οι ειδικοί και πώς ξεχωρίζει ένα αυθεντικό από ένα πλαστό χαρτονόμισμα.

Γιατί πίνουν όλοι χυμό σέλινου τελευταία;

Εικόνα
Μια γρήγορη ματιά να ρίξεις στα gossip περιοδικά ή έστω στο Instagram feed σου, θα δεις ότι όλοι, celebrities και influencers, έχουν τρελαθεί με τον χυμό σέλινου. Τι το τόσο σπουδαίο έχει, λοιπόν, αυτός ο χυμός;

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σου Αν κόψεις το Ψωμί Εντελώς

Εικόνα
Η υψηλή διατροφική αξία του ψωμιού είναι αδιαμφισβήτητη. Το πόσο επιβαρύνει τον οργανισμό μας εξαρτάται από το αλεύρι που θα χρησιμοποιηθεί και το βαθμό επεξεργασίας του κατά την παραγωγική διαδικασία.

Ποιοι Έφτιαξαν τον Πέτρινο Χάρτη πριν 120.000.000 Χρόνια;

Εικόνα
Υπάρχουν πολλά αρχαία πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τη σύγχρονη επιστήμη, που είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Πώς οι Αιγύπτιοι, μετακίνησαν, και κατασκεύασαν τις πυραμίδες; Τι σκοπό έχουν οι γραμμές του Περού Νάζκα και τι εξυπηρετούν; Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα, κτίρια, ερείπια, που αψηφά τη φαντασία….

ΕΝΦΙΑ: Πόσα θα πληρώσετε – Αναλυτικά οι μειώσεις

Εικόνα
Μεγάλες διευκολύνσεις για τους οφειλέτες της εφορίας και μειώσεις του ΕΝΦΙΑ του 2019 για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο, η συζήτηση του οποίου ξεκινά στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα, Δευτέρα, στη 1 μ.μ. και θα έχει ψηφισθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έως την προσεχή Πέμπτη.

Πως θα Προστατευτούμε από την Ακτινοβολία στο Σπίτι!

Εικόνα
Πολλές ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο σπίτι εκπέμπουν ακτινοβολία. Πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε από αυτήν;

Γλυκομαννάνη: «Δουλεύει» πραγματικά στο αδυνάτισμα;

Εικόνα
Η γλυκομαννάνη, που υπόσχεται πως μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια σωματικού βάρους, είναι πάλι στο προσκήνιο, μιας και είναι η εποχή που πάρα πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να αδυνατίσουν, ενόψει των θερινών εξορμήσεων στην παραλία. Μπορεί όμως πράγματι να μας βοηθήσει;

Αναδρομικά: Ποιοι θα λάβουν έως 4.490 ευρώ – Δείτε πότε θα τα πάρετε

Εικόνα
Οι τελικές αποφάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και η όποια ρύθμιση επιλέγει κινούνται στην κατεύθυνση της αποκατάστασης των συντάξεων.

Μικρομεσαία 5θυρα αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές

Εικόνα
Στην κατηγορία των  μικρομεσαίων χάτσμπακ  αυτοκινήτων οι προτάσεις που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι πάρα πολλές και είναι σε θέση να καλύψουν μια ευρεία γκάμα αγοραστών.

Η Κόκκινη Κλωστή στο Χέρι Μπορεί να σας Προστατέψει από Πράγματα που Ούτε καν Είχατε Φανταστεί!

Εικόνα
Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε κάποια γεγονότα τα οποία δεν γνωρίζατε για την κόκκινη κλωστή. Ποιο είναι το μυστικό της και ποια η θεραπευτική της δύναμη; Η κόκκινη κλωστή φοριέται από  διασημότητες, αλλά και σοβαρά πνευματικά γκουρού, αλλά και οι γιαγιάδες δένουν αυτές τις κόκκινες κλωστές στα χέρια των παιδιών και των εγγονών τους.

Ένα Μήλο Περιέχει περίπου 100 εκατομμύρια βακτήρια και Είναι Πλεονέκτημα

Εικόνα
Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, έλεγαν οι παλιοί. Θάνος Ξυδόπουλος Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα βιολογικά μήλα φιλοξενούν μια πιο ποικιλόμορφη και ισορροπημένη βακτηριακή κοινότητα, κάτι που μπορεί να τα κάνει πιο υγιεινά.

Δέκα Τροφές που Δροσίζουν και σας Βοηθούν να Μην Ζεσταίνεστε

Εικόνα
Στις περιόδους καύσωνα, πολλοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να κοιμηθούν, να μετακινηθούν ή ακόμη και να δουλέψουν, ωστόσο, ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν κάποια τρόφιμα που μπορούν να σας κρατήσουν δροσερούς κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής.

Ποιες Ώρες να Τρώτε για να Χάσετε Κιλά

Εικόνα
Λένε πως η ώρα που τρώμε παίζει ρόλο στην αύξηση ή τη μείωση του βάρους μας. Αλλοι, πάλι, υποστηρίζουν πως η ώρα δεν έχει καμία σχέση μιας και το φαγητό έχει τις ίδιες θερμίδες είτε καταναλωθεί στις 19:00 το βράδυ, είτε στις 22:00.

Καλοκαίρι στη Θάλασσα: Προσοχή στους Μύκητες και τα μικρόβια ζουν σε ζεστές και υγρές επιφάνειες

Εικόνα
Η ξεγνοιασιά και η ανεμελιά του καλοκαιριού στην θάλασσα, μερικές φορές μπορεί να εξελιχθούν επικίνδυνα για την υγεία μας, αν δεν έχουμε κατά νου τους 6 κανόνες υγιεινής.-d-

Περίτας: Ο Πιο Αγαπημένος Σκύλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που λέγεται ότι πέθανε στην αγκαλιά του

Εικόνα
Όλοι έχουμε ακουστά για το περίφημο άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον Βουκεφάλα. Αλλά, πόσοι ξέρουμε κάτι για τον αγαπημένο του σκύλο;-d-

Πετριχώρος: Το Αίμα της Γης που Μυρίζουμε όταν Βρέχει!

Εικόνα
Είναι γνωστό από τη μυθολογία ότι ο Ιχώρ είναι το αίμα των θεών και των αθάνατων. Τι είναι όμως ο πετριχώρος; Είναι το αίμα της γης. Η λέξη πετριχώρος είναι σύνθετη από την «πέτρα» και τη λέξη «ιχώρ». Ο ιχώρ της πέτρας.

Πως να Ξαπλώσεις για 30 Δευτερόλεπτα Πριν τον Ύπνο για μυϊκούς πόνους, γόνατα, δυσκαμψία στα ισχία και άλλα

Εικόνα
Ίσως το σώμα σας να αισθάνεται τόσο άκαμπτο και αγχωμένο, ώστε να είναι αδύνατο να βρεθεί σε μια άνετη θέση κατά την διάρκεια του ύπνου; Λοιπόν, υπάρχει ένα μυστικό όπλο για ένα πιο ήρεμο μυαλό, μεγαλύτερη ευελιξία και ακόμα πιο δυνατά αποτελέσματα για τυχών πόνους που μπορεί να «ζωηρεύουν» όταν δεν πρέπει! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κρεβάτι και 30 δευτερόλεπτα από την ζωή σας!

Οι επιπτώσεις των ανθυγιεινών τροφών στην ανάπτυξη των παιδιών...

Εικόνα
Το ένα τέταρτο των θερμίδων, που προσλαμβάνουν τα παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών στο Νεπάλ, προέρχεται από junk food, σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία επικαλείται η Guardian.

Η Δίαιτα Γρήγορου Μεταβολισμού: Χάσε 10 κιλά σε 1 μήνα

Εικόνα
Η δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού (The fast metabolism diet) σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα διαιτολόγο Χάιλι Πομρόϊ, την οποία αποκαλούν «γητευτή του μεταβολισμού» και τη λατρεύουν στο Χόλιγουντ και όχι μόνο. Το ομώνυμο βιβλίο της « The fast metabolism diet» έχει σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων και έχει συγκεντρώσει εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως.

Γιατί Πρέπει να Βάλεις Φλούδες Λεμονιού Πίσω από την Εξώπορτα

Εικόνα
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα μπολάκι ή ένα πουγκί από οργάντζα γεμάτο με φλούδες λεμονιού πίσω από την εξώπορτα, την μπαλκονόπορτα και τα παράθυρα.

Tα Λάθη των Έξυπνων Ανθρώπων που Κάνουν τη Ζωή τους Δύσκολη και Περίπλοκη

Εικόνα
Ποια είναι η καλά κρυμμένη αλήθεια για τους ανθρώπους που είναι έξυπνοι, πολύ άνω του μετρίου; O Albert Einstein είχε πει ότι «Δεν είναι ότι είμαι και τόσο έξυπνος.

Πως να Εξαφανίσουμε το Δύσκολο Λεκέ από το Παγωτό Σοκολάτας Εύκολα

Εικόνα
Ο λεκές από παγωτό σοκολάτας θεωρείται ένας από τους πιο δύσκολους λεκέδες. Αυτός ο λόγος, όμως, δεν είναι ποτέ αρκετός για να σας αποτρέψει από το να απολαύσετε αυτόν τον λαχταριστό πειρασμό.

Τα 10 απαραίτητα σημεία ελέγχου στο αυτοκίνητο σας πριν ξεκινήσετε το ταξίδι των διακοπών σας

Εικόνα
Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έρχονται οι πολυαναμενόμενες άδειες των διακοπών μας. Εσύ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, έχεις ήδη επιλέξει το μέρος όπου θα «πλατσουρίσεις» για φέτος το καλοκαίρι ενώ παράλληλα έχεις κλείσει τα σχετικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ. (γιατί τα φρόνιμα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!)

ΕΝΦΙΑ 2019: Δείτε ΕΔΩ πόση έκπτωση δικαιούστε – Ποιοι θα πάρουν απαλλαγή

Εικόνα
Εγκύκλιος της ΑΑΔΕ, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, καθορίζει τα κριτήρια για όσους δικαιούνται εκπτώσεις ή απαλλαγή για τον ΕΝΦΙΑ 2019.

Η Θεσσαλονίκη των γεύσεων κατέπληξε το Food Festival του National Geographic Traveller και τους Λονδρέζους.

Εικόνα
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών το Masterclass της «Θεσσαλονίκης των Γεύσεων» που παρουσίασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Οι Γάλλοι και Βέλγοι τουρίστες του CLUB MED II προτίμησαν τις ακτές του Θερμαϊκού για δροσιά και αναψυχή

Εικόνα
Άλλους 300 τουρίστες κρουαζιέρας υποδέχτηκε σήμερα το πρωί η Θεσσαλονίκη. Το κρουαζιερόπλοιο CLUB MED II έφτασε στο λιμάνι γύρω στις 8 το πρωί, αποβιβάζοντας στο σύνολο σχεδόν των επιβατών του, Γάλλους και Βέλγους τουρίστες.

Ιπποκράτης: Οι Ασθένειες Προέρχονται από το Έντερο. Ποια Βότανα το Καθαρίζουν

Εικόνα
Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Τι Τύπο Ενεργειακής Ενσυναίσθησης Έχετε Σύμφωνα με το Ζώδιο σας...

Εικόνα
Κάθε άτομο έχει ένα δυναμικό ενσυναίσθησης και ο καθένας από εμάς αξίζει να δοκιμάσει την τύχη του και να δει τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της ψυχής μας.

Αυτή η φάβα δεν είχε κανένα λάκκο..

Εικόνα
Η φάβα έχει ταυτιστεί με το ελληνικό καλοκαίρι και τα μεσημεριανά τραπέζια με ούζο και θαλασσινά. Πρόκειται για ένα από τα νοστιμότερα και πιο απλά πιάτα της ελληνικής διατροφής με τόσες θρεπτικές ιδιότητες, που το καθιστά μέχρι και superfood.

Η εξυπνάδα του παιδιού εξαρτάται από τα γονίδια της μητέρας

Εικόνα
Τα γονίδια της μητέρας καθορίζουν πόσο έξυπνα είναι τα παιδιά, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που αναφέρει ότι ο πατέρας δεν κάνει τη διαφορά.

Διαβατινό Ελαφρύ ΜπισκοτοΓλυκό, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι...

Εικόνα
Εύκολο και ελαφρύ γλυκό, Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Μία συνταγή που μπορεί να γίνει με αρκετές παραλλαγές, αλλά για να σας δώσουμε μία ιδέα, προτείνονται τα εξής:

8 Πράγματα που Άλλαξαν μέσα στη Ζωή μου όταν Άρχισα Ασκήσεις Διατάσεων για 10 Λεπτά Κάθε Μέρα

Εικόνα
Από το πρώτο μου μάθημα γυμναστικής στο δημοτικό, έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα σχετικά με τις ασκήσεις διατάσεων, αλλά δεν τα πήρα στα σοβαρά τότε. Όταν έγινα 30 ετών, άρχισα να έχω πόνους στην πλάτη μου κατά καιρούς.

Πεντανόστιμα Μεζεδάκια με Κιμά, Τυρί, Μπέικον και Σως Μπάρμπεκιου!

Εικόνα
Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να φτιάξει κανείς με λίγα και απλά υλικά, όπως κιμά, μπέικον, τυρί και bbq σως! Πόσο πιο νόστιμο μπορεί να γίνει; Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση και… θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Η Παλαιότερη Μέθοδος ΑυτόΘεραπείας στον Κόσμο Διαρκεί Μόνο 10 λεπτά την Ημέρα!

Εικόνα
Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε έξι Αγιουβερδικές τεχνικές αυτό-θεραπείας που δεν διαρκούν παραπάνω από 10 λεπτά καθημερινά. Η συνεχή πρακτική τους θα σας δώσει καλύτερη φυσική, ψυχική και πνευματική υγεία.

Δύο Διαβατινά Μυστικά για Αφράτα Κεφτεδάκια Φούρνου

Εικόνα
Δεν έχω σκοπό από εδώ και πέρα να στολίζω τις συνταγές μου με κοσμητικά επίθετα, ούτε και να τις χαρακτηρίζω μέσα από τους τίτλους τους. Απλά μερικά πράγματα είναι καλό όχι μόνο να λέγονται αλλά και να τεκμηριώνονται!

Διαβατινό μυστικό για να σώσετε ντομάτες και μελιτζάνες στο μποστάνι σας

Εικόνα
Αν φυτέψουμε σκόρδα και κρεμμύδια κοντά στις ντομάτες και τις μελιτζάνες, θα τις προστατεύσουν από τον τετράνυχο, ένα άκαρι που προσβάλει τα φύλλα των φυτών.

Να γιατί ΠΡΕΠΕΙ να σκαλίζουμε τη μύτη μας πιο συχνά

Εικόνα
Θεωρείται μεγάλη αγένεια να χώνει κάποιος τα δάχτυλά του μέσα στη μύτη του. Οι περισσότεροι το θεωρούν ανθυγιεινό, αηδιαστικό και  σημάδι κακής διαπαιδαγώγησης. Αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο κακό; Ένας ερευνητής πιστεύει ότι δεν είναι καθόλου κακό, αλλά μας κάνει και πολύ καλό!

11 κοινά χαρακτηριστικά των πολύ έξυπνων ανθρώπων

Εικόνα
Κάποιοι από αυτούς απάντησαν με βάση την προσωπική τους εμπειρία, ενώ άλλοι απλά προσπάθησαν να υποθέσουν. Πολλές από τις απαντήσεις ταίριαζαν απόλυτα με τις απαντήσεις που θα έδιναν και οι επιστήμονες.

Ζώδια και Εγκληματίες Βάσει Έρευνας του FBI...

Εικόνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι ο γεγονός πως επίσημα στοιχεία του FBI θέλουν τους εγκληματίες να έχουν κατηγοριοποιηθεί βάσει… ζωδίου. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε μερικά άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα, καθώς οι ειδικοί αναλυτές έχουν καταφέρει να συνδέσουν τα ζώδια με τη φύση των εγκλημάτων που οι εκπρόσωποι αυτών είναι πιθανότερο να διαπράξουν.

Θεραπεύστε την Αρθρίτιδα με Αυτά τα Φυσικά Βότανα και Έλαια

Εικόνα
Αρθρίτιδα είναι η φλεγμονή και ακαμψία των αρθρώσεων. Είναι μια πολύ οδυνηρή πάθηση που μπορεί να επηρεάσει μια ή παραπάνω αρθρώσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 200 είδη αρθρίτιδας ή ρευματικών παθήσεων και συνήθως επηρεάζουν τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Έχει μπλοκάρει ο μεταβολισμός μου;

Εικόνα
Σερφάροντας στο κοινωνικό διαδίκτυο (social network) του facebook, διάβασα κάποιο σχόλιο ενός χρήστη ότι προσπαθούσε να τρώει περίπου ανά 3 ώρες με συνέπεια, έτσι ώστε να διατηρήσει τον μεταβολισμό του σε υψηλά επίπεδα.

Εύκολο γλυκό ψυγείου με λεμόνι, κρέμα και μπισκότα Πτι Μπερ

Εικόνα
Γλυκό Ψυγείου:  Το  γλυκό ψυγείου με λεμόνι  είναι ένα από τα αγαπημένα και  εύκολα γλυκά  που θα λατρέψει ολόκληρη η οικογένεια. Μια ακόμη πιο καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου αυτού γλυκίσματος είναι και η παγωμένη.

Η Κακή Συνήθεια στο Ντουζ που Προκαλεί Φαλάκρα και Τριχόπτωση

Εικόνα
Η φαλάκρα και η τριχόπτωση, «ταλαιπωρούν» μεγάλη μερίδα -κυρίως- του αντρικού πληθυσμού. Αν και πολλές φορές, παίζει η κληρονομικότητα βασικό ρόλο για την τριχόπτωση, κάποιες συνήθειές μας, μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση… Πράγματι η τριχόπτωση είναι συχνά κληρονομική.

Πως θα Προστατευτείτε από την Ακτινοβολία των Κινητών και των Ασύρματων Συσκευών!

Εικόνα
Από το κινητό και το Wi-Fi μέχρι τις απλές ηλεκτρικές συσκευές, δείτε πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Ο γάμος παχαίνει;

Εικόνα
Ο γάμος φέρνει ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη, αλλά όχι περιττά κιλά! Ωστόσο, αν παρατηρήσετε τα παντρεμένα ζευγάρια, μετά από κάποια χρόνια γάμου θα διαπιστώσετε πως είτε κι οι δύο είτε ένας από τους δύο έχει παραπάνω κιλά.