Διαβατός Ημαθίας

Χειμωνιάτικο μανικιούρ: 36 υπέροχες αποχρώσεις του γκρι για σχέδια νυχιών που θα κλέψουν τις εντυπώσεις


Σχέδια νυχιών: Με την επιστροφή του χειμώνα η παλέτα χρωμάτων αλλάζει ως αναφορά τα νύχια. Έτσι εδώ σας έχουμε την τοπ επιλογή.

Σχέδια νυχιών: Προτιμήστε το γκρι

Το γκρι είναι πάλι στην μόδα και φέτος. Στον χειμώνα συνηθίζετε να προτιμάμε πιο σκούρα χρώματα. Έτσι το γκρι είναι μια συνήθεις αλλά στιλιστική επιλογή.
Δεν χρειαζετε να καλύψετε ολόκληρο το νύχι. Είναι μια πολύ όμορφη επιλογή εφόσον πλησιάζουν εορταστικές μέρες. Επιπλέον είναι και ότι πρέπει για νυχτερινές εξόδους.
Είναι εξαιρετικό χρώμα για animal print σχέδια. Μπορείς να συνδυάσεις τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις με τις πιο σκούρες και έτσι να κάνεις τις αντιθέσεις να τονίζονται ακόμα παραπάνω.

Σχέδια νυχιών: Σχέδια με ρίγες

Σε περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί για την φετινή μόδα. Τα ριγέ σχέδια νυχιών είναι top.
Για τις ρίγες όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μεταλλικές ταινίες. Έτσι θα κάνεις το σχέδιο να είναι ακόμα πιο χτυπητό στο μάτι και να κλέβει τις εντυπώσεις.
Το γκρι λοιπόν, είναι ένα από τα top χειμερινά χρώματα νυχιών, με βάση τις νέες τάσεις στα σχέδια νυχιών για φέτος και είναι ιδανικό σαν επιλογή, μιας και μπορείς να το συνδυάσεις με ότι στυλ και χρώμα ρούχα και αν φορέσεις

Σχέδια νυχιών: Δεν χρειάζεστε nail artist

Και τα polka dot nail art είναι μια σταθερή αξία στον χώρο της μόδας. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου . Το μόνο που χρειαζετε είναι οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά.
Όσο για τα βερνίκια νυχιών, μπορείς να επιλέξεις τόσο τα ματ χρώματα όσο και τα μεταλλικά, τα οποία όμως δημιουργούν ένα πιο βραδινό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, μέσα στις πρώτες μας επιλογές όταν θέλουμε να φτιάξουμε το μανικιούρ μας, είναι και τα floral σχέδια, καθώς επίσης και το γαλλικό μανικιούρ με χρώμα.
Για την διακόσμηση τώρα, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις ένα caviar μανικιούρ, ή ακόμη και να βάλεις διάφορα διακοσμητικά νυχιών και στρας, για να τα κάνεις να δείχνουν ακόμη πιο εκθαμβωτικά.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι