Διαβατός Ημαθίας

Διάσημοι σεφ αποκαλύπτουν: Μην αγγίξετε το φαγητό σε εστιατόρια όπου θα δείτε αυτά τα σημάδια


Οι κουζίνες των εστιατορίων όπου συνηθίζουμε να τρώμε μπορεί να κρύβουν παγίδες όσον αφορά την ποιότητα των φαγητών που προσφέρονται. Γι΄αυτό και διάσημοι σεφ δίνουν τις παρακάτω συμβουλές για να απολαύσουμε ένα καλό και υγιεινό γεύμα.

Τι να αποφύγετε

Γι΄αυτό όταν καθίσετε στο τραπέζι έχετε κατά νου ότι:
-Είναι εύκολο να παρατηρήσετε πολλά πράγματα από την πόρτα ακόμα
-Εάν υπάρχει μια αυτόματη μηχανή για αναψυκτικά πάρτε μια χαρτοπετσέτα και σκουπίστε το στόμιο της.
-Εάν η χαρτοπετσέτα σας βγαίνει ροζ, καφέ ή πορτοκαλί, φύγετε μακριά, γιατί αυτό δείχνει πως το μηχάνημα έχει να καθαριστεί καιρό!
-Αν ζητήσετε από το σερβιτόρο να σας προτείνει κάποιο πιάτο και εκείνος διστάζει, αυτό είναι κακό σημάδι.
-Αν μπείτε σε ένα εστιατόριο και δείτε ότι κανένα από τα τραπέζια δεν έχει φαγητό ή ότι δεν τρώνε πολλοί πελάτες αυτό σημαίνει πως μάλλον είναι πολύ αργοί στην κουζίνα τους.
-Το μεγάλο μενού πρέπει να σας… θορυβήσει. Οι πιθανότητες είναι πως όσο πιο πολλά πράγματα υπάρχουν σε ένα μενού τόσο πιο πιθανό τα περισσότερα να είναι κατεψυγμένα. Επίσης, είναι δύσκολο να εκπαιδεύσετε τους μάγειρες να είναι καλοί στο να κάνουν 40 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, έτσι η ποιότητα είναι αμφίβολη.
-Εάν τρώτε εθνικ φαγητά και όλοι οι πελάτες είναι της εν λόγω εθνικότητας, τότε το φαγητό θα είναι μάλλον καλό.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;