Η συνταγή που θα απογειώσει το πρωινό σας, από τους δημιουργικούς Σεφ του Κουκού στη Θεσσαλονίκη
Αν ψάχνετε κάτι χορταστικό και πρωτότυπο για πρωινό ή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τότε σας έχουμε την απόλυτη πρόταση. Επισκεφτήκαμε το Κουκού στη Θεσσαλονίκη (Π.Π. Πατρών Γερμανού 26) και οι Σεφ δημιούργησαν ειδικά για το E-Daily.gr μια δική τους εκδοχή για burger που τρώγεται ιδανικά για πρωινό και μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς, εύκολα στο σπίτι μας.
Υλικα:
- Ψωμάκι Brioche
- 3 αυγα
- κρεμα γαλακτος
- βούτυρο
- σχοινόπρασο
- 2 φέτες μπέικον
- 2 φέτες τσένταρ
- καραμελωμένο κρεμμύδι
- βαλσάμικο
- μαγιονέζα
- κέτσαπ
- barbeque sauce
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την κέτσαπ και την Barbeque. Ψήνουμε το μπέικον στο φούρνο σε λαδόκολα ή σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
Βημα 2ο
Bάζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι, αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να βγάλουν τα ζάχαρα και πάρουν ωραίο χρώμα. Στο τελος προσθέτουμε λίγο βαλσάμικο
Βημα 3ο
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα αυγά και το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος και το σχοινόπρασο
Βημα 4ο
Κόβουμε το brioche στη μέση, απλώνουμε μια κουταλιά από την αρωματική μαγιονεζα που φτιάξαμε στο 1ο βήμα. Προσθέτουμε στο κάτω ψωμάκι το scramble, από πανω τα κρεμμυδια, το μπέικον και τελος το τσενταρ. Το βάζουμε στον φούρνο μέχρι να λιωσει το τυρι, όπως σημειώνεται στο e-daily
Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για όλες τις λαχταριστές λεπτομέρειες:
Φτιάξτε μόνοι σας Scrambled Eggs Burger
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »