Διαβατός Ημαθίας

Πονάνε τα Γόνατα; Η συνταγή που τα επαναφέρει όπως ήταν 20 Χρόνια πριν


Μεγαλώνοντας ηλικιακά, οι περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν θέματα με τα γόνατα και γενικότερα με τις αρθρώσεις. Πολλές φορές τα προβλήματα αυτά γίνονται σταδιακά τόσο ισχυρά που ακόμα και μικρές μετακινήσεις μέσα στο σπίτι γίνονται επώδυνες.

Φυσικά, ένας ειδικός γιατρός σε αυτό το θέμα, θα μπορούσε με κάποια αγωγή, φάρμακα ή ασκήσεις να ανακουφίσει το πρόβλημα που έχει προκύψει. Ωστόσο, υπάρχει μία συνταγή που υπόσχεται ότι θα μπορούσε να επαναφέρει την υγεία των αρθρώσεων όπως ήταν την περίοδο που ήσασταν νέοι.
Η συνταγή θεωρείται δοκιμασμένη και απαιτεί μόλις 3 συστατικά για να ετοιμαστεί. Τα συστατικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα από το φαρμακείο της γειτονιάς σας και στο σύνολο είναι το ίδιο αποτελεσματικά με αντίστοιχα προϊόντα που θα μπορούσατε να αγοράσετε – αν και πολύ φθηνότερα.
Θα πρέπει να την εφαρμόζετε τακτικά στα πόδια σας και θα νιώσετε αμέσως 20 χρόνια νεότεροι.
Συστατικά:
– Αλκοόλ 300 ml (70%)
– Ιώδιο – 100 ml
– 10 δισκία ασπιρίνης των 300 mg
Προετοιμασία:
Σύμφωνα με το share24.gr, ανακατεύουμε το αλκοόλ με το ιώδιο και προσθέτουμε τα δισκία ασπιρίνης αφού τα έχουμε θρυμματίσει Ανακινούμε και αφήνουμε το μείγμα σε ένα σκοτεινό μέρος για 21 ημέρες.
Μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φάρμακο. Εφαρμόστε το με τη μορφή κομπρέσας ή αλείψτε το άμεσα κάνοντας μασάζ στην περιοχή που σας πονάει.
Κρατήστε το μείγμα στο ψυγείο για να το χρησιμοποιείται στα πόδια σας περιστασιακά. Μπορείτε να τρίβετε την περιοχή που σας πονά ή να το αφήνετε να επικάθεται στο δέρμα και να απορροφάται έτσι.
Να έχετε υπόψη ότι, από τη στιγμή που είναι έτοιμο μετά τις 21 ημέρες, αυτή η συνταγή έχει διάρκεια ζωής άλλες 3 εβδομάδες.
Βοηθά στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, του πόνου στην πλάτη και κάθε πόνου που συνδέεται με τις αρθρώσεις, τα οστά και τους μυς.
Συμβουλευτείτε οπωσδήποτε έναν ειδικό γιατρό καθώς τα υλικά και οι αναλογίες τους μπορεί να μην είναι ιδανικά για τον οργανισμό σας και να αποδειχτούν δυνητικά επικίνδυνα.
Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.


πηγή: diadrastika.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πρόσκληση στην εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας από τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου..

Εννιά κόλπα για να στεγνώνουν τα ρούχα σας γρήγορα το χειμώνα!

Μάικλ Μακόλ: Η Ελλάδα αξίζει να πάρει τα F-35

Crumble βρώμης με βατόμουρα και μαρμελάδα βερίκοκο

Διαβατινά μυστικά για Αφράτα Κεφτεδάκια Φούρνου...