Διαβατός Ημαθίας

Το Τέλειο Κόλπο για να Μην Μυρίζουν τα Παπούτσια σας και να Μοσχοβολάνε


Το να μυρίζουν κατά καιρούς τα παπούτσια μας είναι ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Πιο πολύ αυτό συμβαίνει, συνήθως, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο, η λύση αυτού του ζητήματος είναι πολύ εύκολη και, μάλιστα, χωρίς να χρειάζονται πλύσιμο – εξάλλου δεν πλένονται όλα, ούτε είναι εύκολο να τα πλένεις καθημερινά!
Πολλές φορές τα παπούτσια μυρίζουν ακόμα και τους πιο κρύους μήνες όταν τα φοράτε πολλές μέρες συνεχόμενα ή όταν τα φοράτε στο γυμναστήριο που ιδρώνετε πολύ.

Η λύση βρίσκεται στο απολυμαντικό χεριών!

Με λίγο απολυμαντικό χεριών θα κάνετε τα παπούτσια σας να μυρίζουν όμορφα.
Όταν νιώθετε ότι τα παπούτσια σας αρχίζουν να μυρίζουν βγάλτε τις σόλες. Ρίξτε λίγο απολυμαντικό χεριών μέσα στο παπούτσι και αφήστε το να στεγνώσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα παπούτσια σας θα μοσχοβολάνε και πάλι. Βάλτε ξανά τις σόλες και φορέστε τα.

Για ποιο λόγο, όμως, να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό χεριών;

Tα παπούτσια που μυρίζουν άσχημα αναπτύσσουν βακτήρια. Πρέπει, λοιπόν, να ξεφορτωθείτε τα βακτήρια και να εξαφανίσετε την άσχημη μυρωδιά.
Σίγουρα το να τα πλύνετε με νερό και σαπούνι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα καθαρίζετε αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα. Με το απολυμαντικό χεριών, όμως, μπορείτε να σώσετε την κατάσταση στο λεπτό.


πηγή: spirossoulis.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι