Διαβατός Ημαθίας

5 καλοκαιρινά DIY που θα ανανεώσουν τον κήπο και την βεράντα σας


Οι πιο όμορφοι εξωτερικοί χώροι είναι αυτοί που είναι διακοσμημένοι με μικρά και όμορφα διακοσμητικά – ειδικά αν αυτά είναι αποτέλεσμα προσωπικής δημιουργίας.

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να διακοσμήσετε την βεράντα και τον κήπο σας – τα DIY είναι μία πολύ καλή λύση και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, οι εξωτερικοί χώροι πρέπει να μοιάζουν με προέκταση των εσωτερικών. Αυτό ακριβώς μπορείτε να πετύχετε με τα παρακάτω 5 DIY που υπόσχονται να δώσουν στο καλοκαίρι σας… νέο αέρα!
Απομακρύνετε τα έντομα Χρησιμοποιήστε ένα άδειο μπουκάλι από κρασί ή κάποιο άλλο ποτό και φτιάξτε το δικό σας αυτοσχέδιο φαναράκι για να διώχνετε τα έντομα. Θα χρειαστείτε φωτιστικό λάδι, ένα φιτίλι και ένα δαχτυλίδι μέσα στο οποίο θα τοποθετήσετε και θα αυξομειώνετε το φυτίλι σας. Προσθέστε μέσα στο μπουκάλι το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και στερεώστε, αν θέλετε, το DIY σας σε κάποιο τοίχο!
Χρησιμοποιήστε ένα άδειο μπουκάλι από κρασί ή κάποιο άλλο ποτό και φτιάξτε το δικό σας αυτοσχέδιο φαναράκι.
Φτιάξτε την πιο όμορφη διακοσμητική γλάστρα Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεταλλικό καλαθάκι σκουπιδιών στο μέγεθος της γλάστρας που θέλετε να φιλοξενήσει. Βάλτε μέσα ένα όμορφο φυτό και τοποθετήστε τη γλάστρα σας στο σημείο της προτίμησής σας.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεταλλικό καλαθάκι.
Φτιάξτε ένα διακοσμητικό δοχείο με παχύφυτα Είναι πανέμορφο και θα δώσει στον εξωτερικό σας χώρο μια κομψή πινελιά. Θα χρειαστείτε ένα πήλινο δοχείο με τρύπες στη βάση του (για να φεύγουν τα νερά), ένα τούλι που θα βάλετε στον πάτο του δοχείου (για να μην φεύγουν και τα χώματα μαζί με τα νερά), παχύφυτα της επιλογής σας και μερικές διακοσμητικές πέτρες για να καλύψετε την επιφάνεια του δοχείου σας αφού κάνετε τη φύτευση. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βάλετε το διακοσμητικό σας στο σημείο της προτίμησής σας.
Είναι πανέμορφο και θα δώσει στον εξωτερικό σας χώρο μια κομψή πινελιά.
Φωτίστε τον χώρο σας με αυτοσχέδια φαναράκια Χρησιμοποιήστε άδεια βαζάκια και βάλτε μέσα μερικές διακοσμητικές πέτρες ή όσπρια για να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν τα κεριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρεσώ ή και μεγαλύτερα κεριά, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Αφαιρέστε το εσωτερικό από τα καπάκια, δημιουργήστε δύο μικρές τρύπες για να περάσει η αλυσίδα και τα φαναράκια σας είναι έτοιμα προς χρήση.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρεσώ ή και μεγαλύτερα κεριά.
Αναβαθμίστε τις πήλινες γλάστρες σας με σχοινί Αν βαρεθήκατε τις πήλινες γλάστρες σας τότε μπορείτε εύκολα να τις ανανεώσετε χρησιμοποιώντας απλώς λίγο σχοινί. Ξεκινήστε από το πάνω μέρος της γλάστρας και αρχίστε να κολλάτε το σχοινί με κόλλα σιλικόνης συνεχίζοντας προς τα κάτω. Αν θέλετε μπορείτε να βάψετε το κάτω μέρος της γλάστρας σας με πλαστικό χρώμα για να δώσετε μια έξτρα διακοσμητική πινελιά!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!