Διαβατός Ημαθίας

Μια Γουλιά Μηλόξυδου πριν τον Ύπνο θα σας Αλλάξει τη Ζωή Ριζικά!


Έχετε διαβάσει πιθανώς πολλά για τα ατελείωτα οφέλη που προσφέρει το μηλόξυδο. Ωστόσο, σίγουρα δεν τα ξέρετε όλα για αυτό. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς, τα οφέλη που έχει για εσάς μια γουλιά μηλόξυδου, πριν πάτε για ύπνο!!


1. Απώλεια βάρους

Μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη ύπνου συνδέεται στενά με την παχυσαρκία. Ένα παχύσαρκο άτομο είναι ένα άτομο, το οποίο συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο.

Το μηλόξυδο αποτρέπει τη συσσώρευση του λίπους. Επίσης, έχει βρεθεί οτι μειώνει την όρεξη. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη σε ένα συστατικό που ονομάζεται πηκτίνη, το οποίο  κάνει τον εγκέφαλό σας να αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένος. Έτσι, αν συνήθως την ώρα του κρεβατιού νιώθετε πεινασμένοι, αυτό μπορεί να είναι ένας πραγματικός σωτήρας!

Αν σηκωθείτε από το κρεβάτι, γιατί λαχταρήσατε μια σοκολάτα ή ένα σνακ, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο με ένα φλιτζάνι νερό και πιείτε αντ ‘αυτού. Το αίσθημα της πείνα σας θα εξαφανιστεί!

2. Διώχνει τον λόξυγκα!

Η πικρή γεύση του μηλόξυδου διεγείρει υπερβολικά τα νεύρα στο λαιμό που προκαλούν λόξυγγα. Έτσι, αυτό τα κάνει να »ξεχνούν΄»την ανάγκη για λόξυγκα. Οπότε την επόμενη φορά που θα έχετε λόξυγκα δεν έχετε παρά να πάρετε ένα κουταλάκι του γλυκού οργανικό μηλόξυδο και να το καταπιείτε.

3. Αντιμετωπίζει το πονόλαιμο

Τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τον πονόλαιμο, δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε όξινο περιβάλλον,το οποίο δημιουργείται από το μηλόξυδο. Επιπλέον, το ξύδι περιέχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Μια ώρα πριν τον ύπνο, πιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο. Μισή ώρα αργότερα, πιείτε  άλλο ένα κουταλάκι του γλυκού, και άλλο ένα λίγο πριν πάτε στο κρεβάτι.

4. Σας απαλλάζει από την βουλωμένη μύτη

Έχετε αλλεργίες; Πάρτε ένα μπουκάλι μηλόξυδο και αντιμετωπίστε τες! Αυτό περιέχει βιταμίνες Β1, Β2, Α και Ε, καθώς και κάλιο και μαγνήσιο. Όλα αυτά λειτουργούν κατά της βλέννας και καθαρίζουν τα ιγμόρεια .

Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο με ένα ποτήρι νερό και πιείτε πριν πάτε για ύπνο, ώστε να ανακουφιστείτε αμέσως!

5. Θεραπεία κατά του καύσου

Αποκαθιστά την καυστικότητα του στομάχου. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο με ένα ποτήρι νερό και πιείτε μια ώρα πριν πάτε για ύπνο.

6. Μειώνει τους νυχτερινούς σπασμούς στα πόδια 

Έχετε σπασμούς στα πόδια σας, και παραμένουν εκεί όλη τη νύχτα ; Αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προκαλείται από την απουσία του καλίου.

Πλέον είστε τυχεροί, καθώς το μηλόξυδο περιέχει ένα ποσοστό καλίου που θα βοηθήσει το σώμα σας. Ανακατέψτε 2 κουταλιές μηλόξυδο με ένα ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ προκειμένου να μειώσετε τις κράμπες.

7. Αμβλύνει τη γλυκόζη

Ο δεύτερος πιο φυσιολογικός λόγος που δεν μπορείτε να κοιμηθείτε είναι μια ανώμαλη στη κατάσταση της γλυκόζης. Το μηλόξυδο μπορεί να καταφέρει την μειώσει τη γλυκόζης!

Πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο πριν πάτε για ύπνο αν αντιμετωπίζετε ανωμαλίες στη κατάσταση της γλυκόζης. Σε περίπτωση που παίρνετε φάρμακα για τον διαβήτη, ελέγξτε το με τον ειδικό σας πριν από τη χρήση αυτής της θεραπείας.

8. Απομακρύνει την κακή ανάσα

Αν ξυπνάτε έχοντας απαίσια ανάσα, ο πιθανός ένοχος είναι ένα μέρος μικροοργανισμών στο στόμα . Το μηλόξυδο θα δολοφονήσει τους μικροσκοπικούς οργανισμούς και θα κρατήσει το στόμα με μια φρεσκάδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πιείτε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο πριν πάτε για ύπνο.

9. Μειώνει το στομαχόπονο

Έχετε δοκιμάσει όταν σας πονάει το στομάχι να καταναλώσετε μηλόξυδο; Αν όχι, την επόμενη φορά πρέπει να το πράξετε σίγουρα!

Ανακατέψτε λίγο ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο. Πιείτε μια ώρα πριν πάτε τγια ύπνο και αυτό θα βοηθήσει με τους σπασμούς και την ταλαιπωρία των αερίων.

10. Βοηθά στην αποστροφή της γαστροοιδοφαικής παλινδρόμησης

Η οξεία παλινδρόμηση και οι διαταραχές ύπνου πάνε μαζί. Το μηλόξυδο λειτουργεί καταπολεμώντας την ασθένεια, το φούσκωμα και την καούρα.. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο και νέκταρ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε 30 λεπτά πριν την ώρα του ύπνου.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγή: keepyourbody.com και daddy-cool.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι