Διαβατός Ημαθίας

Σημεία του Σώματος που Αποκαλύπτουν Πόσο Ευφυείς Είστε


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όλοι έχουμε ακούσει το στερεότυπο ότι οι άνθρωποι που φορούν γυαλιά είναι έξυπνοι. Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό.

Σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχουν πολλοί τρόποι που τα χαρακτηριστικά του σώματος διαφόρων ατόμων μπορούν να επηρεάσουν ή να δείξουν το πόσο έξυπνοι είναι κάποιοι. Πραγματικά, μερικοί είναι πιο εκπληκτικοί από κάποιους άλλους.
Η εμφάνισή σας μπορεί να αποκαλύψει τα πιο «αθέατα» μυστικά σχετικά με την υγεία και το χαρακτήρα σας, ακόμα και τη δύναμη του εγκεφάλου σας.
Σημειώστε πως όλα αυτά που ακολουθούν, δεν είναι ακριβώς επιστημονικές διαπιστώσεις αλλά ένας διασκεδαστικός τρόπος να ανακαλύψετε τι μπορεί να υποδεικνύει το σώμα κάποιου σχετικά με την εξυπνάδα και την ευφυΐα του, ακροβατώντας σε διάφορες επιστημονικές έρευνες και παραδοσιακές τεχνικές αναγνώρισης χαρακτήρων.
Αν δεν έχετε κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε έξυπνοι! Για πάμε να τα δούμε:
Τα άτομα με μεγαλύτερα κεφάλια συνήθως έχουν χαμηλότερη πυκνότητα νευρώνων στον εγκέφαλό τους, γεγονός που τους καθιστά πιο γρήγορους και αποτελεσματικότερους.
Τα ορθογώνια, τετράγωνα και τριγωνικά σχήματα προσώπων είναι πιο λογικά και προσανατολισμένα στην επιτυχία.
Οι άνθρωποι με πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού είναι τελειομανείς, εκείνοι με ωοειδές είναι φιλόξενοι και ζεστοί και οι άνθρωποι με στρογγυλό πρόσωπο έχουν να κάνουν με τη φροντίδα των άλλων.
Ένα μεγάλο κεφάλι συνοδεύεται συχνά από ένα ευρύ μέτωπο: ένα άλλο σημάδι εξαιρετικής νοημοσύνης. Σύμφωνα με τη λαϊκή κινέζικη μέθοδο ανάγνωσης προσώπου, ένα μέτωπο έκτασης 5 δαχτύλων σημαίνει υψηλή νοημοσύνη και ικανότητα.
Η πλήρης συμμετρία των αυτιών δεν είναι τόσο συνηθισμένη, ωστόσο μελέτες λένε ότι η έλλειψη συμμετρίας μπορεί να είναι ένα δείγμα γρήγορου πνεύματος, ενώ όσοι έχουν μακρύτερο λοβό στο ένα αυτί αποτελεί ένδειξη ηγετικών τάσεων.
Οι αριστερόχειρες έχουν συνήθως μεγαλύτερο callosum corpus, που τους επιτρέπει να επεξεργάζονται τις πληροφορίες πολύ γρήγορα. Το πολύ ανεπτυγμένο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου βοηθά επίσης.
Δεν είναι μυστικό ότι μια γυναίκα με σώμα κλεψύδρας θεωρείται ότι είναι περισσότερο ποθητή από άλλες. Αλλά ξέρατε ότι οι γυναίκες που έχουν από τη φύση τους ένα τέτοιο σώμα, είναι και πολύ πιο έξυπνες;
Μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του Σικάγου που περιλάμβανε τουλάχιστον 1.200 γυναίκες ανακάλυψε ότι οι κυρίες με μεγαλύτερα στή8η είναι πιο έξυπνες μέχρι και περίπου 10 μονάδες IQ.
Ο Δρ Aikarakudy Alias, ο οποίος εργάζεται για χρόνια να ανακαλύψει αν υπάρχει σχέση μεταξύ της τρίχας και της νοημοσύνης, κατέληξε σε ένα απλό συμπέρασμα: οι παχύτερες τρίχες σημαίνουν υψηλότερο IQ.
Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε σχετικά παραδείγματα αλλά και να μάθετε ακόμα περισσότερα:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
15 Body Parts That Reveal Your True Intelligence

πηγή: diadrastika.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Το 65% των ιδιοκτητών ακινήτων θέλουν αλλά δεν μπορούν να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους