Διαβατός Ημαθίας

Πώς να φτιάξετε το φανταστικό πασχαλινό κέικ λαγουδάκι!


Με αυτό το κέικ είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξετε όλους τους καλεσμένους σας το Πάσχα! Φανταστικό Πασχαλινό κέικ για το σπίτι αλλά ακόμα και για δωράκι στους αγαπημένους σας! Μπορείτε να το φτιάξετε πολύ εύκολα και σχετικά γρήγορα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς θα κάνετε τη διακόσμηση και πώς θα δώσετε το σχήμα του λαγού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή για κέικ σας αρέσει και έχετε στα βιβλία σας. Όπως επίσης και συνταγή για cupcakes.
Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε και εδώ μία φοβερή συνταγή μας για κέικ και για cupcakes-> Αφράτο και απολαυστικό κέικ με ελαιόλαδο και πορτοκάλι χωρίς Βούτυρο και Γάλα!
Επιπλέον θα χρειαστείτε βουτυρόκρεμα, τριμμένο ινδοκάρυδο, 1 marshmallow, χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και πράσινο, κόκκινες καραμέλες για τις πατούσες και μπορείτε εάν θέλετε να κόψετε αυτάκια από χαρτόνι.
Αρχικά ψήστε ένα στρογγυλό κέικ και τρία cupcakes . Κόψτε την κορυφή από τα cupcakes για να γίνουν επίπεδα. Τοποθετήστε όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Κόψτε το marshmallow στη μέση και τοποθετήστε το στα «ποδαράκια»
Αλείψτε με βουτυρόκρεμα παντού.
Βάλτε σε ένα βαζάκι το ινδοκάρυδο μαζί με κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, ανακινήστε πολύ καλά έτσι ώστε να βάψει η καρύδα και στη συνέχεια πασπαλίστε με γενναίες ποσότητες το λαγουδάκι σας.
Κολλήστε στα πατουσάκια τις κόκκινες καραμέλες. Την ίδια τεχνική με το ινδοκάρυδο το κόκκινο χρώμα και το βάζο μπορείτε να το κάνετε και με πράσινο χρώμα για να φτιάξετε το γρασίδι.
Κάντε τις τελευταίες πινελιές και ολοκληρώστε.
Το κουνελάκι σας είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του στο γιορτινό σας τραπέζι!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο