Διαβατός Ημαθίας

Από το ράφι στο καρότσι - Οδηγός διατροφής στο supermarket!


Τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, είναι μια ευχάριστη συνήθεια, αλλά είναι και ανάγκη. Για να ψωνίζεις ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς να ξοδεύεις πολλά και χωρίς να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές, είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα πριν φτάσεις εκεί, καταρτίζοντας μια λίστα αγορών.
Έτσι, θα αποφύγεις την αγορά προϊόντων τα οποία ήδη υπάρχουν στο ψυγείο, στον καταψύκτη και στο ντουλάπι σου και θα εξοικονομήσεις χρήματα.

Εκτός όμως από το να κάνεις οικονομικές αγορές, είναι σημαντικό να κάνεις και σωστές αγορές, που να θωρακίζουν την υγεία σου. Αυτό το βιβλίο θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σου στα καθημερινά ψώνια, καθώς θα σου μάθει αφενός πώς να καταρτίζεις τη λίστα αγορών σου, αφετέρου τι πρέπει να κοιτάς στην ετικέτα του κάθε τροφίμου, πριν το βάλεις στο καρότσι σου.

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με συμβουλές για τη σωστή μεταφορά και την αποθήκευση των τροφίμων στο σπίτι. Ο ένας εκ των δύο συγγραφέων, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Νίκος Ζέρβας, μας αναφέρει για το περιεχόμενο του βιβλίου, στη κάτωθι video συνέντευξη:





 To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος. 

 πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!