Διαβατός Ημαθίας

Πως να Φτιάξω το ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΨΩΜΙ του Κόσμου...


Γράφει ο Σπύρος Μακρής Πως θα σας φαινόταν αν “ξεχνάγατε” όλα τα ψωμιά που ξέρατε και αποφασίζατε να φτιάξετε ένα διαφορετικό είδος ψωμιού που θεωρείται πιο υγιεινό και πολύ πιο νόστιμο;


Υποστηρίζεται ότι το το παραδοσιακό, λευκό ψωμί που παίρνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν είναι και τόσο καλό για την υγεία μας, γενικότερα. Λέγεται, επίσης, ότι η πιο υγιεινή επιλογή μας πρέπει να είναι το αλεύρι εκείνο που προέρχεται από ολική άλεση. Για το αλεύρι Ζέας, πάλι, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι είναι το καλύτερο από όλα.
Όπως βλέπετε, εδώ υπάρχει μεγάλη αντιγνωμία για το πιο είναι το καλύτερο αλεύρι, αν θα πρέπει ή όχι να έχει γλουτένη και πολλά άλλα που αξίζει να τα ψάξει ο καθένας ξεχωριστά και να μην σταθεί μόνο σε μία ποιότητα, αν πρώτα δεν μάθει για τις υπόλοιπες σε σχέση με τον οργανισμό του.
Στην συνέχεια θα δούμε ένα ελληνικό βίντεο από το κανάλι “Ακαδημία Υγείας” του YouTube στο οποίο δίνεται μία εκπληκτική συνταγή για ένα πολύ διαφορετικό ψωμί από αυτά που ήδη γνωρίζετε και απ’ ότι φαίνεται είναι αρκετά νόστιμο.
Οι κριτικές που έχει πάρει από τα σχόλια, στο κανάλι, είναι πολύ καλές, αν και υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, όπως ότι δεν είναι ακριβώς ψωμί αλλά κάτι σαν πίτα, και ότι δεν αποτελεί πλήρες γεύμα.
Αν σας ενδιαφέρει να φτιάξετε ένα αλλιώτικο ψωμί, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αν σας αρέσει ακολουθείστε τις οδηγίες που σας δίνει:

ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



πηγή: diadrastika.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;