Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2018

Διαβατός Ημαθίας

Πέντε τροφές που πρέπει να κόψεις για να χάσεις κιλά...

Εικόνα
Διαβατός... Και ψεύδεσαι και τρως!... Πέντε τροφές που καταστρέφουν ό,τι κάνεις στην προπόνηση.

Το αθλητικό σώμα στην ομηρική εποχή...

Εικόνα
Διαβατός... Γράφει ο Νικόλαος Γιόφτσιος, Θεολόγος Το αθλητικό πνεύμα μέσα από την ιστορία της Ελλάδας διαμορφώθηκε σταδιακά από φιλοθεάμων στην Κρητομυκηναϊκή εποχή (2200-1200 π.Χ), σε ηρωικό στην Ομηρική εποχή (1200-776 π.Χ). Σύμφωνα με τον Πλάτωνα η Κρήτη αποτελεί την πρώτη περιοχή παραγωγής αθλητών «των γυμνασίων ήρχοντο πρώτοι μεν οι Κρήτες έπειτα Λακεδαιμόνιοι» (Πολιτεία Ε’ 452).

Βιταμίνη Β12: Σε ποιες τροφές θα την βρείτε – Συμπτώματα έλλειψης

Εικόνα
Διαβατός... Παίρνετε αρκετή βιταμίνη Β12; Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν και η συνεπακόλουθη ανεπάρκεια στην συγκεκριμένη βιταμίνη μπορεί να προκαλέσει κάποια σοβαρά προβλήματα.

Το Πίνουμε Καθημερινά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι Προκαλεί Καρκίνο του Μαστού...

Εικόνα
Διαβατός... Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που πίνουν 3 φλιτζάνια γάλα την ημέρα, έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού συγκριτικά με εκείνους που πίνουν μόνο μισό φλιτζάνι ή λιγότερο. Σίγουρα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι ο καρκίνος του μαστού αυξάνεται συνεχώς, έτσι ώστε να φαίνεται ότι το γάλα είναι υπεύθυνο για τον αυξημένο κίνδυνο. Διαβάστε επίσης: Σουηδική έρευνα αποκαλύπτει 12 τρομακτικά γεγονότα για το γάλα Προηγουμένως πίστευαν ότι το γάλα επιταχύνει την ανάπτυξη του καρκίνου που υπάρχει ήδη, αλλά τώρα οι επιστήμονες λένε ότι μπορεί να είναι ο λόγος για την αύξηση σε ασθενείς με καρκίνο σε μία ευρύτερη κλίμακα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς προέρχονται από τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, τον Καναδά και την Αμερική. Όλες αυτές οι χώρες είναι οι πρώτες σε κατανάλωση γάλακτος. Η νορβηγική μελέτη αποκαλύπτει ότι ο καρκίνος του μαστού είναι εξαιρετικά σπάνιος, και ότι δεν υπάρχει σε

Η ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ..

Εικόνα
Διαβατός... «Ερωτηθείς ο Πυθαγόρας, τι το σοφώτατον των όντων, αριθμός, έφη, το δε δεύτερον σοφίας, ο τα ονόματα τοις πράγμασι θέμενος», μας πληροφορεί ο Πρόκλος. ΜΗΔΕΝ ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟΝ ΙΣΟΝ ΕΝ=ΘΙΟΣ

Ο Παρθενώνας Ψηφίστηκε ως το Πιο Όμορφο Κτίριο στον Κόσμο...

Εικόνα
Διαβατός... Δεν είναι τυχαίο που ο διάσημος οίκος υψηλής μόδας Gucci ζήτησε τον Παρθενώνα για την ετήσια επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, καθώς το μοναδικό αυτό μνημείο ψηφίστηκε από τους αρχιτέκτονες ως το πιο όμορφο κτίριο του κόσμου σε δημοσκόπηση που διενήργησε το αμερικανικό  Businessinsider .

Η Μαγική Συνταγή για τους κιρσούς και την θρόμβωση με μόνο 2 υλικά..

Εικόνα
Διαβατός... Τα θέματα που αφορούν τους κιρσούς και την θρόμβωση είναι πολύ συνηθισμένα σε άντρες και γυναίκες και πολλοί υποφέρουν από αυτές τις ιατρικές παθήσεις.

6 υγιεινές τροφές που μπορούν να μας βλάψουν αν δεν τις καταναλώσουμε σωστά

Εικόνα
Διαβατός... Το να φάμε 3 κομμάτια τούρτας ή ένα πακέτο μπισκότα στην… καθισιά μας, είναι γνωστό πως είναι άκρως βλαβερό και παχυντικό. Εκτός, όμως, των προφανών, υπάρχουν και κάποιες υγιεινές τροφές που, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να αποδειχτούν επικίνδυνες, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μια, αν καταναλώνονται σε υπερβολικές ποσότητες.

Βαρεθήκατε τα κλασικά σάντουιτς; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή!

Εικόνα
Διαβατός... Πιστέψτε μας, δε θα θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν. Βαρεθήκατε να φτιάχνετε σάντουιτς με γαλοπούλα και τυρί. Έχετε κουραστεί να ακούτε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους συνδυασμούς. Και εγώ το ίδιο και για αυτό μόλις βρήκα την παρακάτω συνταγή, ούρλιαξα από χαρά (ναι με άκουσαν και τα κορίτσια στο διπλανό γραφείο), αλλά δεν πίστευα στα νόστιμα συστατικά που διάβαζα.

Πώς να φτιάξετε τη δική σας ενυδατική κρέμα...

Εικόνα
Διαβατός... Όσο κι αν δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, το δέρμα μας  ταλαιπωρείται και κουράζεται. Μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά, μια βραδιά σε μέρος με πολλούς καπνούς, μετά από άσκηση και πολύ ιδρώτα, το σώμα μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η περιποίησή του φαντάζει επιβλητική.

12 απλοί τρόποι να κάνετε τα παλιά σας πράγματα να φαίνονται σαν καινούργια...

Εικόνα
Διαβατός... Αυτές οι απλές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σβήσετε κάθε  βρόμικο λεκέ από τα πράγματά σας και θα γίνουν σαν καινούργια.

Λίπος στην κοιλιά; Οι 5 κανόνες που πρέπει να τηρείς για να το χάσεις

Εικόνα
Διαβατός... Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν είναι μόνο επίμονο αλλά και επικίνδυνο, καθώς μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταβολικών δυσλειτουργιών υπέρτασης και καρδιακής νόσου.

Πώς θα χορτάσεις (αλήθεια λέμε!) με μία σαλάτα...

Εικόνα
Διαβατός... Από την Κλειώ Δημητριάδου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου Όταν η σαλάτα γίνεται το κύριο γεύμα σου, μην φοβάσαι πως δεν θα χορτάσεις. Η διατροφολόγος- διαιτολόγος, Life Coatching Κλειώ Δημητριάδου μας εξηγεί το πως θα χορτάσεις με μία σαλάτα.

Διαβατινός ελαφρύς μουσακάς με μελιτζάνες, κολοκύθια και «μπεσαμέλ» γιαουρτιού

Εικόνα
Διαβατός... Συνταγή: Χριστόφορος Πέσκιας Το εθνικό μας φαγητό φτιαγμένο χωρίς κιμά, με λαχανικά που ψήνονται αντί να τηγανίζονται, και καλυμμένο με γιαουρτόκομμα με light γαλακτοκομικά αντί για μπεσαμέλ!

Πως αρωματίζουμε ολόκληρο το σπίτι με λίγο βαμβάκι..

Εικόνα
Διαβατός... Τι ωραία αίσθηση να μπαίνετε στο σπίτι μετά τη δουλειά και  όλος ο χώρος να μοσχομυρίζει! Σωστά; Αν το σπίτι σας δεν μυρίζει όμορφα τότε διαβάστε παρακάτω και θα εντυπωσιαστείτε με το τι μπορείτε να κάνετε με λίγο βαμβάκι και ακόμα ένα υλικό.

10 πανέμορφα αλλά… θανατηφόρα φυτά...

Εικόνα
Διαβατός... Τα σαρκοφάγα φυτά δεν είναι κάτι άγνωστο, σίγουρα όμως προκαλούν ενδιαφέρον με τις  γαστρονομικές απαιτήσεις τους.

Ροχαλίζετε; Τρεις τρόποι να μειώσετε το ροχαλητό....

Εικόνα
Διαβατός... Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στον ύπνο ενός ζευγαριού είναι το ροχαλητό του ενός. Πολλοί λόγοι, όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα κιλά παίζουν ρόλο στο αν κάποιος ροχαλίζει, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να περιοριστεί.

Εκμέκ κανταΐφι, η σπιτική συνταγή για το καλύτερο γλυκό...

Εικόνα
Διαβατός... Υλικά συνταγής...

Η θάλασσα μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σου...

Εικόνα
Διαβατός... Από εμάς δεν χρειάζεται να κρύβεσαι. Μπορεί από εδώ και  από εκεί να λες «τι spa κι αηδίες, αυτά είναι γυναικεία πράγματα», κατά βάθος όμως ξέρεις -εσύ, εμείς, όλοι- ότι δεν υπάρχει άντρας πάνω στη Γη που να μπορεί να αρνηθεί μια spa περιποίηση.

Διαβατινό καλοκαιρινό γλύκισμα...

Εικόνα
Διαβατός... Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν θα μπορούσαμε παρά να το υποδεχθούμε με  μια ξεχωριστή γεύση παγωτού.

Αυτή είναι η Πρώτη Ηλιακή Πρίζα που Φορτίζει Απευθείας από το Παράθυρο..

Εικόνα
Διαβατός... Οι σχεδιαστές Kyuho Song και Boa Oh αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια με τον πιο κομψό και όμορφο τρόπο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει λύσεις που δρουν έχοντας την ηλιακή ενέργεια ως εφεδρική μπαταρία αλλά καμία με άμεσο τρόπο όπως αυτή που θα δούμε τώρα.

6 ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ που Λίγοι Γνωρίζουν τα «Μυστικά» τους!!!

Εικόνα
Διαβατός... Τα 6 αποξηραμένα φρούτα που σώζουν ζωές! Βάλτε τα στη καθημερινότητά σας και θα μας θυμηθείτε.  Σας παρουσιάζουμε τους αποξηραμένους καρπούς που μπορείτε να καταναλώνετε χωρίς τύψεις κάθε φορά που νιώθετε λιγούρα!

Αλάτι, νερό και η λίμνη...

Εικόνα
Διαβατός... Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας σοφός γέροντας δάσκαλος. Είχε βαρεθεί να ακούει τον μαθητή του να παραπονιέται συνεχώς έτσι μια μέρα αποφάσισε να τον στείλει να του φέρει λίγο αλάτι.

Αυτό είναι το τέλειο "φάρμακο" .... Η Αγάπη !

Εικόνα
Διαβατός... Πολλαπλά τα οφέλη της για την υγεία Τις εορταστικές μέρες η αγάπη αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή όμως ακόμα και αν σβήσουν τα φώτα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα οφέλη του συγκεκριμένου συναισθήματος είναι πολλά, όπως η ταχύτερη ανάρρωση μιας ίωσης, αλλά και η μακροζωία.

Αρχαία κορινθιακή περικεφαλαία εντοπίστηκε σε ανασκαφές στη Ρωσία...

Εικόνα
Διαβατός... Χρονολογείται στο πρώτο τέταρτο του 5ου αιώνα π.Χ. – Φωτογραφίες από την ανασκαφή Οι αρχαιολογικές ανασκαφές στη χερσόνησο Taman, στη νοτιοδυτική Ρωσία και στις βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας έφεραν στο φως μία αρχαία κορινθιακή περικεφαλαία, σε αρκετά καλή κατάσταση.

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και βερίκοκο...

Εικόνα
Διαβατός... Υλικά συνταγής

Οδηγία: Τσίμπημα από τσούχτρα στην θάλασσα: Τι πρέπει να κάνετε..

Εικόνα
Διαβατός... Το τσίμπημα από τσούχτρα είναι αιφνίδιο και πολύ επώδυνο.  Γι' αυτό είναι σώφρον να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε αν σας συμβεί, για να σας περάσει πιο γρήγορα ο πόνος και η ταλαιπωρία.

Ωμή ή μαγειρεμένη ντομάτα; Πώς να την προτιμάτε και γιατί...

Εικόνα
Διαβατός... Την απολαμβάνουμε ωμή στη χωριάτικη σαλάτα, αλλά και μαγειρεμένη στις σάλτσες για τα  μακαρόνια. Όπως κι αν την προτιμάτε, η ντομάτα είναι σίγουρα ένα από τα λαχανικά που δεν λείπουν ποτέ από την κουζίνα σας!

Γιατί δεν πρέπει να τοποθετούμε τα αβγά στην πόρτα του ψυγείου;

Εικόνα
Διαβατός... Κάθε ψυγείο εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει μία ειδική πλαστική θήκη που τοποθετείτε στην πόρτα του και προορίζεται για τα αβγά. Γνωρίζεται, όμως, ότι αυτήν τη θήκη δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιείται ποτέ, τουλάχιστον όχι για αβγά;

Πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες στο σπίτι...

Εικόνα
Διαβατός... Ένα από τα προβλήματα της άνοιξης και του  καλοκαιριού είναι οι μύγες που δύσκολα μπορεί να τις κρατήσει κανείς έξω από το σπίτι. Υπάρχουν ωστόσο φυσικές λύσεις για να τις κρατήσετε μακριά. Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους...

Μελάνωμα: Πόσες ελιές (αριθμός) στο χέρι σας δείχνουν αυξημένο κίνδυνο...

Εικόνα
Διαβατός... Το μελάνωμα μπορεί πάντως να εμφανισθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά  επιβάλλεται εγρήγορση αν δείτε ακανόνιστου σχήματος ελιές στο χέρι σας.

Αυτοί Είναι οι Σπόροι που Διορθώνουν Τένοντες και Πόνους στα Γόνατα...

Εικόνα
Διαβατός... Οι πόνοι στα γόνατα (τένοντες) μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά σε οποιαδήποτε ηλικία, λόγω ποικίλων παραγόντων όπως τραυματισμός, παχυσαρκία, υπερβολική άσκηση, γήρανση, μεταξύ άλλων.

Σπάρτακος: Ο Έλληνας που «γονάτισε» την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Εικόνα
Διαβατός... Για δύο ένδοξα χρόνια, ο Έλληνας ηγέτης των επαναστατημένων μονομάχων οδήγησε τον στρατό του από δούλους σε νίκες κατά των ρωμαϊκών λεγεώνων, απειλώντας το κύρος και την υπόσταση της ίδιας της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!  Η ζωή του Σπάρτακου μπορεί να ειδωθεί υπό το πρίσμα της δίκαιης εκδίκησης κατά…

Άραγε...Γιατί τρώμε υπερβολικά;

Εικόνα
Διαβατός... Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν! Σε όλους μας έχει συμβεί να θέλουμε να φάμε κι άλλο, ενώ στην πραγματικότητα το φαγητό που έχουμε καταναλώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι αρκετό για να έχουμε χορτάσει.  Για να μην αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει, να ξέρεις ότι υπάρχει επιστημονική εξήγηση για την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Ποια είναι τα τρία πιο επικίνδυνα φάρμακα για τον πόνο…Μια πληροφορία που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!

Εικόνα
Διαβατός... Τα Φάρμακα για τον πόνο και οι ανεπιθύμητες ενέργειες τους είναι η τέταρτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ. Είναι πίσω μόνο από τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις, και τα εγκεφαλικά επεισόδια. 

Πειραγμένος κόκκορας στο φούρνο με φακές, μπέικον και λευκή σάλτσα λαχανικών

Εικόνα
Διαβατός... Υλικά συνταγής...

Πώς μόνο με τρέξιμο θα φτιάξεις κοιλιά-πλάκα σε 30 μέρες...

Εικόνα
Διαβατός... Αν δεν ανήκεις στους μόνιμους θαμώνες των γυμναστηρίων, οι οποίοι το μόνο που χρειάζονται είναι  λίγα παραπάνω λεπτά στη ρουτίνα του γυμναστηρίου δουλεύοντας στοχευμένες ασκήσεις για six-pack, εσύ, που απλά θέλεις να φορέσεις μαγιό χωρίς «σαμπρέλα» άμεσα, έχεις μόνο έναν γρήγορο δρόμο να πορευτείς: τρέξιμο.

Ο αρχαίος ιατρός Ασκληπιός και οι αναστάσεις των νεκρών..

Εικόνα
Διαβατός... Όλοι έχουν διαβάσει για τον Ασκληπιό, του οποίου η βιογραφία είναι πράγματι μυθιστορηματική. Δεν είμαστε, βεβαίως, σε θέση να γνωρίζουμε τα όρια μεταξύ μύθου και… πραγματικότητας.  Αν, για παράδειγμα, αυτό που θεωρούμε ως ανάσταση ήταν ένα είδος νεκροφάνειας ή όχι.

Το μυστικό για όλους τους λιπαρούς λεκέδες...

Εικόνα
Διαβατός... Οι λεκέδες από λιπαρές τροφές είναι από τους πιο δύσκολους στο να αφαιρεθούν και δημιουργούν «πονοκέφαλο» στη νοικοκυρά που προσπαθεί να τους εξαφανίσει.

Τηλεδύναμη: Το ολέθριο όπλο του Νίκολα Τέσλα ...

Εικόνα
Διαβατός... Το ισχυρό όπλο με μια ακτίνα υψηλής ενέργειας, του Νίκολα Τέσλα το οποίο ονόμασε τηλεδύναμη. Ο «πόλεμος των άστρων» του Ρίγκαν βασίστηκε στα σχέδιά του Στη δεκαετία του 1930 ο Σέρβος ηλεκτρολόγος μηχανικός Νίκολα Τέσλα εφηύρε ένα ισχυρό όπλο με μια ακτίνα υψηλής ενέργειας, το οποίο ονόμασε τηλεδύναμη. Σύντομα ο τύπος το μετονόμασε σε «ακτίνα θανάτου».

Σκόρδο, μηλόξιδο και μέλι – Συνδυασμός που θεραπεύει πολλές ασθένειες..

Εικόνα
Διαβατός... Το σκόρδο, το μηλόξιδο και το μέλι είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία πολλών καταστάσεων υγείας, αλλά όταν συνδυάζονται, είναι ακόμη πιο ισχυρά.  Αυτός ο συνδυασμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, των κρυολογημάτων, των λοιμώξεων, ακόμη και σοβαρών καταστάσεων υγείας, όπως ο καρκίνος, το άσθμα, η αρθρίτιδα, η στειρότητα, και η ανικανότητα.

Αφού Διαβάσετε Αυτό, Δεν Θα Πετάξετε τις Φλούδες από το ΡΟΔΙ Ποτέ Ξανά! Είναι Ένα Από Τα Πιο Ισχυρά Φάρμακα Στον Κόσμο!

Εικόνα
Διαβατός... Οι φλούδες από το ρόδι είναι πολύ χρήσιμες και δεν θα πρέπει να τις πετάτε ποτέ. Θα τις στεγνώνετε και θα τις φυλάτε σε ένα βάζο. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό φάρμακο  ενάντια σε κάθε είδους λοίμωξη του στομάχου . Καταπραΰνουν επίσης τις  εντερικές διαταραχές .

Καλοκαίρι και σπορ για υγεία, ευεξία, ψυχαγωγία...

Εικόνα
Διαβατός... Με το καλοκαίρι να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και την γενικότερη καθημερινότητα να  χαμηλώνει ρυθμούς και να προσφέρει περισσότερο, διαθέσιμο  ελεύθερο χρόνο δημιουργείται η επιθυμία για δημιουργική κάλυψη του κενού χρόνου αλλά και για την δημιουργία του επιθυμητού καλοκαιρινού σώματος.

Λαμπερά μαλλιά με.. μπύρα: 2 συνταγές που θα αγαπήσεις...

Εικόνα
Διαβατός... Εκτός, όμως, από τον αντρικό πληθυσμό, εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να  αγαπάμε τη μπύρα μιας και μπορεί να κάνει τα άτονα και θαμπά μαλλιά μας λαμπερά και απαλά χαρίζοντάς τους παράλληλα όγκο.

Ο θησαυρός για την Υγεία που φυτρώνει στη χώρα μας...

Εικόνα
Διαβατός... Πρόκειται για το πιο δημοφιλές φυτό της Μεσογείου και το πιο αγαπητό, ίσως, μυρωδικό της ελληνικής κουζίνας.

Kαρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στο φαγητό μας.

Εικόνα
Διαβατός... της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος.  Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, παράγοντες της διατροφής ευθύνονται για τα 50% των κακοηθών νεοπλασμάτων και για πάνω από το 1/3 των καρκίνων στους άντρες.

Πώς να Διώξω το Σπλαχνικό Λίπος...

Εικόνα
Διαβατός... Υπάρχουν δύο βασικά είδη κοιλιακού λίπους: το υποδόριο και το σπλαχνικό. Το υποδόριο λίπος βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Αποτελείται από λιποκύτταρα που δυσκολεύεται να κάψει το σώμα σου.

Συμβουλές για Μέγιστη Απορρόφηση Σιδήρου στον Οργανισμό...

Εικόνα
Διαβατός... Την παλαιολιθική εποχή, η αναιμία ήταν εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, καθώς η διατροφή των προγόνων μας ήταν πλούσια σε κρέας, φυτικές πηγές σιδήρου αλλά και τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C.

21 τρόποι που η Τέχνη Μπορεί να Λειτουργήσει ως Θεραπεία...

Εικόνα
Διαβατός... Κάποιες φορές, όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να βρούμε λύση, αν και οι σκέψεις μας τρέχουν με 100 χιλιόμετρα την ώρα και το κεφάλι μας κοντεύει να εκραγεί.

Λίγα λόγια για τα orange wines...

Εικόνα
Διαβατός... Είναι το νέο χρώμα στο φάσμα του κρασιού: πορτοκαλί κρασί, δηλαδή λευκό κρασί φτιαγμένο σαν κόκκινο.  Ο Simon Woolf του decanter.com αποκαλύπτει τους μύθους πίσω από αυτό το αρχαίο στυλ οινοποίησης.