Διαβατός Ημαθίας

Τι θα Βιώσουν τα ΖΩΔΙΑ σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων;


Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους! Σήμερα ας δώσουμε και ας δεχτούμε αγάπη, με τους δικούς μας ανθρώπους! Ωστόσο,


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, γιατί το Τετράγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ψεύτικες συμπεριφορές και υποσχέσεις, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που οδηγούν σε απογοητεύσεις!

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Κριέ μου, και μακάρι το μόνο άγχος σου σήμερα να είναι όλα να εξελιχθούν άψογα. Η οικογένειά σου παίζει για σένα πρωταρχικό ρόλο και θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσουν όλοι ευχάριστα. Αυτό από μόνο του σε γεμίζει χαρά. Το απόγευμα ή ίσως προς το βραδάκι, θα χαρίσεις στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε θετικούς ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδα σου, αλλά παράλληλα φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ταύρε μου. Η φροντίδα σε μεγαλύτερα άτομα θα είναι το μέλημά σου σήμερα. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα κι έτσι αποφεύγεις το άγχος που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες. Οι στιγμές που θα περάσεις, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σου κι αυτό επειδή θα δεις πόση χαρά θα έχουν τα δικά σου άτομα. Είναι κάτι που οφείλεται μόνο σε σένα και τις ετοιμασίες που έχεις κάνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στο αισθηματικό τομέα, Ταύρε, και να κινήσεις έτσι τα νήματα, ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις επιτυχείς συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Δίδυμέ μου, Καλά Χριστούγεννα! Η ημέρα προδιαγράφεται όμορφη, αφού θα την περάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδεχομένως και με κάποια φιλικά. Η αποστασιοποίηση από τα προβλήματα της καθημερινότητας σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο κεφάτο. Την καλή σου διάθεση φυσικά θα εισπράξουν κι όσοι σε κάνουν παρέα σήμερα. Το βράδυ θα φροντίσεις να χαλαρώσεις με πολύ δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η παραγωγική έντασή σου, θα εντυπωσιάσουν. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σ’ αυτό καλά κάνεις. Εκεί που υστερείς, είναι η στάση σου απέναντι σε αγορές που δε χρειάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Καρκίνε μου. Αφιερώνεις την ημέρα σου – πού αλλού; – στην οικογένειά σου. Το περιβάλλον σου εισπράττει το καλό κλίμα και θ’ ακούσεις αρκετές… επευφημίες από αγαπημένα σου άτομα, αφού τους έχεις προσφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα. Οι αναμνήσεις από παλαιότερες χρονιές σήμερα θα πρωταγωνιστούν, με αποτέλεσμα να γεμίσετε όλοι με ευχάριστα συναισθήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, να ξέρεις, βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε όμως σήμερα λίγο τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν έμοιαζαν αξεπέραστες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, τις οποίες έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπημένε μου Λέων. Η μέρα σου ξεκινάει με χαλαρωτικές στιγμές μαζί με φιλικά σου άτομα, αφού έχει φροντιστεί να αναλάβουν άλλοι τα υπολειπόμενα εορταστικά καθήκοντα. Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί και γι’ αυτό τα πρόσωπα που σε αγαπούν, σ’ έχουν αφήσει έξω από αυτού του είδους τις υποχρεώσεις. Απόλαυσέ το, επειδή το έχεις πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και στο τέλος θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Παρθένε, και Καλά Χριστούγεννα. Η μέρα σε βρίσκει λίγο κουρασμένο, επειδή θέλεις όλα να περάσουν από τα χέρια σου, για να ευχαριστήσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να καταλάβεις, ότι η προσφορά τους δεν είναι για κανέναν άλλο λόγο, πέρα από το να σου δώσουν μία μικρή βοήθεια. Γι’ αυτό πρέπει να τη δεχτείς και μετά να χαρείς την ημέρα, να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς από εντάσεις που έχεις στην καθημερινότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες ή νέα ξεκινήματα και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και φυσικά να κάνεις ανάλογη διαχείριση των πόρων σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ζυγέ. Η μέρα θα έχει κάποιες μικρές ανατροπές, που θα σου αλλάξουν λίγο τα σχέδια. Η όποια απογοήτευση είναι τόσο παροδική, που γρήγορα θα την ξεχάσεις και θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου άτομα, τα οποία μάλιστα είχες καιρό να συναντήσεις. Η μέρα θα είναι βάλσαμο για σένα, αφού την τελευταία περίοδο έχεις βιώσει μεγάλη κούραση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, Ζυγέ. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου ν’ αποφύγεις κινήσεις, που φέρνουν ρίσκο στα ήδη υπάρχοντα κέρδη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Σκορπιέ. Η μέρα σου θα είναι ευχάριστη, αφού, εκτός των άλλων, γίνεσαι και το επίκεντρο των συζητήσεων. Φυσικά και σου αρέσει όλο αυτό το σκηνικό, επειδή τα θετικά σχόλια για τις επιτυχίες σου θα δίνουν και θα παίρνουν! Συγκινησιακά φορτισμένο θα είναι κάποιο οικογενειακό σου άτομο, το οποίο καμαρώνει πάρα πολύ για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να δυναμώσεις τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, πως η Αφροδίτη που είναι το ζώδιό σου, θα φέρει αυτή την περίοδο έντονη δραστηριότητα κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Τοξότη. Σήμερα, θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε νεαρά άτομα του περίγυρου σου, ιδιαίτερα αν έχεις καιρό να τα δεις. Τα νέα που θα μάθεις, είναι πολύ ευχάριστα και δε νομίζω να περίμενες καλύτερο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Η κοινωνική σου δραστηριότητα αυξάνεται από το απόγευμα και μετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σ’ εκνευρίσουν και ν’ αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Αιγόκερε. Σήμερα, η μέρα σου θα είναι αρκετά γεμάτη και με πάρα πολλές εκπλήξεις. Η οικογένειά σου θα σου δώσει μεγάλη χαρά με την παρουσία και την αγάπη της. Περνάς μαζί τους όμορφες στιγμές, αν και θα θελήσουν λίγο να σε… νουθετήσουν για κάποια πράγματα, όπου όμως εσύ θα έχεις το πάνω χέρι. Η μέρα σου θα τελειώσει με πάρα πολύ καλά συναισθήματα και θα είσαι γεμάτος ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Θα πας ακόμη καλύτερα στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Υδροχόε. Σήμερα είναι μία μέρα, που σε βρίσκει να μη στέκεσαι πουθενά, αφού οι προτάσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε μόνο να μοιράσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να ικανοποιήσεις όλους με την παρουσία σου. Βλέπεις ότι είσαι στα καλύτερά σου και σε ζητούν όλοι στη συντροφιά τους. Προς το τέλος της ημέρας, θα νιώθεις μόνο θετικά συναισθήματα μαζί με μία πάρα πολύ γλυκιά κούραση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Υδροχόε μου, για να υπενθυμίσεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να υπάρχουν εξωγενείς καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, ειδικά τις αγορές, διαφορετικά θα βρίσκεσαι πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ιχθύ. Η μέρα σου θα είναι γεμάτη από στιγμές με οικογενειακά σου άτομα. Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί και η αλήθεια είναι ότι οι ιδέες που έχεις, σ’ έχουν φορτίσει ψυχικά. Κατά συνέπεια, σήμερα θα φροντίσεις να βρεθείς σε ευρείς κοινωνικούς χώρους, διασκεδάζοντας και περνώντας όμορφα με δικά σου άτομα. Ένα φιλικό σου πρόσωπο είναι αυτό που θα πραγματοποιήσει την ανάγκη σου για μία άλλη ψυχαγωγία, βοηθώντας σε να νιώσεις ακόμη πιο καλά και μακριά από το άγχος των τελευταίων ημερών.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις για κάποια λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν πολύ τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος άστοχων κινήσεων. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία, ενώ κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, αυτή την περίοδο είναι εφικτό να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

πηγή: oroskopos.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Το νόστιμο μυστήριο των ιαπωνικών γλυκών...