Διαβατός Ημαθίας

Φτιάξτε Εύκολα σε Μόλις 2 λεπτά τον Χυμό που «Ανασταίνει και τους Πεθαμένους»


Ο χυμός που θα σας αναστήσει: Είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες και μάλιστα θα σας πάρει μονάχα 2 λεπτά να τον προετοιμάσετε.


Έγινε δημοφιλές εξαιτίας του ισχυρισμού ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, εκτός αυτού, το φυσικό θεραπευτικό ρόφημα που σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να καθαρίσετε το αίμα σας, να ωφελήσετε το συκώτι σας και σας παρέχει επίσης ενέργεια.
Έχετε κατά νου ότι δεν έχει και τόσο καλή γεύση, ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψιν τις καταπληκτικές δράσεις που έχει στον οργανισμό όταν το καταναλώνετε. Επίσης, ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτού του χυμού είναι πως είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, δεν παίρνει περισσότερο από δύο λεπτά.
«Τροφή» Προσωπικά που τον έχω δοκιμάσει, σε αυτήν την παραλλαγή: Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας! τον απόλαυσα δεόντως και δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει για κακή γεύση. Τέλος, εγώ θα πρόσθετα και ένα καλό κομμάτι τζίντζερ στην παρακάτω συνταγή!
Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, όλη την ώρα και κουρασμένοι, και έχετε αυτό το αίσθημα ότι έχετε έλλειψη ενέργειας, με την κατανάλωση αυτού του χυμού σίγουρα θα απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα, καθώς πρόκειται να γίνει το θαυματουργό σας ελιξίριο.

Συστατικά:
1 λεμόνι
3 μήλα
1 kg παντζάρια
1 kg μέλι
1/2 kg καρότο
3 πορτοκάλια

Μέθοδος προετοιμασίας:
Ξεκινήστε αυτό το θαυματουργό ελιξίριο πλένοντας καλά όλα τα υλικά και συνεχίστε με την ανάμειξη τους σε ένα μπλέντερ. Όταν ολοκληρώσετε την ανάμειξη, το αποτέλεσμα θα είναι ένα κοκκινωπό μείγμα. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα βάζο ή σε ένα μπουκάλι και φυλάξτε το στο ψυγείο.

Χρήση:
Πιείτε μισό ποτήρι από αυτό το θαυματουργό φυσικό χυμό με άδειο στομάχι κάθε πρωί!!!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό. 

πηγή: healthyfoodadvice.net μέσω mymind.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...