Διαβατός Ημαθίας

Έρχονται οι πρώτες νιφάδες και κρύο σε Βέροια και Νάουσα το Σάββατο..


Τα δόντια του δείχνει ο Νοέμβρης στα τέλη του, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από το 0 τα επόμενα 24ωρα στην Ημαθία. Το κρύο θα είναι τσουχτερό σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια ενώ αναμένεται να πέσουν οι πρώτες νιφάδες στις πόλεις του νομού.
Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη στη Βέροια αναμένεται χιονόνερο το πρωί με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Ασθενής χιονόπτωση τα ξημερώματα και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, από 0 έως 2 βαθμούς, θα επικρατήσει στην πόλη την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το κρύο θα είναι τσουχτερό, από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου με μικρή πιθανότητα για χιονόνερο στις 8 το βράδυ. Χιονόνερο και άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για τη Βέροια τα ξημερώματα της Κυριακής, με τη θερμοκρασία από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στη Νάουσα, όπου αύριο αναμένεται να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην πόλη το πρωί, ενώ χιονόνερο θα πέσει στην εξέλιξη της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Πολικές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στην πόλη την Παρασκευή και το Σάββατο, με τη θερμοκρασία από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου και προβλέψεις για ασθενή χιονόπτωση τα ξημερώματα της Παρασκευής και αυξημένη πιθανότητα για χιονόπτωση το βράδυ του Σαββάτου. Ασθενή χιονόπτωση και χιονόνερο, με θερμοκρασία από 1 έως 3 βαθμούς αναμένεται για την Κυριακή.

Από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου και χιονόνερο προβλέπεται αύριο το πρωί για την Αλεξάνδρεια, ενώ «ήλιος με δόντια» αναμένεται την Παρασκευή με θερμοκρασία από -1 έως 5 βαθμούς. Συννεφιά και κρύο, από -2 έως 6 βαθμούς προβλέπεται το Σάββατο ενώ την Κυριακή αναμένεται χιονόνερο τα ξημερώματα και θερμοκρασία από 3 έως 5 βαθμούς.

Πρόγνωση για τα Χιονοδρομικά Κέντρα της Ημαθίας
Χιονόπτωση από σήμερα το βράδυ μέχρι και αύριο το πρωί αναμένεται στο Χ/Κ Σελίου, ενώ στην εξέλιξη της μέρας θα είναι ασθενής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως -2 βαθμούς, ενώ την Παρασκευή προβλέπεται θερμοκρασία από -6 έως -2 και ασθενή χιονόπτωση. Από -5 έως 0 βαθμούς προβλέπονται για το Σάββατο, ενώ ασθενής χιονόπτωση αναμένεται καθόλη τη διάρκεια της μέρας και θερμοκρασία από -2 έως -1 βαθμούς.

Χιονόπτωση και θερμοκρασία από -4 έως -2 προβλέπεται για αύριο στο Χ/Κ 3-5 Πηγάδια, ενώ ασθενής χιονόπτωση αναμένεται την Παρασκευή και το Σάββατο με θερμοκρασίες από -6 έως -3 βαθμούς Κελσίου και -5 έως 1 βαθμούς το Σάββατο. Ασθενής χιονόπτωση καθόλη τη διάρκεια της Κυριακής αναμένεται στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, με τη θερμοκρασία από -2 έως 0 βαθμούς Κελσίου.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...