Διαβατός Ημαθίας

Σε ποια φυλή… ομορφιάς ανήκετε;


Η τεράστια αγορά καλλυντικών προϊόντων και οι επιστήμονες της κοσμητολογίας κατατάσσουν τις επιλογές μας σε φυλές, ομάδες ή κοινότητες. Σε ποια ανήκουμε εμείς; Μερικά κοινά χαρακτηριστικά δημιουργούν το δικό μας προφίλ, το οποίο μπορεί και να συγκλίνει σε μία ή και περισσότερες φυλές.
Ποια είναι, όμως, η προσωπική μας τάση; Οι απαντήσεις ακολουθούν…
Φλερτάροντας με το ράφι
Οι γυναίκες που προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά τους από το ράφι διαθέτουν μια έμφυτη κλίση στη διακόσμηση του μπουντουάρ ή του μπάνιου τους και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη συσκευασία.
Πέρα από τη σύνθεση του προϊόντος, ένα κομψό μπουκάλι, κάποιο μοντέρνο σωληνάριο ή η κομψή εμφάνιση ενός δοσομετρητή κεντρίζει το ενδιαφέρον τους, προσδιορίζοντας το απόλυτο φετίχ!
Οι εθισμένες στα δερμοκαλλυντικά
Σε αυτόν τον τύπο ανήκουν εκείνες που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του δερματολόγου τους. Αναζητούν δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες, με την υπογραφή έμπειρων δερματολόγων, σε συσκευασίες που θυμίζουν φαρμακευτικά προϊόντα.
Δίνουν επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες χρήσης, τις οποίες και ακολουθούν ευλαβικά, καθώς αφορούν την περιποίηση της πολύτιμης επιδερμίδας τους!
Οι λάτρεις της πολυτέλειας
Αντικείμενα του πόθου, οι συνθέσεις καλλυντικών με τις πιο πολυτελείς και διάσημες υπογραφές για τις μοιραίες γυναίκες!
Τα πολυπόθητα καλλυντικά, γαλλικής ή ελβετικής προέλευσης συνήθως, στολίζουν τα πιο διάσημα κέντρα spa στις χειμερινές εξορμήσεις για σκι ή τις πολυτελείς μπουτίκ καλλυντικών προϊόντων σε διάσημες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Τα πολύτιμα έλαια ενός ορού, οι καινοτόμες φουτουριστικές συνθέσεις μιας κρέμας και τα αποτελέσματα μιας μάσκας αποτελούν επένδυση στον βωμό της ομορφιάς.
Οι ειδικές της κοσμητολογίας
Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι διανοούμενες της κοσμητολογίας, καθώς γνωρίζουν με λεπτομέρειες το τι και το πώς για τη φροντίδα της επιδερμίδας τους.
Τα συστατικά υψηλής τεχνολογίας, οι επιστημονικές έρευνες, οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι εφαρμογής, τα Aha’s και τα Bha’s, καθώς και οι πιο καινοτόμες φόρμουλες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους, ανεβάζοντας τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της ομορφιάς!
Οι ακτιβίστριες των καλλυντικών
Οι φυσιοδίφες δεν αναζητούν απλώς προϊόντα που βασίζονται στα φυτά και είναι βιώσιμα, αλλά αναζητούν επίσης, φόρμουλες υψηλής τεχνολογίας και αποτελέσματα που διαρκούν.
Επικεντρώνονται σε ισχυρά φυσικά συστατικά, στοιχεία βιολογικής καλλιέργειας, ζώα που μεγαλώνουν στο φυσικό τους βιότοπο, καινοτόμες τεχνικές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και βιοδιασπώμενα υλικά, ενισχύοντας την ομορφιά τους μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος.
Οι φανατικές των γαλλικών φαρμακείων
Φόρμουλες υψηλής απόδοσης, δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις και ιαματικά νερά πρωταγωνιστούν στα άδυτα των γαλλικών φαρμακείων, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις από την ακμή ως την αφυδάτωση και από τις ιδιαιτερότητες ενός μικτού δέρματος ως τα φαινόμενα της ψωρίασης.
Οι γυναίκες τα προτιμούν για την αξιοπιστία τους, αλλά και για τις ευρεσιτεχνίες τους, με πολυαγαπημένο το μικκυλιακό νερό που φροντίζει για το πιο απαλό και ουσιαστικό ντεμακιγιάζ!
Από την Άντζελα Μολφέτα
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!