Διαβατός Ημαθίας

Ο Ήλιος Είναι Κούφιος; Δείτε τι Συμβαίνει Μέσα του...


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όσοι ασχολούνται με τα παράξενα και τα ανεξήγητα, καθώς και με διάφορες πολύ τολμηρές θεωρίες, ενδεχομένως να έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για θεωρίες όπως για την Κούφια Γη ή την Κούφια Σελήνη, είτε ότι ο Ήλιος είναι μία Πύλη. Για όσους δεν γνωρίζουν, όμως, υπάρχει και η θεωρία του Κούφιου Ήλιου.

Η Θεωρία του Κούφιου Ήλιου. Αυτή είναι μια θεωρία την οποία όπως λέει ο Scott C. Waring, γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής ΑΤΙΑ -και όχι μόνο-, την δημιούργησε ο ίδιος, κατά το έτος 2009.
Η θεωρία αυτή ήρθε στο μυαλό του όταν παρατήρησε UFO που εισέρχονταν και εξέρχονταν από τον Ήλιο μας, σε διάφορες φωτογραφίες από το SOHO / NASA. Βασίζεται, επίσης, σε μια πασίγνωστη «επαφή» που συνέβη πριν τρεις δεκαετίες στο Rocca Pia της Ιταλίας, γνωστή και ως «Friendship case» η οποία του έδωσε την ιδέα πώς οι εξωγήινοι μπορούν και χρησιμοποιούν το εσωτερικό των ήλιων.
Σύμφωνα με την θεωρία αυτή, ανώτερης τεχνολογίας εξωγήινοι πολιτισμοί στέλνουν ένα μεγάλο σκάφος στο κέντρο των ήλιων. Η συσκευή αυτή δεν χρειάζεται να είναι τεράστια, ωστόσο η ενέργεια που χρησιμοποιεί είναι άγνωστη, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα.
Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί δέσμες εστιασμένης ισχύος που εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα από το κέντρο και δίνουν ώθηση στα εσωτερικά τοιχώματα ώστε να δημιουργούν ένα κενό. Αυτό δίνει την δυνατότητα για κατασκευή εσωτερικών βάσεων, τόσο μεγάλες που έχουν τα δικά τους καιρικά και μετεωρολογικά συστήματα. Προφανώς και τα δικά τους οικοσυστήματα.
Ίσως, θα μπορούσαμε να φανταστούμε αυτές τις βάσεις σαν μερικούς πλανήτες να περιστρέφονται μέσα στο εσωτερικό του Ήλιου!
Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτή τη συσκευή για οποιοδήποτε μέρος θέλουν να δημιουργήσουν μια πόλη. Υποβρύχια, υπόγεια ή κάτω από την επιφάνεια ενός καυτού αστέρα.
Όταν οι ανώτεροι πολιτισμοί αποφασίσουν να φύγουν για πάντα, να εγκαταλείψουν το μέρος, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι, για παράδειγμα, να πιέσουν ένα κουμπί και ολόκληρη η κοίλη περιοχή θα κλείσει και θα επανέλθει. Είναι τόσο εύκολο για αυτούς και την τεχνολογία τους, η οποία είναι εκατομμύρια και μερικές φορές δισεκατομμύρια χρόνια μπροστά από την δική μας.
Ο Scott C. Waring, υποστηρίζει ότι όλα αυτά έχουν 100% πιθανότητες, με βάση τις αποδείξεις που συγκέντρωσε για την έρευνα της υπόθεσης Rocca Pia. Βλέπετε, οι εξωγήινοι είχαν πει στους μάρτυρες ότι η βάση κάτω από το Rocca Pia ήταν 300 Χ 300 χλμ και είχε ύψος 150 χλμ.
Αυτός ο χώρος ήταν τόσο τεράστιος που μερικές φορές έβρεχε εκεί μέσα!
Αφού, λοιπόν, η δημιουργία ενός χώρου ήταν εύκολη υπόθεση για αυτούς, το ίδιο εύκολη ήταν και να την κλείσουν.
Εσείς τι σκέφτεστε για όλα αυτά; Μπορεί αυτή η τόσο τρελή θεωρία να έχει κάποια πιθανότητα να ισχύει; Κι αν ισχύει; Ποιοί βρίσκονται μέσα εκεί;

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για την Θεωρία του Κούφιου Ήλιου:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Hollow Sun Theory, How Aliens Are Using The Interior, Oct 2018, UFO Sighting News.



πηγή: diadrastika.com

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!