Διαβατός Ημαθίας

Οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε για να έχετε το σπίτι σας πάντα καθαρό


Η διατήρηση ενός μαζεμένου σπιτιού, ειδικά όταν έχετε μικρά παιδιά, είναι μια μεγάλη πρόκληση.
Θα πρέπει πάντα να μαζεύετε τα παιχνίδια που βρίσκονται στο πάτωμα και να καθαρίζετε τους λεκέδες των τροφίμων που βρίσκονται στους τοίχους και τα χαλιά.

Ωστόσο, υπάρχουν πολύ πρακτικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Κόλπα για πολυάσχολες μητέρες που θέλουν να έχουν ένα καθαρό σπίτι.

Στην κρεβατοκάμαρα

Φτιάξτε το κρεβάτι μόλις σηκωθείτε. Όταν κάνετε το κρεβάτι σας το πρώτο πράγμα το πρωί, βελτιώνετε ασυναίσθητα την παραγωγικότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε λιγότερους πειρασμούς να επιστρέψετε στον ύπνο.

Καθαρίστε το κομοδίνο καθημερινά. Κρατήστε τα υγρά μαντηλάκια γύρω σας έτσι ώστε όταν σηκώνεστε, μπορείτε να καθαρίσετε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ελέγχετε συχνά τις ντουλάπες. Σε κάθε μια από τις ντουλάπες, τοποθετήστε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τα ρούχα που η οικογένειά σας δεν χρησιμοποιεί πλέον. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα δωρίσετε ή να τα πουλήσετε.

Έχετε ένα καλάθι πλυντηρίου για κάθε άτομο στην οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να αναλάβει την ταξινόμηση των βρώμικων ρούχων του. Τοποθετήστε ένα επιπλέον καλάθι για αντικείμενα όπως κουρτίνες ή σεντόνια.

Αποφύγετε τη συσσώρευση ρούχων που πρέπει να διπλωθούν. Μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων, μην μπείτε στον πειρασμό να τα ρίξετε όλα σε μια γωνία και να το ξεχάσετε. Θα βελτιστοποιήσετε το χρόνο σας εάν οργανώσετε τα στεγνά ρούχα αμέσως μετά από κάθε άπλωμα.

Στο μπάνιο

Ψεκάστε λίγο καθαριστικό μετά το ντους. Πάρτε μερικά λεπτά για να κάνετε λίγο καθαρισμό στο ντους, και οι λεκέδες δεν θα είναι τόσο δύσκολο να αφαιρεθούν.

Καθαρίστε την τουαλέτα ως μέρος της ρουτίνας της νύχτας σας. Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας και πλένετε το πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα με απολυμαντικό για να σκουπίσετε γρήγορα την τουαλέτα για να την κρατήσετε καθαρή.

Στην κουζίνα

Ο καθένας πρέπει να τρίβει τα σκεύη που χρησιμοποιεί. Εάν τα παιδιά σας είναι αρκετά μεγάλα, θα πρέπει να φροντίζουν να καθαρίζουν τα δικά τους πιάτα, τουλάχιστον το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε αυτό το αίσθημα χάους όταν φτάσετε στο σπίτι μετά την εργασία.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι