Διαβατός Ημαθίας

Μακιγιάζ χειλιών: Το μυστικό για μια άψογη εμφάνιση


Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά το μακιγιάζ χειλιών είναι απαραίτητο για ένα ολοκληρωμένο και άψογο make up look, το οποίο συμβάλλει και σε μια τέλεια total εμφάνιση.
Αν και πολλές γυναίκες αγνοούν τα μολύβια χειλιών κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ χειλιών, όλες οι beauty experts ορκίζονται στην αξία τους, ενώ αποτελούν το μυστικό όπλο που θα κάνει τη διαφορά!

Ιδού οι τρεις βασικοί λόγοι που πρέπει να υιοθετήσετε τώρα το μακιγιάζ χειλιών:

Αν έχετε πολύ λεπτά η ανόμοια χείλη, τα μολύβια χειλιών, σε τόνο λίγο πιο σκούρο από τα χείλη σας, θα τα κάνουν να φαίνονται αμέσως πιο πλούσια και μεγάλα. Για ένα ακόμα πιο wow αποτέλεσμα, οι διασημότεροι make up artists προτείνουν να τονίσετε λίγο παραπάνω τη μέση των χειλιών, με ελάχιστο highlighter που θα εφαρμόσετε με την άκρη των δαχτύλων σας.

Τα μολύβια χειλιών βοηθούν στο να μην «τρέξει» το υγρό ή κρεμώδες κραγιόν, κάτι ιδιαίτερα σωτήριο αν έχετε πετύχει το ιδανικό μακιγιάζ χειλιών και δεν θέλετε να σας το χαλάσει τίποτα! Περάστε το μολύβι χειλιών στο περίγραμμά σας, στη συνέχεια περάστε τη βάση και την πούδρα –την οποία θα εφαρμόσετε και πάνω στα χείλη σας. Έπειτα, περάστε άλλη μια φορά το μολύβι χειλιών και μετά βάλτε κραγιόν. Σίγουρα θα μείνει στη θέση του! Το ίδιο ισχύει και αν θέλετε άψογη εφαρμογή των ματ lipsticks!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μολύβια χειλιών ως κραγιόν, αφού πλέον πωλούνται και αποκλειστικά γι αυτήν τη χρήση. Είναι σούπερ για το μακιγιάζ χειλιών με ματ αποτέλεσμα, ιδιαίτερα για τις πρωινές εμφανίσεις που θέλετε κάτι διακριτικό.

Ποια είναι όμως η πιο σωστή εφαρμογή τους;

Βήμα πρώτο

Για ένα πετυχημένο μακιγιάζ χειλιών, αυτά πρέπει να είναι ενυδατωμένα. Οπότε, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εφαρμόστε ένα lip balm, αφήστε το να απορροφηθεί και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε.

Βήμα δεύτερο

Πιάστε το μολύβι χειλιών στα χέρια σας και με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση μιας ορκισμένης beauty addict, ξεκινήσετε δυναμικά από το σημείο που ενώνονται τα χείλη στο πάνω μέρος –που θυμίζει καρδιά. Το μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να τα μεγαλώσετε, ζωγραφίζοντας μια γραμμή λίγο πιο πάνω από το περίγραμμα. Αν όμως θέλετε ένα φυσικό αποτέλεσμα περάστε το μολύβι χειλιών ακριβώς επάνω του.

Βήμα τρίτο

Όπως και κάθε τι άλλο που αφορά στον χώρο της ομορφιάς, έτσι και το μακιγιάζ χειλιών δεν θέλει πολλή πίεση! Γι΄αυτό, περάστε μαλακά το μολύβι χειλιών και πριν προχωρήσετε, φροντίστε να καθαρίσετε τυχόν ατέλειες ή να συμπληρώσετε πιθανά κενά.

Βήμα τέταρτο

Βάλτε κραγιόν, το οποίο είτε θα ταιριάζει χρωματικά με τα μολύβια χειλιών που έχετε είτε θα ανταποκρίνεται σ΄ένα πιο τολμηρό look που δεν απαιτεί να είναι ίδιου χρώματος! Αν όμως το μακιγιάζ χειλιών είναι πιο bold, το υπόλοιπο πρέπει να κινείται σε πιο διακριτικά πλαίσια.

Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!