Διαβατός Ημαθίας

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και βερίκοκο...


Διαβατός...

Υλικά συνταγής

 4 φέτες ψωμί
1 κ.σ. ελαιόλαδο και επιπλέον για άλειμμα
4 βερίκοκα κομμένα στα τέσσερα
1 φλιτζ. τοματίνια...

1 κ.σ. θυμάρι
200γρ. ανθότυρο
3 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
αλάτι
πιπέρι
cooklila
λιγότερο από 30 λεπτά
πιάτο
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής


Αλείφουμε το ψωμί με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή στο γκριλ, για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αλείφουμε με ελαιόλαδο τα βερίκοκα, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε και αυτά για περίπου 3 λεπτά.
Σε μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και το θυμάρι και προσθέτουμε τα τοματίνια και τα βερίκοκα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά.
Λιώνουμε με πιρούνι το ανθότυρο και αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού. Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα με τα τοματίνια και τα βερίκοκα. Σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποστηρίζει την ελληνική αποστολή του ΑΠΘ στην Ιαπωνία

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Ο συμβολισμός των Αριθμών και ο μέγας Πυθαγόρας...

Η νέα αλυσίδα καφέ που μπαίνει σφήνα στους μεγάλους...